QUOTE(Tiffany @ 2006 11 03, 13:37)
noreciau isigyti akmenuka, kuris padetu susikoncentruoti, suteiktu pasitikejimo savimi ir sureguliuotu nuotaiku kaita....
Labai prasau pagelbeti
Na mano neprofesionalia nuomone tau pagelbėtų rožinis kvarcas
Tai vidinės ramybės akmuo. Tinka tada, kai perdėtas drovumas trukdo asmenybei tobulėti. Ramina, atpalaiduoja, skatina sugebėjimą mylėti save ir kitus (dar vadinamas meilės sau akmeniu), romantiką, švelnina kietą būdą, padeda atsiverti ir neužmiršti padėti kitiems.
Žmonės intuityviai renkasi rožinį kvarcą krizių ir chaotiškų situacijų metu, nes jis savininką apsupa stipriu energetiniu lauku, neleidžia prasiveržti pykčiui, leidžia įveikti bendravimo barjerus. Idealus miegamojo akmuo.
O man pačiai su rožiniu kvarcu keisti dalykai daros.. jau nebesuprantu tinka jis man ar ne. Laikant rankoje man jis iškart pradeda šilt. Jaučiu kažkokį didelį jėgų antplūdį, bet tuo pačiu tarsi kažkas ant širdies akmenį užritintų..
tik pasidedu į šalį - atleidžia širdį. Ir su ta energija nesuprantu.. gi berods ramint turėtų. Šį akmenį kažkaip intuityviai pasirinkau, ir pagal aprašymą man jo tikrai reiktų, tik ta keista savijauta.. gal jūs galit paaiškinti kas čia per mistika