Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai

QUOTE(Daniella @ 2006 11 29, 19:02)
Nea,normali kaina. Tokio dydzio akmenukas tik nezymiai pakelia sidabro gaminio kaina. Siaip jau, sidabro gaminiu su pusbrangiais akmenimis kainos nustatomos pirmiausia pagal svori: 9 - 15 litu uz grama (gali buti isimciu, bet didzioji dalis kainu skaiciuojamos taip).

Labai dėkui, Daniella.
Atsakyti
Moterytes, gal turit informacijos apei akmenukus ir kristalus chakroms balansuoti.Ieskau ir ne ka randu. Radau jog GINTARAS tinka 5 chakrai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2006 11 26, 18:58)
O, ka mes matom! -  4u.gif labas, eglioshka  smile.gif O pas jus ar yra opalo?

Ta va, dar truputi. Rozinis opalas - Peru opalo atmaina, dar vadinamas Angelo odos opalu. smile.gif Spalio menesio gimimo akmuo.
Opalo sudetis yra tokia pati kaip kvarco, tik jame yra nemaza dalis vandens (apie 13%) atrodo ir siek tiek priemaisu. Mirganti opalo spalva susidaro del to, kad opalas nera kristalas. Del vandens priemaisos opala reikia saugoti nuo karscio,
chemikalo poveikio ir tiesioginiu saules spinduliu.
Rozinis opalas vadinamas nesavanaudiskumo ir meiles akmeniu (kaip ir rozinis kvarcas). Nesiojantis opala igauna ramybe apmastymuose smile.gif bei lengviau gali sutvarkyti paslijusius meiles santykius.
Opalas gydo odos ir akiu ligas.
Papildyta:
O as noriu opalo smile.gif Prekybai pirmiausia, bet galir sau. Jau esu nusiziurejus. smile.gif

Va, dar radau.
Opalas - "Merlino akmuo". Padeda pazadinti magiskasias savybes, stiprina intuicija ir psichines galias bei mistinius sugebejimus. Amerikos indenai bei australijos aborigenai ji naudodavo "sapnu" ceremonijoms, kaip sustiprinanti vizijas. Akmuo stabilizuoja emocijas, suteikia kilnumo, istikimybes.

na, pas mane yra kazkas panasaus i oplala, bet netikeciau kad naturalus, nes yra sunkiai apdirbamas ir nemanau kad lenkai ji naudotu, nes pagrinde naudoja fianitus, ne naturalius ivairius akmenis
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2006 11 29, 21:33)
Moterytes, gal turit informacijos apei akmenukus ir kristalus chakroms balansuoti.Ieskau ir ne ka randu. Radau jog GINTARAS tinka 5 chakrai...  bigsmile.gif

I čakra: raudonas jaspis, hematitas
II: serdolikas, karneolis
III: citrinas, gintaras
IV: rožinis kvarcas, žalias turmalinas, chrizoprazas
V: irizuojantis mėnulio akmuo, akvamarinas, kalnų krištolas
VI: lazuritas, azuritas, kalnų krištolas
VII: kalnų krištolas, ametistas, celestinas

Informacija iš Audronės knygos "Pradžia... mano pokalbis su akmeniu"

4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(which witch @ 2006 11 27, 22:20)
Labai prašyčiau, kad paaiškintum, kas reiškia "akmuo su charakteriu". Man sakė, kad opalas geras negali būti. Jis užsimerks prieš nelaimę ir mane dar labiau suklaidins. Nors kai parduotuvėje pamačiau šį žiedą, iškarto jo užsinorėjau, lyg paslaptingai būtų jis mane pritraukęs.
Reikės užsidėti ir pabandyt pajausti, nes baimės akys didelės bigsmile.gif

Su charakteriu tas opalas. Pvz. man padovanojo kita mazesni ir jau rozini opala, tai tas dickis pavyduolis pasirodo. Jis pagelto, pradejo durti mano dydiji pirsta ir greitai mazesnis opaliukas dingo. As jo taip ir neradau. Vnz. vel atsistate dickio spalva ir jau kai emiau i ranka man pirsto nebedure. Bet jis mane labai trauke ir traukia. kalbu apie ji kaip apie gyva, bet butent toks musu bendravimas. Man ji parveze is uzsienio, neslifuota, tik ka rasta.

Zadejau parasyti apie akmeni sungita. Bandysiu issiversti. trap kitko maciau apyranke ir kaklo papuosalus is jo. man thumbup.gif
Šungitas – seniausias anglies mineralas planetoje. Skirtingai nuo deimanto ir grafito šungitas turi ypatinga anglies matricą. Molekulės pagal struktūrą yra panašios į futbolo kamuolį ir vad. FULERENAIS. 1997 metais anglų mokslininkai gavo Nobelio premiją už fulerenų atradimą ir sintezę. 1 gramas dirbtinai sintezuotų fulerenų kainoja 900 $, todėl juos dažniausiai naudoja aukštosios technologijos – kosmosas, medicina, kompiuterių sistemos.
Karelijos šungitai randami žemės sluoksniuose, kurių amžius virš 2 mlrd. metų.
Sis akmuo (mineralas) tinka beveik visiems. ji galima naudoti kaip, filtra vandieniui strukturizuoti` (gydo persalimus, rinitus, bronchitus, temperatura, ginekologinius susirgimus, migrenas) thumbup.gif , masazuoti ****** ir deti ant kitu skaudamu vietu (radikulitai, reumatai, menesines ir t.t.), laistyti geles (labai gerai auga ir zydi). Sungitas linkes sutraukti neigiamas emocijas, skausma, liudesi. Jis susildo organizma ir mintis, atpalaidouja, suteikia energijos, normalizuoja spaudima Valo aura ir energetinius zmogaus energinius kanalus. thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi esu (jau buvau, tiksliau, nes išsikrausto kažikur ta parduotuvė biggrin.gif ) žiedą su opalu, vajei vajei, tiesiog širdis apsalo wub.gif Originalus, ilgas, tiko idealiai prie mano griozdiškų pirštų, dizainas pats super, ir akmuo taip patiko. Bet kainytė wacko.gif ohmy.gif Pasakiau, kad ilgai ilgai galvosiu.
Taip ir nenusipirkau. Kažkaip, kai pagalvodavau, ką galiu už tą sumą nusipirkt biggrin.gif
Bet prisiminsiu aš tą žiedą visą gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 12 07, 01:28)
Aš irgi esu (jau buvau, tiksliau, nes išsikrausto kažikur ta parduotuvė biggrin.gif ) žiedą su opalu, vajei vajei, tiesiog širdis apsalo  wub.gif  Originalus,  ilgas, tiko idealiai prie mano griozdiškų pirštų, dizainas pats super, ir akmuo taip patiko. Bet kainytė  wacko.gif  ohmy.gif  Pasakiau, kad ilgai ilgai galvosiu. 
Taip ir nenusipirkau. Kažkaip, kai pagalvodavau, ką galiu už tą sumą nusipirkt biggrin.gif
Bet prisiminsiu aš tą žiedą visą gyvenima biggrin.gif

http://www.piercebod...;cat=Opal Rings

To Abonentiene ir kitiems - Tailandietiski opalai smile.gif
Atsakyti
čia aš sudėjau beveik visų savo akmenų nuotraukas:
http://public.fotki....rmante/akmenys/
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2006 12 07, 12:16)
čia aš sudėjau beveik visų savo akmenų nuotraukas:
http://public.fotki....rmante/akmenys/

Gausi kolekcija thumbup.gif
Atsakyti
Seniai seku šitą temą, labai įdomu... Nesu akmenų žinovė, bet labai juos mėgstu. Nežinau, kiek akmenų prisistatyčiau ir žiūrėčiau, žiūrėčiau... Nepaaiškinamas malonumas stebėti akmenis, nors jie nejuda ir, rodos, nieko nevyksta.
Akmenis renkuosi ne pagal horoskopus, ne pagal rekomendacijas, o pagal nuojautą. Jei akmuo patraukė dėmesį, perku. Ir pataikau. Vienas pavyzdys: pradėjau lieknintis, didelių pastangų nereikėjo, svoris pamažu bet užtikrintai krito... Kaip tik tuo metu pirkau žiedelį su karneoliu, o šiandien pasiskaičiau, kad "Karneolis šildo kūną, sužadina medžiagų apykaitą, kraujotaką, gerina kraujo kokybę, stimuliuoja virškinimą ir gerina apetitą, pagerina vitaminų ir mineralinių medžiagų įsisavinimą."
Atsakyti
o manes opalas netraukia schmoll.gif
labai aki traukia duminis kvarcas wub.gif labai grazus akmenukas, bet nemaciau tokio dizaino, koks man patiktu...
Atsakyti
Radau ta savo grozi clap.gif (tik ilgesnis dar trecdaliu ir spalva ne tokia stipri)

user posted image

Dar sitie nai nai wub.gif

user posted image

user posted image

Vyriškas biggrin.gif

user posted image

Turbut nenešiočiau, bet uch įspūdingas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti