Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(Gytute_ @ 2010 12 13, 15:08)

kaune , savininko vardas liudas jis ir vairuoja pats si limuzina,jokiu apbribojimu nera nori ant stogo lipi ant stogo fotkintis biggrin.gif nori ant panoramos ar dar kur jokiu problemu :)jame telpa daug sake vaziave daugiausiai yra 40zmoniu .musu buvo apie 20 tai sakau dar koks 10-15 tikrai butu tilpe , o del kainos tikrai susitarsit smile.gif labai lankstus zmogus rasit geriausia sprendima, mes nuomavomes visai dienai tai jis ryte mane visur veziojo kur reikia i kirpykla is kirpyklos i salona namo ir t.t.

O kiek kainavo visai dienai? Idomu i Klp atvaziuotu?
Papildyta:
QUOTE(Lady*love @ 2010 12 12, 14:27)
o jus is naujesniu modeliu ar senesniu norite?nes naju labai daug visoje Lietuvoje yra

Noretume is naujesniu, bet nieko nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(orintano @ 2010 12 13, 17:04)
O kiek kainavo visai dienai? Idomu i Klp atvaziuotu?
Papildyta:

Noretume is naujesniu, bet nieko nerandu g.gif

na mes issiderejom uz 3000lt smile.gif siaip valanda 500lt tai nelabai apsimoka valandom imt jei jau siulo visai dienai uz konkrecia kaina smile.gif o del uzmiescio nzn mes norejom svesti ne kaune o zemaityjoje ir vaziuoti su juo tai vien kuro savikaina gavos 1000lt neskaitant nuomos.nes jis benzino ima ojoj smile.gif tai jei jum uzsmiesti ir skaiciuotu manau tas pats gautusi
Atsakyti
QUOTE(Joana7 @ 2010 12 11, 02:54)
cia gal nelabai etiska apie kainas rasyti, bet su didele Kaledine nuolaida:) 4u.gif

Sveikos, esu naujokė, bet dažnai paskaitau forumą, kadangi ir pačios laukia nuostabi (tikiuosi žinoma) diena kitais metais.

Kalbant į temą ir apie tos įmonės kainas, kam įdomu domėjausi ir aš. Taigi bus paprasčiausia, jeigu pridėsiu jų man rašytą laišką:

Laba diena dar karteli,

Naujo 15 vietu Mercedes mikroautobuso nuoma kainuotu 1500Lt, pirma masina - jei butu Bentley - 3000Lt, naujausio modelio Mercedes 1500Lt, Crysler 300c - 1000Lt ir tt.

Jei norit isimintinos sventes nauji BMW X5 visuregiai standartiskai kainuoja po 2000Lt iskaitant vairuotojo darba ir kura.

Rezervuojant iki Kaledu - 5 iu naujausiu BMW visuregiu kortedzas su 30 proc nuolaida kainuotu 6900Lt.

I kaina ieina: automobiliu nuoma, vairuotoju darbas, kuras.

Papildoma dovana - gyvu geliu automobiliu dekoras, pagal su Jumis suderinta pavyzdi.

Rezervavimo salygos: 50% avansas pasirasant sutarti, 50% mokejimas atvykus automobiliams i vieta vestuviu dienos ryte.

Svarbu nepamirsti, jog vestuves, ko gero, bus fotografuojamos ar filmuojamos, tad stilingu automobiliu kortedzas isliks ilgam Jusu vestuviu nuotraukose ar filme. Tuo tarpu mikroautobusas, nors ir naujas, lieka tik transporto priemone, bet ne vestuviu stiliaus dalis:)

man, kaip paprastesnių vestuvių šalininkei(tikrai ne dėl to kad negalėčiau sau leisti kitokių), suma už automobilius vienai dienai atrodo kaip kosmosas... blink.gif

Atsakyti
pas mus bus draugų auto,
ne dėl to, kad taupom, ar negalim, bet dėl to, kad nenorim leisti pinigėlių, kai galima jų neleisti mirksiukas.gif
bus BMW, draugų Volvo, Saab'as, ir tikriausiai Peugeot, čia pradiniais duomenimis ax.gif
Atsakyti
Jomajo... Antra tema, kurion ilendu informacijos ir tas pats per ta pati.

Ar kam teko nuomotis retro stiliaus automobilius? Kaip kelione nuo tasko A iki tasko B? Pvz nuo baznycios iki fotosesijos vietos, jei atstumas yra apie 20-30km.
Masinikes visgi ne jaunos biggrin.gif Gal galite parekomenduoti kuri nors nuomos punkta? nes internete informacijos apstu, imti ir skambinti i kiekviena kazkaip... Bandau is pradziu lengvesniu budu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2010 12 30, 15:37)
Jomajo... Antra tema, kurion ilendu informacijos ir tas pats per ta pati.

Ar kam teko nuomotis retro stiliaus automobilius? Kaip kelione nuo tasko A iki tasko B? Pvz nuo baznycios iki fotosesijos vietos, jei atstumas yra apie 20-30km.
Masinikes visgi ne jaunos biggrin.gif Gal galite parekomenduoti kuri nors nuomos punkta? nes internete informacijos apstu, imti ir skambinti i kiekviena kazkaip... Bandau is pradziu lengvesniu budu smile.gif

Atsakysiu jums su mielu noru,nes pries Kaledas 20d. buvom ju uzsakyti,niomavom Siauliuose pas Vida(jis zmogus nerealus) masiniuku kainos:pirmos 6 valandos po 350 ir 250 o likusios 3 po 150(mes imam viena mum ir viena pulkui foto parodysiu) Kiek jis sake tai neilgai teks vaziuot nes nuo mano namu iki Vilniaus 30 km.o viskas vyks kaip tik te,tai uztruksim tik 40 min.
http://www.neoklasik...;filename=2.JPG mums
http://www.neoklasik...ilename=RR8.JPG pulkui
Norejom is pradziu imti 4 bet mus vietos neuztenka vis tiek,nes bus 4 poros pamergiu/pabroliu.... lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 12 31, 00:20)
Atsakysiu jums su mielu noru,nes pries Kaledas 20d. buvom ju uzsakyti,niomavom Siauliuose pas Vida(jis zmogus nerealus) masiniuku kainos:pirmos 6 valandos po 350 ir 250 o likusios 3 po 150(mes imam viena mum ir viena pulkui foto parodysiu) Kiek jis sake tai neilgai teks vaziuot nes nuo mano namu iki Vilniaus 30 km.o viskas vyks kaip tik te,tai uztruksim tik 40 min.
http://www.neoklasik...;filename=2.JPG mums
http://www.neoklasik...ilename=RR8.JPG pulkui
Norejom is pradziu imti 4 bet mus vietos neuztenka vis tiek,nes bus 4 poros pamergiu/pabroliu.... lotuliukas.gif

Liuks, grazios masinikes smile.gif Tai cia kaip suprantu tik pirmosios kaina ar abieju? Nes mums tai apskritai vienos reikia, pulko jokio kaip ir nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 01 02, 10:24)
Liuks, grazios masinikes smile.gif Tai cia kaip suprantu tik pirmosios kaina ar abieju? Nes mums tai apskritai vienos reikia, pulko jokio kaip ir nera biggrin.gif

jeigu reikia jums vienos tai kaina 250-6 valandom(bet nuomoja maziausiai 6 valandom jau penkiom nebeisnuomos)
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 02, 12:34)
jeigu reikia jums vienos tai kaina 250-6 valandom(bet nuomoja maziausiai 6 valandom jau penkiom nebeisnuomos)

Oho! nemanau, kad mum tiek reikes is tikruju jos. As tai siandien maciau internete tooookia grazia balta Pobeda hihihi.gif Pagalvojau, kad visai noreciau, egzotika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 02, 14:34)

Nesupratau, 250 uz 6 valandas, ar 1 valanda - 250?

Kiek konkreciai kainuoja tie limobusai parai? Imtume tik del patogumo, nes palyda nemaza - juk neimsime 3 autobusiuku po 9 vietas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2011 01 05, 11:27)
Nesupratau, 250 uz 6 valandas, ar 1 valanda - 250?

Kiek konkreciai kainuoja tie limobusai parai? Imtume tik del patogumo, nes palyda nemaza - juk neimsime 3 autobusiuku po 9 vietas unsure.gif

oj nu ir lepse esu biggrin.gif atleiskite jeigu ne aiskiai parasiau doh.gif blush2.gif
viena valanda 250 lt bet nuomoja maziausiai 6 valandom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 06, 21:48)
oj nu ir lepse esu biggrin.gif atleiskite jeigu ne aiskiai parasiau doh.gif  blush2.gif
viena valanda 250 lt bet nuomoja maziausiai 6 valandom smile.gif

Tai ir galvoju, kad nerealu 6 valandoms uz 250 gauti biggrin.gif
Atsakyti