Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

Na va, mes pagaliau suradome tinkanti ir patinkanti mikroautobusa, nuomosime is cia http://www.limuzinu-...siauliuose.html 20 vietu, labai erdvus tad tiek mums tiek poroms ir pirsliams nereikes buti susispaudus o ir vaikscioti susilenkus, nes labai aukstas jis:)
Atsakyti
Sveikos, gal kas zino kur vilniuje galima issinuomoti geltona Mini Cooperi?
Atsakyti
Sveikos būsimos nuotakos smile.gif

Gal kas gali patarti kur geriau nuomoti automobilį (ne retro, ir ne limuziną) - jaguar, lexus... labai patinka lexus smelio spalvos, bet niekur neradau kur galima būtų nuomoti
Atsakyti
aš labai noriu autobusiuko, o vyras nori limuzino arba limuzinų.. todėl visdar nesutariame ir kolkas kompromiso nerandame biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrint ko jums reikia,jei su jumis bus daugiau žmonių tuomet aš tik už autobusiuka,nes ilgam (talpiam) limuzinui sunku laviruoti,sukinėtis,greitis nėra didelis,o jei tereik kad Jus nuvežtu iš taško A į B tuomet tai tik laiko gaišinimas.Jei laiko sąnaudos negasdina,o kompanija nebus didelė (tuomet ir limuzinas bus nedidelis) imkit limuzina.
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 03 19, 22:12)
Žiūrint ko jums reikia,jei su jumis bus daugiau žmonių tuomet aš tik už autobusiuka,nes ilgam (talpiam) limuzinui sunku laviruoti,sukinėtis,greitis nėra didelis,o jei tereik kad Jus nuvežtu iš taško A į B tuomet tai tik laiko gaišinimas.Jei laiko sąnaudos negasdina,o kompanija nebus didelė (tuomet ir limuzinas bus nedidelis) imkit limuzina.

Nu su mumis bus 12-14 žmonių.. mano argumentai - autobusiukas žinoma pigiau, o pinigų ten vau vestuvėms neturime, tenka skaičiuoti kiekvieną centą.. toliau - man limuzinai negražu nors tu ką.. schmoll.gif ir kažkaip atsibodę, nežinau kaip pasakyti.. kitas dalykas, aš noriu visur važinėti kartu su visais pabroliais/pamergėmis smagiai ir linksmai, o ne atskirose mašinose.. o vyras nebūtinai turi omeny tą vieną didijį ar mažesnį limuziną, o net ir tą variantą, kai jaunieji važiuoja dviese limuzine
pavyzdžiui retro stiliaus limuzinas
user posted image
na konkrečiai kalba ne apie šį, o neatsimenu kaip vadinasi tas jo rodytas ir norimas, tai neberandu, bet esmė ta pati, kad neva limuzinas, bet jame važiuosi tik dviese, o visi kiti iš paskos..
Atsakyti
pas mus buvo karstos diskusijos del transporto, bet laimejau as tongue.gif
MB labai norejo autobusiuko, o as norejau atskiro automobilio
tai gal imsime mums automobili , o sveciams -autobusiuka ax.gif
Atsakyti

na konkrečiai kalba ne apie šį, o neatsimenu kaip vadinasi tas jo rodytas ir norimas, tai neberandu, bet esmė ta pati, kad neva limuzinas, bet jame važiuosi tik dviese, o visi kiti iš paskos..
[/quote]

Mano pusbrolis vairuoja limuziną, tai sakė, kad pemergės ir jaunoji pastoviai susiplėšo sukneles, jau nekalbant apie pėdkelnes..nes vietos ten ne per daugiausia, tai visi vienas kitam ant kojų mindo..
Sunku įlipt/išlipt.
Ir svarbiausia jei koks pabrolys padaugina, jį sunku iš ten iškrapštyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 19, 23:45)
Nu su mumis bus 12-14 žmonių.. mano argumentai - autobusiukas žinoma pigiau, o pinigų ten vau vestuvėms neturime, tenka skaičiuoti kiekvieną centą.. toliau - man limuzinai negražu nors tu ką..  schmoll.gif  ir kažkaip atsibodę, nežinau kaip pasakyti.. kitas dalykas, aš noriu visur važinėti kartu su visais pabroliais/pamergėmis smagiai ir linksmai, o ne atskirose mašinose.. o vyras nebūtinai turi omeny tą vieną didijį ar mažesnį limuziną, o net ir tą variantą, kai jaunieji važiuoja dviese limuzine
pavyzdžiui retro stiliaus limuzinas
user posted image

Gaila, kad per velai pamačiau šitą temą 4u.gif pas mus buvo labai panaši situacija - limuzinas abiem atrodė "vestuviniu štampu" ir norejom kažko idomesnio, bet ir talpaus. Pagaliau draugė parodė fotkę iš vestuvių su Chrysler300c, bet čia buvo kažkokia pailginta versija - ne limuzinas, bet ilgesnis už standartinį kraislerį (sako, kad toks Lietuvoje tik vienas važineja). Davė kontaktus ir išsinuomavome su vairuotoju, važiavome vieni kartu su vyru, kaip buvo komfortiška ir smagu wub.gif
Atsakyti
sveikos,
ieskome prabangios masinos issinuomuoti parai ar dviems be vairuotojo Vilniuje
ir susiduriame su nemenkomis problemomis
uzsirezervavome masina is aunela.lt is pradziu sake kad laisva, uzrezervavo, o poto..sorry masina uzimta doh.gif matyt atsirado kas ta pacia masina paime tik daug ilgesniam laikui ..
dabar ieskome kitos bet visur reikalauja 1000-1500 uzstato kas mums yra per daug, gal kur nuomuoja be uztstato?
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2012 03 18, 09:35)
Sveikos būsimos nuotakos smile.gif

Gal kas gali patarti kur geriau nuomoti automobilį (ne retro, ir ne limuziną) - jaguar, lexus... labai patinka lexus smelio spalvos, bet niekur neradau kur galima būtų nuomoti

Turiu kontaktus (bet manau, kad jau nelabai aktualu blush2.gif (masinyte Lexus ES 2007 (auksinis) - mano vestuveje toks buvo, mes kartu su vyru su 300c vaziavom, o sveciai su lexus cool.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif

mes tai labai norime kabrioleto 4u.gif BMW z4, bet niekur nerandu doh.gif
Kai pries mėnesį šiaip žiūrinėjau, buvo gal trys, dabar nei vieno biggrin.gif

Jei kas turite kokiu kontaktų, pasidalinkite 4u.gif būčiau labai dėkinga ax.gif

nusprendėme, kad norime važiuoti vieni, t.y. be vairuotojo, tik reiktų su kabrioletu melstis gero oro lotuliukas.gif
Atsakyti