Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(doruta @ 2008 08 17, 21:02)
O kur butu galima apziureti nuotraukyciu? ir kiek kainuoja?  g.gif

http://www.freewebs.com/limobusas/
kainuoja tikrai nemazai
Atsakyti
as kaip jau istekejusi motera galiu patart, kad svarbiausia rinktis patogu transporta. mes vazinejomes su mikroautobusu - vietos buvo pakankamai ir man ir suknelei. Daug patogiau ilipt ir sedet nei limuzine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2008 08 18, 13:46)
as kaip jau istekejusi motera galiu patart, kad svarbiausia rinktis patogu transporta. mes vazinejomes su mikroautobusu - vietos buvo pakankamai ir man ir suknelei. Daug patogiau ilipt ir sedet nei limuzine  ax.gif

Pritariu, be grozio dar labai svarbu ir patogumas, tikriausiai todel ir nesirinkom savo sventei limuzino smile.gif Vaziavom dviese senovinej masinytej zim (nors ji irgi limuzino klases), bet kadangi ten buvom tik dviese, tai tikrai patogu buvo smile.gif
Atsakyti
O mes siam reikalui kol kas nusprende pataupyt. Kadangi ceremonija bus vakarine ir biudzeta neplanuojam dideli, tai nusprendem vietoj nuomojamos spec. masinos pasiimti is nuomos punkto koki prabangesni masiniuka ir dviese su juo ta savaitgali vazinet. Pliusas labai paprastas - ja pasiimam is pajurio kazkurio nuomos punkto, jaunikis su ja atvaziuoja iki baznycios, as - su tevais ax.gif , tada persedam i ja po ceremonijos (nors iki sventimo vietos ten pesciom kelios minutes) ir sekmadieni ja jau grazinam, kada susitariam.Taip realiai masina paimam parai, o net prabangesne masina parai kainuoja apie 300 - 400 Lt....Pasipuosim ja patys, jau susiradau kaip.
Va tokia idejau taupancioms. Zinoma, minusas - kad vairuot teks patiems, bet mano jaunikis (keista ji taip vadinti) sake, kad mielai tai darys pats ir net minties neturi, kad reikia mums kazkokio vairuotojo... 4u.gif
Atsakyti
Man kur kas labiau patinka senoviniai automobiliai, negu atsibodę limuzinai...
Atsakyti
O sakykit mergaites o volgas 24-as kas nors nuomojasi?
Atsakyti
tik nesikreipkit i max limo arba sutarti pasirasykit taip kad jusu apgaut negaletu. Mano vestuvese ju vairuotojas pasiklydo ir 4 val. vaziavo nuo Kauno iki Moletu. vazinejo tokiais ratais kad isvaziavus is rumsiskiu uz 2.5 val mes buvom apie 10 km iki vilnaus, vaziavo kazkokiais kaimais vingiais. nuvaziavom visi pikti pavarge ir pavelave 2 val. o jie dar paprase papildomai sumoket nes nebuvo tartasi kad jis taip ilgai vaziuos. tai kita karta jie gali is kauno i palanga vez per salcininkus.
Atsakyti
man asmeniskai limuzinai vestuvems- baisu doh.gif visi susigusta i viena, ir nezinai kas cia per svente ar seip zmones issinuomavo. Kai jie tik musu Lietuveleje pasirode, buvo kazkas nepaprasto ir grazaus, dbr tas reikalas yra pabodes. As pati noriu mersu karavano biggrin.gif
Atsakyti
o man grazu hameriai, jaunieji ir pulkas kartu ax.gif
Atsakyti
Mes limuzino tai visiskai nenorejom, norejosi kazko neiprasto ir plius nenorejom tam skirti daug finansu, tai pasirinkome brolio transporta smile.gif Ir esame ziauriai patenkinti pasirinkimu smile.gif Buvome demesio centre, nors is pradziu labai jaudinaus ar as i ja tilpsiu, bet kaip bebutu keista - i ja ilipau kur kas paprasciau nei i tecio jaguara smile.gif nes labai patogiai durys atsidare smile.gif aisku sukne teko susirinkti, kad netrukdyciau vyrui vairuoti. Masineleje tilpome tik dviese (vyras vairavo - pats tokia minti pasiule), o musu "pulkas" tilpo pas vyro kriskto mama i multivana (nuotraukoje salia stovi) smile.gif Zodziu buvo super, ypatingai aplinkiniu reakcija - "kaip as i ja itilpsiu" thumbup.gif lotuliukas.gif
http://public.fotki....vestuves32.html
http://public.fotki....svestuves0.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colliuke_: 12 rugsėjo 2008 - 22:09
as limuzino asmeniskai nenoriu, bet man juokinga kai zmones sako kad limuzinai nemadinga ir pan. Uzsienyje madinga o pas mus Lietuvelej kur viskas po laiko ateina, matai jau "nemadinga"
juokas ima lotuliukas.gif
juk tokiom progom ir sukurti jie tongue.gif
Atsakyti
mus pacius veziojo draugo masina, o visai palydai buvo isnuomotas mikroautobusiuskas is julturo, nes kiek ieskojom jis pigiausias pasirode
Atsakyti