Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(Mazeniukas @ 2010 10 24, 10:09)
Sveikos mirksiukas.gif  prisidesiu prie jusu ir parasysiu savo nuomone apie transporta vestuvems  4u.gif
Musu vestuves bus nelabai tradiciskos todel is pat pradziu nenorejom imti "paprastu " masinu  blush2.gif 
is pat pradziu norejom senoviniu Volgu bet paskui sustojom ties siom grozybem thumbup.gif  cia

as kiek ziurinejau tai nemaza kaina tokiu masinu valandai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazeniukas @ 2010 11 01, 16:52)
tai as cia uz sawe kalbu biggrin.gif  as zn kad ne visos gali sau tai leisti mirksiukas.gif

tai kitos, kad ir gali bet nenori, pvz as tikrai galeciau sau ta leisti, bet nematau tikslo g.gif o ir taip noriu kartu su liudininkais vazinet, nes nebus poru pas mus ax.gif
Atsakyti
matai cia kaip kam ax.gif mes atvirksciai nenorim su liudininkais,nes noriu but ta diena tik salia jo ir tik kad vieni butumem masiniuke blush2.gif todel ir nuomot reiks 4 masinites,nes pas mus 3 poros pamergiu ir 1 pora pirsliu smile.gif ir man masinos turi didele reiksme vestuvese,nes juose daug laiko praleist reikes,ir sios masinytes nera banalios smile.gif aisku nieko nenoriu izeist. schmoll.gif
Atsakyti
o mes nuomuosim tik sau masiniuka, ir jis bus mano svajoniu masiniukas - mini cooper wub.gif
Atsakyti
O prieš kiek laiko reikia užsakinėti mašinas, ar taip pat anksti kaip muzikantus ir fotografus, ar galima pries menesi?
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2010 12 02, 16:33)
O prieš kiek laiko reikia užsakinėti mašinas, ar taip pat anksti kaip muzikantus ir fotografus, ar galima pries menesi?

priklauso koki automobili norite,nes jeigu populiaru ir is nauju markiu pasiulyciau greiciau bigsmile.gif tas pats ir su retro masiniukais,nes mes jau uzsakem thumbup.gif
Atsakyti
o mes savo vestuvese turejom limuzina su kabrioleta kad ir kaip cia daug kas raso kad banalu bet su tokiu patikekit ka patyrem mes savo vestuviu diena banalumu visai netrenkia.musu pulkas nenorejo islipti is jo ir juokavo kad pabegam is baliaus ir toliau svenciam cia ,sedi sau po atviru dangumi muzika groja ,zmoniu demesys nezmoniskas,kaip sake vienas is pabroliu jauciuosi tikra zvaigzde smile.gif na reikia patirkti ka tai reiskia.tikrai jautemes laaabai linksmai jame ir pakyletai daugiau nei pusia dienos ispudziu itariu patyreme del jo smile.gif is kauno rotuses vos galejome isvaziuoti nes minios turistu stabde masina tvere kelia,dainavo gal 5 uzsienio kalbom wink.gif na buvo tikrai super smile.gif
Atsakyti
mes ir uzsisakem limuzina (dzipu klases) ir nematau nieko bnalaus schmoll.gif kaip gali but man banalu jei dar ne karto su limuzinu nevazinejau smile.gif o be to man tos senovines nelabai patinka,ir vestuviu tematika mano nelabai derinasi o ir be to ne visos jos grazios,kai kurios per daug pricackintos,o as labiau minimalistikos megeja,taip kad man geriau limuzinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutee @ 2010 12 07, 22:36)
mes ir uzsisakem limuzina (dzipu klases) ir nematau nieko bnalaus  schmoll.gif kaip gali but man banalu jei dar ne karto su limuzinu nevazinejau smile.gif o be to man tos senovines nelabai patinka,ir vestuviu tematika mano nelabai derinasi o ir be to ne visos jos grazios,kai kurios per daug pricackintos,o as labiau minimalistikos megeja,taip kad man geriau limuzinas smile.gif

Nu tai ir saunu! drinks_cheers.gif kiekvienas esame skirtingi tongue.gif pvz.man nepatinka limuzinai nes jie negrazus... lotuliukas.gif cia aisku tik mamo nuomone,Daugelis nuotaku isivaizduoja savo vestuves taip: baltutele suknele,puokste nukarusi,baltas limuzinas,jaunikus su baltu kostiumu..man tikrai tai kelia siauba! doh.gif bet pasikartosiu cia tik mano nuomone.Beto limuzinu pilos gatves kai ateina vestuviu sezonas,o vat senoviniu ir kokiu nors isskirtiniu labai mazai musu salyje yra mirksiukas.gif tad nesupykit bet man limuzinas yra nuvalkiotas!CIA TIK MANO NUOMONE tongue.gif beto kiekvienas renkames pagal save mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 12 08, 00:24)
Nu tai ir saunu!  drinks_cheers.gif  kiekvienas esame skirtingi tongue.gif pvz.man nepatinka limuzinai nes jie negrazus... lotuliukas.gif  cia aisku tik mamo nuomone,Daugelis nuotaku isivaizduoja savo vestuves taip: baltutele suknele,puokste nukarusi,baltas limuzinas,jaunikus su baltu kostiumu..man tikrai tai kelia siauba! doh.gif  bet pasikartosiu cia tik mano nuomone.Beto limuzinu pilos gatves kai ateina vestuviu sezonas,o vat senoviniu ir kokiu nors isskirtiniu labai mazai musu salyje yra  mirksiukas.gif  tad nesupykit bet man limuzinas yra nuvalkiotas!CIA TIK MANO NUOMONE tongue.gif  beto kiekvienas renkames pagal save mirksiukas.gif  bigsmile.gif

tikrai taip,jau del skonio tai gincytis negalima smile.gif kiekvienam savo, daug kas isgirdes mano idejas vestuvem turbut zado netenka, o prosenele karste apsiverstu,tai dziaugiuos kad bent limuzinas kazkam banaliai atrodo smile.gif vadinasi ne viskas taip baisu kaip galvojau smile.gif
Atsakyti
O man asmeniskai retro stiliaus masina atrodo nuvalkiota. Visos nuotakos vaikosi ju kaip stebuklo. Limuzinais taipogi nesizaviu. Man labiau prie sirdies siuolaikiski automobiliai. Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
http://yfrog.com/3vp9250017j va foto musiskio ir tokio tikrai antro nesutiksi vestuviu diena,nes jo antro tokio nera smile.gif tik gerai kad geras oras buvo nes taip ir butu likes neisnaudotas iki galo
Atsakyti