Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai

Visų akmenėlių aprašymus su nuotraukomis galite rasti šiuose puslapiuose:

http://www.astromineralogija.lt/
http://www.sapas.lt/
Atsakyti
Vo..pasižiūrėjau ir pamačiau, kad nemėnulio akmuo pas mane ten. Vyras sako - saulės. Pažiūrėjau - ir ne saulės. Ar jie ten kelių rūšių būna ? unsure.gif Pas mane tai tokis rudas, blizgantis ir anot vyro - saulės akmuo... rolleyes.gif Ot sukčiai vertelgos prekeiviai. Atkeršys jiem akmenai už sukčiavimą. cool.gif
O...va ka radau
SAULĖS AKMUO
Vietoj jo dažnai parduodamas stiklas su vario drožlėmis. Jis dar vadinamas "aukso upe".
Dabar galit juoktis - atrodo va ką turiu. rolleyes.gif bet man vis tiek patinka. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 23 balandžio 2005 - 13:35
Šiaip jeigu tokie su blizgučiais akmenėliai rudi ar tamsiai oranžiniai, tai turėtų saulės būti. Gali pabandyti nunešti į astrominerologijos centrą patikrinti (tik nežn, ar ims už tai pinigus; jei gražiai paprašysi, tai gal ir šiaip pasakys mirksiukas.gif ). Tai bent žinosi tada, ką turi smile.gif
P.s. O jeigu Kaune ar Klaipėdoj - tai į Šapą gali bandyti.

O mėnulio akmenėliai tai būna labai įvaiūs (mano pačios ne pilkas, o švelniai oranžinis), bet blizgučių jie neturi.. rolleyes.gif
Atsakyti
Mūsų namuose irgi visokių akmenėlių pilna - prie televizoriaus rožinis kvarcas "gaudo" neigiamą spinduliavimą, dar gavau dovanų nešlifuoto ametisto apyrankę, kuri man labai patinka smile.gif O kalnų krištolo pakabuką kažkada iš Austrijos parsivežiau, tik jis man kažkodėl "neprilipo", nes panešiojusi porą dienų, norėdavau pasidėti. Pasidėjau... ax.gif
Atsakyti
Aš nešioju rožini kvarca. Labai jau jis man mielas, toks jausmas kad akmuo net ''šildo'' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaile:) @ 2005 04 21, 23:49)
Man irgi panašiai, bet ne visai taip pat buvo su katės akim. Aš jos nerealiai užsinorėjau tik pamačiusi, kai santykiai su maniškiu kaip tik buvo ant išsiskyrimo ribos, tada pasiskaičiau ir sužinojau, kad jis kaip tik tokiem reikaliukam  smile.gif  Na, kaip supratau, tada reikėjo. Mūsų santykiai susitvarkė, o katės akį nešiojausi visur. Bet.. pamečiau vieną dieną žolėje stovyklaujant.. verysad.gif Tačiau, nors ir ilgai likūdėjau, bet supratau, kad taip, matyt, ir turėjo būti. Padarė savo ir paliko  blush2.gif
Sako, kad akmenėliai, kai jau tam tikra prasme nebėra reikalingi, parasčiausiai "pabėga" nuo mūsų. o jei kokią nelaimę "pasiima" ar ligą, tai gali netgi suskilti.

o ash dabar pasiziurejau i savo kalnu kristola ir pamaciau,kad jis iskiles....tai ar cia reiskia,kad jis jau nebeveiks blush2.gif o gal tik siaip as ji kur bumptelejau blush2.gif
Atsakyti
ir dar nesuprantu koki ten as kita akmeni turiu fool.gif na jis toks pilkas toks lyg dryzem... doh.gif
Atsakyti
Pupita, nebūtinai jis nebeveiks kad įskilęs. Nes gal kitos priežastys įskilimo. Na, žiūrint kada tu pastebėjei - gal jis natūraliai toks buvo ir nenusišlifavo iki galo, žiūrint koks ten dar tas įskilimas.. g.gif
Šiaip įvairių dalykų girdėjau apie tuos įskilimus - l. įvairiai būna. Kiti žm.net natūraliai įskilusių nenori nešioti, bijo, kad nelaimės neatneštų, na, bet nemanau, kad geras akmenėlis geram žmogui bloga darytų schmoll.gif
O to kito akmenėlio pabandyk tinklapiuose paieškoti, kur nuotraukos yra. Arba, jei gali, atsiųsk nuotrauką - žiūrėsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik tak @ 2005 04 24, 14:35)
O kalnų krištolo pakabuką kažkada iš Austrijos parsivežiau, tik jis man kažkodėl "neprilipo", nes panešiojusi porą dienų, norėdavau pasidėti. Pasidėjau... ax.gif

smile.gif Jeigu pasidėjei, tai bent neslėpk kokioj dėžutėj ax.gif - jis labai teigiamai veikia aplinką. Sugeria tv, kompiuterių spinduliavimus visus, beto, labai gerai padėti prie gėlių jį - geriau auga mirksiukas.gif . Ir tai tik dalis to, ką jis sugeba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vio @ 2005 04 24, 15:00)
Aš nešioju rožini kvarca. Labai jau jis man mielas, toks jausmas kad akmuo net ''šildo'' mirksiukas.gif

Kaip fainai! smile.gif Aš tai rožinio kvarco gabalėlį ruošiuosi vis nusipirkti tam, kad padėtų užmigti ir gerai miegočiau, nes girdėjau, kad jis net didžiausią "nemiegalių" užmigdo biggrin.gif . Kaip tu, ar pastebėjei tokį poveikį, ar tiesą sako?
Atsakyti
QUOTE(gaile:) @ 2005 04 24, 17:21)
Pupita, nebūtinai jis nebeveiks kad įskilęs. Nes gal kitos priežastys įskilimo. Na, žiūrint kada tu pastebėjei - gal jis natūraliai toks buvo ir nenusišlifavo iki galo, žiūrint koks ten dar tas įskilimas.. g.gif
Šiaip įvairių dalykų girdėjau apie tuos įskilimus - l. įvairiai būna. Kiti žm.net natūraliai įskilusių nenori nešioti, bijo, kad nelaimės neatneštų, na, bet nemanau, kad geras akmenėlis geram žmogui bloga darytų schmoll.gif
O to kito akmenėlio pabandyk tinklapiuose paieškoti, kur nuotraukos yra. Arba, jei gali, atsiųsk nuotrauką - žiūrėsim biggrin.gif

tas akmenelis iskiles truputi...ir jau seniai..bet tikrai nenusipirkau iskilusio schmoll.gif Kai pasakei,kad kai kurie zmones nenesioja iskilusiu tai biski suglumau unsure.gif o del to kito....as jau ieskojau tavo pateiktuose tinklapiuose..neatpazinau doh.gif bet atsimenu kai pirkau atrodo ar tai tigro akis ar agatas.. unsure.gif na zodziu vienas is ju tongue.gif
Atsakyti

Čia yra įvairių rudų akmenėlių parodyta:
http://www.bernardin...tones/brown.htm

O čia ne į temą, bet ten pat radau blush2.gif , kam įdomu, vestuvių metinių priskyrimas akmenėliams:
http://www.bernardin...welry-anniv.htm

Pabandyk, Pupita, nunešti kam nors parodyti išmanančiam. Na, jei įdomu, ką turi ar kaip jis veikia ax.gif O šiaip tai, jeigu jis tau patinka, tai koks gi skirtumas smile.gif
Atsakyti