Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(cinde @ 2010 04 28, 22:31)
sakykite, gal kuri zino kur galima butu rasti kabrioleta ishsinuomoti vestuvems... be vairuotojo smile.gif mes niekaip nerandame sad.gif

Manau, kad be vairuotojo gali išsinuomoti tik ten, kur vyksta "masinė" automobilių nuoma, kaip pvz. "Autobanga"
Atsakyti
QUOTE(akta @ 2010 04 25, 17:51)

Wou! Wou! Mašinytė tikrai verta dėmėsio smile.gif Aš tai įrgi nusiminčiau jeigu tokį variantą prarasčiau. Aš tai irgi norečiau kažko tokio mandresnio, bet mano būsimas tai nori VOLGOS lotuliukas.gif lotuliukas.gif tipo jo senelis volgą turėjo ir jam ji labai graži būdavo, tai buvo jo pirma mašina kurią bandė vairuoti. Aš tai dar galvoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 15 kovo 2012 - 13:19
Merginos, prašau patarkite... Išsirinkome labai erdvų, modernų ir šiaip superinį mikriuką už labai gerą kainą, tik viena bėda... Šonuose yra reklamos gan nemažos. doh.gif Kaip būtų galima jas užmaskuoti? Jei nesuglvosiu, teks ieškotis kito varianto... gal kas turite kokių minčių?
Atsakyti
pasigaminkite plakatu, su smaiksciais uzrasais ir jais uzklijuokite g.gif
Atsakyti
QUOTE(arielė @ 2010 02 21, 13:40)
O is kur jie yra? Man reikia porai valandu, tai vieniems parasiau ne is Vilniaus, pasirodo iskaiciuoja ir vaziavimo i Vilniu laika - tada kaina iskart pakyla dvigubai  g.gif Ir praktiskai pasidaro nebeidomu doh.gif Kaip ir suprantama, kad dvi valandos ne biznis, bet man ilgiau nereikia - nesiruosiu juk per savo vestuves tik masina vazinetis visas 8 val.  lotuliukas.gif

o mes ruošiamės apie 5-6 valandas važinėtis. Tad kaina gaunasi apie 1000 lt. Bet radom kaip nuolaidą gauti. užsisakėm šitą nuolaidų kortelę , o su ja Vip Limuzinuose 10 proc. nuolaida, tad 100 lt bus pigiau clap.gif

Tai paskaičiavom kad visai neblogai gaunasi, kortelė per kartą atsipirks, dar ją galvojam ir šokių studijoj pasinaudot, nes eisim kažkur jaunųjų valso mokintis.
Atsakyti
Kaip malonu, kad tiek cia daug firmu apsilanko pasireklamuoti. Pigu ir efektyvu biggrin.gif tegul tik jums i nauda doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grafiene321 @ 2010 05 19, 22:28)
Kaip malonu, kad tiek cia daug firmu apsilanko pasireklamuoti. Pigu ir efektyvu biggrin.gif tegul tik jums i nauda doh.gif  smile.gif

Matyt, kad patys prie tokių ir esate thumbup.gif Mano tik viena žinutė "susimakalavo", nes aktos foto buvo visai kita, tad ir kontaktai gavosi nurodyti visai kitokie, o pakeisti žinutę nemoku mastau.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas zinot kurbutu galima issinuomot senovini koki autobusiuka 10-12 zmoniu? Geriausiai butu Kaune.

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Mes norejom vieno automobilio visam pulkui. todel apsistojom ties limuzinu. musu buvo 12asmenu, tad ieskojom atitinkamo dydzio. radau ko norejau- Chrysler 300C.www.limuzinunuoma.lt, limusa kitaip tariant. sidabrini. labai pavyko sanderis- zmogus linkes i diskusijas, kompromisus ir lengavi bendraujantis. tikrai dziaugemes sanderiu.
likus 1d iki vestuviu, t.y. ju isvakarese man paskambino savininkas ir pasako, kad musu auto istrigo latvijos pasieny. galvojau viskas sad.gif net keliai sulinko, bet,zmogus pasake, kad musu be auto nepaliks, ir pasiule, uz ta pacia kaina turima hummer2H atrodo thumbup.gif pasiulymas super smile.gif jis atrodo22vietu, o musu tik 12 smile.gif vietos daug, moketi daugiau nereikia- ko daugiau noret? mes papildomai vaziavom , uz kauno ribu, pie 400km, todel ir pasiule toki auto.
todel tikrai dekingi esam limusai uz toki sprendima. tai ir yra verslas ir noras islaikyti klientus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kas uzmatete limobusa, t.y. autobusa ne maziau 20 vietu, kur visi susestu ratu, nuoma klaipedos rajone??? Nerandu... verysad.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinote kaune kas nuomoja juoda hummer limuzina? radau is www.superlimo.lt, o gal daugiau kas zino? aciu
Atsakyti
Kuičiau ir aš limiko vestuvėms ir užsiroviau ant neblogos akcijytės tongue.gif žodžiu išnuomavom didėlį limuziną visai dienai ax.gif tik už 1200lt. Minusas tame, kad akcija vyksta ne visiems o tik kai kuriems limikams, jie ten pažymeti kaip akcijiniai konkrečią dieną, bet žodžiu mes gal gerą variantą pagriebėm , kiek norėsim tiek važinėsim thumbup.gif thumbup.gif Idėdu nuorodą, ten viršuj ant raudono reikia maigyt.
http://www.limuzinu-...zinu-nuoma.html

Atsakyti