QUOTE(Joana7 @ 2010 12 11, 02:54)
cia gal nelabai etiska apie kainas rasyti, bet su didele Kaledine nuolaida:)
Sveikos, esu naujokė, bet dažnai paskaitau forumą, kadangi ir pačios laukia nuostabi (tikiuosi žinoma) diena kitais metais.
Kalbant į temą ir apie tos įmonės kainas, kam įdomu domėjausi ir aš. Taigi bus paprasčiausia, jeigu pridėsiu jų man rašytą laišką:
Laba diena dar karteli,
Naujo 15 vietu Mercedes mikroautobuso nuoma kainuotu 1500Lt, pirma masina - jei butu Bentley - 3000Lt, naujausio modelio Mercedes 1500Lt, Crysler 300c - 1000Lt ir tt.
Jei norit isimintinos sventes nauji BMW X5 visuregiai standartiskai kainuoja po 2000Lt iskaitant vairuotojo darba ir kura.
Rezervuojant iki Kaledu - 5 iu naujausiu BMW visuregiu kortedzas su
30 proc nuolaida kainuotu
6900Lt.
I kaina ieina: automobiliu nuoma, vairuotoju darbas, kuras.
Papildoma dovana - gyvu geliu automobiliu dekoras, pagal su Jumis suderinta pavyzdi.
Rezervavimo salygos: 50% avansas pasirasant sutarti, 50% mokejimas atvykus automobiliams i vieta vestuviu dienos ryte.
Svarbu nepamirsti, jog vestuves, ko gero, bus fotografuojamos ar filmuojamos, tad stilingu automobiliu kortedzas isliks ilgam Jusu vestuviu nuotraukose ar filme. Tuo tarpu mikroautobusas, nors ir naujas, lieka tik transporto priemone, bet ne vestuviu stiliaus dalis:)
man, kaip paprastesnių vestuvių šalininkei(tikrai ne dėl to kad negalėčiau sau leisti kitokių), suma už automobilius vienai dienai atrodo kaip kosmosas...