Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai

Daniella,2006 12 10, 17:16
Dabar man reik patarimo - KAS CIA?

user posted image

user posted image

Na, aš tikrai negaliu būti patarėja, bet man šitie dalykai taip pat atrodo netikri... g.gif Nekelia jokių emocijų... verysad.gif ...nors gražūs...
Atsakyti
O ar imitacijų nešiojimas turi kokią nors prasmę (be grožio) ?
Man tas žiedas ir apyrankė tiesiog prilipo- nebenoriu nusiimti...
Kur gauti tikrą mėnulio akmenį arba bet kokį tikrą akmenį, veikiantį trečiąją akį?
Atsakyti
vaižgantė,2006 12 10, 20:04

Grožio siekimas savaime gali būti gyvenimo prasmė. mirksiukas.gif Būna, kad "prilimpa" koks kiniškas meškiukas... rolleyes.gif , nors neturi jokios vertės.

Beje, man net lauko akmenukai yra labai gražūs.

user posted image
Atsakyti
Lauko akmenukai ir man gražūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2006 12 10, 19:37)
Va, kiek cia imitaciju vienoj vietoj  bigsmile.gif  Turkis, opalitas (menulio akmens imitacija), saules akmuo (vadinamas avantiurinu, stiklas su variu). Bet vis tiek grazu smile.gif

user posted image

aga, man irgi grazu smile.gif
Atsakyti
Mane akmenys sudomino ne dėl grožio...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 12 10, 21:53)
Mane akmenys sudomino ne dėl grožio...

tada imitacijos netinka 4u.gif
(nors logiškai pagalvojus, jos irgi iš kažkokių medžiagų, kurios gali kažkiek veikti)
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 12 10, 21:04)
Kur gauti tikrą mėnulio akmenį arba bet kokį tikrą akmenį, veikiantį trečiąją akį?

jei tu vilniete, tai geresnės vietos už Astromineralogijos centrą nėra.
www.astromineralogija1.lt
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 12 10, 21:04)

Va va, paskaiciau astromineralogijos centro tinklalapyje atvira laiska. smile.gif

Deja su ta problema susiduriama visam pasauly - vieni pardavejai nurodo apdorojima,kiti - nea smile.gif Siaip net kodai yra suteikti, parodantys, kokiu budu akmuo buvo apdorotas (dazytas, apsvitintas etc.).

Kaune ir Klaipedoj galeciau pasiulyti menulio akmens - pvz. verinuka ir apyranke labai paprastus ir nebrangius. Arba tiesiog ateiti ir paziureti,kuo skiriasi naturalus ir imitacija. O Vilniuje nezinau kur. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 12 10, 22:47)
Grožio siekimas savaime gali būti gyvenimo prasmė.  mirksiukas.gif  Būna, kad "prilimpa" koks kiniškas meškiukas...  rolleyes.gif , nors neturi jokios vertės.

Beje, man net lauko akmenukai yra labai gražūs.

user posted image

Nerealus akmenėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2006 12 12, 12:58)
Va va, paskaiciau astromineralogijos centro tinklalapyje atvira laiska.  smile.gif

Deja su ta problema susiduriama visam pasauly - vieni pardavejai nurodo apdorojima,kiti - nea smile.gif Siaip net kodai yra suteikti, parodantys, kokiu budu akmuo buvo apdorotas (dazytas, apsvitintas etc.).

Kaune ir Klaipedoj galeciau pasiulyti menulio akmens - pvz. verinuka ir apyranke labai paprastus ir nebrangius. Arba tiesiog ateiti ir paziureti,kuo skiriasi naturalus ir imitacija. O Vilniuje nezinau kur. wink.gif

Daniella,gal gali imesti adresiuka Kaune?Labai noreciau apsizvalgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2006 12 12, 15:53)
Daniella,gal gali imesti adresiuka Kaune?Labai noreciau apsizvalgyti smile.gif

Kaune mes kol kas isikure tik vienoj vietoj - PC Dainava (Kreves 47 atrodo). Ten nesunku rasti - tokia zvaigzde is vitrinu.
Turim ir menulio akmens imitacijos, ir naturalaus smile.gif galesi palyginti. Beje,lietuvisko sidabro gamintojai irgi deda imitacijas i sidabra
Turkis kol kas tik netikras sad.gif - tiekejai sako, kad rekonstruotas (t.y. sulipdytas is milteliu), bet man kartais rodos, kad visai netikras.
Tikras yra ametistas, agatas, granatas (dazytas), klanu kristolas, karneolis (visas karneolis yra pakaitinamas), koralu yra tikru,bet padazytu,yra ir netikru, labai skiriasi, peridotas tikras, lazuritas tikras, yra dazyto, yra nea smile.gif
Viskas,turiu lekt ,baigiu reklama biggrin.gif
Atsakyti