Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai

QUOTE(Daniella @ 2007 01 04, 13:51)
Su sidabru tai tikrai nera kamejoj smile.gif ten gi pacius pigiausius akmenukus deda, nebent turi ka nors uzsislepe.
Gal is uzsienio jum atveztu?

na veza is lenkijos, bet nelabai tikiu kad ten butu irgi schmoll.gif
Atsakyti
Daniella,2007 01 04, 14:57
Ametistas salyginai nebrangus akmuo, gali but ir tokia kaina. Turbut visgi geriausia butu paklaust.  4u.gif
Klausiau, pardavėja nieko nežino. Čia aš sufantazavau (o gal ne), kad tai - ametistas. Suabejojau savo teisumu dėl to, kad akis gana intensyvios violetinės spalvos ir didelė bigsmile.gif .
Atsakyti
gal galit ideti zydro turkio nuotrauka nes visur jieskau ir nezinau kaip jis atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Tai yra ir ne viena ankstesniuose puslapiuose.
Kartojam:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Daniella @ 2007 01 06, 16:22)
Tai yra ir ne viena ankstesniuose puslapiuose.
Kartojam:
user posted image

P.S. Primenu, kad turkio imitaciju rinkoj daugiau nei neiimitaciju. smile.gif
Atsakyti
Šiaip turkis man labai patinka, bet... niekada neperku. Iš šių diskusijų sprendžiu, kad tie dirbiniai, kurie patenka "ant mūsų stalo", yra padirbiniai, todėl netraukia. verysad.gif Tie dalykai, kurie patraukė mano dėmesį buvo gerokai nepigūs... verysad.gif
Atsakyti
smile.gif
Uhu, nepigus. Va sito daiktelio pardavimo kaina butu apie 200 litu. smile.gif Mes neturim tokio, cia tik pavyzdys smile.gif ale grazus ir man.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2007 01 06, 21:59)
smile.gif
Uhu, nepigus. Va sito daiktelio pardavimo kaina butu apie 200 litu. smile.gif Mes neturim tokio, cia tik pavyzdys smile.gif ale grazus ir man.

Akmuo gal ir gražus ,bet gintara pamiršot jam metu daugiau ir kiečiau atrodo ir brangesnis.Skonio reikalas . Su Naujais metais pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(alius @ 2007 01 07, 03:49)
Akmuo gal ir gražus ,bet gintara pamiršot jam metu daugiau ir kiečiau atrodo ir brangesnis.

Priminsiu gintarą.
prieš pora dienų gavau dovanų grandinėlę ir pakabuką su gintaru. nuo "boso". jūs man pasakykit kokios jo savybės? gal jis buvo padovanotas kaip "linkėjimas" kažko?
tada dar turiu ametisto pakabuką ant grandinėlės ir auskarus.
ir paskutinis klausimas, ar visus šiuos akmenis reikia nuplaut vandeniu, ir palaikyt po saulute, kad geriau veiktų?
(tiesa, pas mus dabar toks metų laikas, kad nei sniego nei saulutės... nesuprasi... unsure.gif )
Atsakyti
ai, dar apie tanzanita, gavau kataloga is uzsienio su visokiais akmenukais ir t.t., ten yra nuotraukyte tanzanito duzenu ar kaip pavadinti, spalva tokia violetine kaip ametisto, tik sviesesne dar. daniella pas tave nuotraukoj jis matyt geresnes klases kad spalva tokia intensyvi
va cia labiausiai panasi spalva
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 07 sausio 2007 - 21:45
QUOTE(egliosha @ 2007 01 07, 22:42)
ai, dar apie tanzanita, gavau kataloga is uzsienio su visokiais akmenukais ir t.t., ten yra nuotraukyte tanzanito duzenu ar kaip pavadinti, spalva tokia violetine kaip ametisto, tik sviesesne dar. daniella pas tave nuotraukoj jis matyt geresnes klases kad spalva tokia intensyvi
va cia labiausiai panasi spalva

Ir kiek kainuoja tos duzenos? smile.gif
Atsakyti
1-14 Pkgs(nezinau koks cia kiekis)14.32 doleriai. 15-49 Pkgs 11.25 doleriai. 50-199 Pkgs 8.98
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2007 01 09, 13:47)
1-14 Pkgs(nezinau koks cia kiekis)14.32 doleriai. 15-49 Pkgs 11.25 doleriai. 50-199 Pkgs 8.98

Tai cia nurodytos kainos uz kila. Jei perki nuo 1 iki 14 kilu, tada 14,32 uz kg smile.gif, nuo 15 iki 49 jau tik 11,25 uz kg ir t.t. Nebrangu, palyginus su gatavais gaminiais. Bet va, kur kišti 15 kg tanzanito duzenu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif štai klausimas.

P.S. Jau atvyko opalas. Grazus! Ryt nesam prabuoti, penktadieni turetu buti.

Atsakyti