Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai

Šiaip Vilniuje as nešdavau patikrinti į Astrominerologijos centrą. Tiesiog turiu grazu pakabuka su malachitu ir dar kazkokiu akmeniu, tai norejau suzinoti, as ten toks, nes įtariau, kad tai rausvas kvarcas, bet pasirode, kad kažkoks labai retas (nepamenu pavadinimo). ir man tai nieko nekainavo.
Atsakyti
Kai buvau nescia tai man labai sokinejo spaudimas ir daznai skaudedavo galva, buvo atradimas kai zadeitas nueme galvos skausma, tai visa nestuma sio akmens nepaleidau is ranku (net vestuviu diena) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 02 22, 00:23)
Mane irgi labai traukia malachitas  drinks_cheers.gif

Niu,bet va vis nusiperku ne ji,dabar pirkau is vieno parapsichologo neva saules akmeni,jis uztikrino,kad anas man tiktu labiausiai,o cia prisiziurejau,kad ju ir netikru esa.... g.gif
Atsakyti
nusipirkau citrino akmenuką, nušlifuotas smėliu, nešioju kišenukyje, kai reikia jėgų, paimu jį į ranką ir sušyla ji iš kart :)Tikiu TIKIU tikiu thumbup.gif
Atsakyti
paskaičiau, kad man tinkamiausias rubinas, betgi rubinas aistrų akmuo, emocingiems žmonems išvis nerekomenduojamas...ghmzzz....
Atsakyti
paskaičiau, kad man tinkamiausias rubinas, betgi rubinas aistrų akmuo, emocingiems žmonems išvis nerekomenduojamas...ghmzzz....

O pagal ką tu perskaitei?
Rubinas nelabai tinka emocingiesiems, bet paprastai tinkamas akmuo yra ne vienas. Renkamas ir pagal tai, kokias problemas nori įveikti, kokias pamokas išmokti, kokiame "kelyje" dabar esi, kokias programas reikai įveikti. Aišku, yra klasifikacijų ir tokių, kur vienai dienai skiriamas vienas akmuo (pagal gimimo dieną), bet man tokios klasifikacijos kažkaip nelabai patikimos doh.gif
Atsakyti
tai as butent pagal gimimo data ir ziurejau, visiska nesamone, mane rubinas ko gero labai staigiai isvarytu is proto, nes as ir taip perdetai emocionali.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 05 19, 10:56)
tai as butent pagal gimimo data ir ziurejau, visiska nesamone, mane rubinas ko gero labai staigiai isvarytu is proto, nes as ir taip perdetai emocionali.

Yra baisiai daug tų sistemų. Pagal gimimo dieną mano vyresnėlei irgi rubiną reikėtų nešioti. Nė už ką neleisčiau, nes ji irgi jau toks emocijų verpetas... doh.gif Aišku, vaikams rubinas apskritai netinka, o kai užaugs neleisti nebegalėsiu g.gif
Atsakyti
Gal galite patarti-paskutiniu metu dukrytė labai blogai miega,šaukia per miegus,blaškosi,galvoju gal padėti kokį rožinį kvarcą po pagalve?ar padėtų?
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2006 06 30, 13:49)
Gal galite patarti-paskutiniu metu dukrytė labai blogai miega,šaukia per miegus,blaškosi,galvoju gal padėti kokį rožinį kvarcą po pagalve?ar padėtų?

Nors ir labai mėgstu akmenis, bet tokiu atveju labiau siūlyčiau džiovintų apynių maišelį po pagalve padėti. Nors rož.kvarcas labai nekaltas ir vaikiškas. Gal ir nepakenktų.
Atsakyti
Ačiū labai..jei prireiks būtinai išbandysiu,nes vakar padėjo prieš miegą išgertas šiltas pienas su medum biggrin.gif
Atsakyti
O įdomu ar yra koks nors akmuo, kad sudomintų vaiką knygos. Vasarai uždavė aštuones knygutes perskaityti, tai niekaip nepriverčių ją skaityti, o jos tikrai įvairios ir idomios. Na ji visai nesidomi mokslais. blink.gif
Atsakyti