QUOTE(which witch @ 2006 11 27, 22:20)
Labai prašyčiau, kad paaiškintum, kas reiškia "akmuo su charakteriu". Man sakė, kad opalas geras negali būti. Jis užsimerks prieš nelaimę ir mane dar labiau suklaidins. Nors kai parduotuvėje pamačiau šį žiedą, iškarto jo užsinorėjau, lyg paslaptingai būtų jis mane pritraukęs.
Reikės užsidėti ir pabandyt pajausti, nes baimės akys didelės
Su charakteriu tas opalas. Pvz. man padovanojo kita mazesni ir jau rozini opala, tai tas dickis pavyduolis pasirodo. Jis pagelto, pradejo durti mano dydiji pirsta ir greitai mazesnis opaliukas dingo. As jo taip ir neradau. Vnz. vel atsistate dickio spalva ir jau kai emiau i ranka man pirsto nebedure. Bet jis mane labai trauke ir traukia. kalbu apie ji kaip apie gyva, bet butent toks musu bendravimas. Man ji parveze is uzsienio, neslifuota, tik ka rasta.
Zadejau parasyti apie akmeni sungita. Bandysiu issiversti. trap kitko maciau apyranke ir kaklo papuosalus is jo. man
Šungitas seniausias anglies mineralas planetoje. Skirtingai nuo deimanto ir grafito šungitas turi ypatinga anglies matricą. Molekulės pagal struktūrą yra panašios į futbolo kamuolį ir vad. FULERENAIS. 1997 metais anglų mokslininkai gavo Nobelio premiją už fulerenų atradimą ir sintezę. 1 gramas dirbtinai sintezuotų fulerenų kainoja 900 $, todėl juos dažniausiai naudoja aukštosios technologijos kosmosas, medicina, kompiuterių sistemos.
Karelijos šungitai randami žemės sluoksniuose, kurių amžius virš 2 mlrd. metų.
Sis akmuo (mineralas) tinka beveik visiems. ji galima naudoti kaip, filtra vandieniui strukturizuoti` (gydo persalimus, rinitus, bronchitus, temperatura, ginekologinius susirgimus, migrenas)
, masazuoti ****** ir deti ant kitu skaudamu vietu (radikulitai, reumatai, menesines ir t.t.), laistyti geles (labai gerai auga ir zydi). Sungitas linkes sutraukti neigiamas emocijas, skausma, liudesi. Jis susildo organizma ir mintis, atpalaidouja, suteikia energijos, normalizuoja spaudima Valo aura ir energetinius zmogaus energinius kanalus.