QUOTE(Malėja @ 2009 10 22, 14:43)
Sveikos. Noriu pasiteirauti, gal kuri turite kontaktus kokio nors įdomaus autobuso - autobusiuko ? Pvz, kažkur seniau buvau užmačius su gėlėmis išpieštomis arba geltonas kaip mokyklinis toks ? Būčiau labai dėkinga Geriausia būtų Kauno apskr,.
sveika , tik siandien parasiau nuojoje temoje apie senovini autobusa(ten ir nuotrauka galima pamatyt), kad mes uzsakeme ta geltona autobusa su saulegrazom Vilniaus autobusu parke www.vap.lt galit pasidomet ar vaziuotu i Kauna
QUOTE(*didi* @ 2009 08 06, 10:29)
as ateinu pasiguosti mus pavede firma MANO LIMUZINAS is ten buvom uzsisake limuzina vestuvems ir antradieni ateja sumoketi likusios sumos jie pasake,jog musu limuzino jie neturi ir is vis jie bankrutuoja.zodziu pasake,jog gali atiduoti tik uzstata.o as taip supykau ir parasiau pareiskima policijoj ir dar ryt skaitykit lietuvos ryta ten bus visa istorija aprasyta.tapau seklys morka ir issiaiskinau,jog jie jau 4savaitgalius iseiles taip padaro.vieniem sako,jog bankruotuoja,kitiems,jog masina sugenda ar sudauzo. SAUGOKITES
Jo mum irgi su ta firma buvo bedu ... bet mum pasake kad limuzinas sugedes vestuviu diena
Tikrai merginos jei nenorit nesklandumu geriau ju paslaugu atsisakyt, nes nebusi tikras kad jie uzsakyma ivykdys iki paskutines minutes....
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 11 28, 23:15)
domina didelis dzipas su dyyyyyyyyydeliais tiesiogine ta zodzio prasme ratais, bet vissikai nieko nerandu internete
Nissan PATHFINDER labai neblogai atrodo, Nissan X-TRAIL irgi kazkas panasaus. Ju nuoma yra puslapyje faktoauto.
o as atvirai pasakius nezadu prie masinos fotografuotis, nesvarbu kokia jinai bebutu, todel man tai transporto priemone nuvykti is tasko a i z. noriu kad visi buteme kartu - buvau uzsimaniusi tokio morkavai rudo autobuso, kur ansciau budavo, bet taurages apskrityje nerandu kas nuomoja
todel nuomosim autobusa dideli, kad visi kartu galetume vazineti ir svesti, kad nereiktu vairuoti niekam...tik brangusis sugalvojo, kad i CMB galetume su motociklu su "Liuliku" mezinau kaip lietuviskai vaziuoti - parodytume savo humoro jausma, gal kam nuotaika pakeltume ir nuotraukos manau efektingos gautusi. kai siais krizes laikais viskas brangu, ieskai originalumo
o turedama pinigeliu vestuvems daugiau, nuomociausi kabrioleta....raudona
todel nuomosim autobusa dideli, kad visi kartu galetume vazineti ir svesti, kad nereiktu vairuoti niekam...tik brangusis sugalvojo, kad i CMB galetume su motociklu su "Liuliku" mezinau kaip lietuviskai vaziuoti - parodytume savo humoro jausma, gal kam nuotaika pakeltume ir nuotraukos manau efektingos gautusi. kai siais krizes laikais viskas brangu, ieskai originalumo
o turedama pinigeliu vestuvems daugiau, nuomociausi kabrioleta....raudona
Mes vezinosmes istuo masiniuku per vestuves..ir nuotraukos ispudingos ir siaip super buvo vietos labai daug ir patogi kaip senovine
http://www.vyvaauto.lt/lt.php/nuoma
http://www.vyvaauto.lt/lt.php/nuoma
Na mes tai bandysim autobusą griebti, jei tik pavyks rasti tokį, kokį nusižiūrėjom kartą gatvėj, tokį gražutį, be visokių ten reklaminių piešinių kaip paprastai būna ant šonų, vienspalvį, kreminės spalvytės, mmm:) aišku ne 45 vietų, o apie 20 užsidaryti keliese lengvojoje mašinytėje kai visas pulkas ūš atskirai visą kelionę ne mums kokios nors ekstravagantiškos transporto priemonės norėtūsi nebent fotosesijai, kokiai valandėlei, jei ką nusižiūrėsim, gal šią idėją ir išvystysim. Sėkmės visoms ieškant savo svajonių transporto
http://www.karaliski...fo/foto 017.jpg
Nu kaip jums sitie automobiliai?
Nu kaip jums sitie automobiliai?
QUOTE(grafiene321 @ 2010 01 18, 00:45)
250 lt valanda, bet cia pradine kaina. Jie labai bendrauja del kainos.
O is kur jie yra? Man reikia porai valandu, tai vieniems parasiau ne is Vilniaus, pasirodo iskaiciuoja ir vaziavimo i Vilniu laika - tada kaina iskart pakyla dvigubai Ir praktiskai pasidaro nebeidomu Kaip ir suprantama, kad dvi valandos ne biznis, bet man ilgiau nereikia - nesiruosiu juk per savo vestuves tik masina vazinetis visas 8 val.
Musu vestuves veze 3 baltos spalvos BMW automobiliai. Pries darant uzsakyma,buvom susitike su vairuotojais apziureti automobiliu ir suderinti detales. Na tikrai sauniai mus ir musu svita veziojo,vairuotojai buvo punktualus,tvarkingi,jokiu priekaistu neturejom,tikrai rekomenduoju stai kelios nuotraukos ir kontaktinis tel.nr 8656 07786
visiems grazios sventes
visiems grazios sventes
aš esu iš tu kurios vestuvems nesirinktu senovines masinos, nes per daug megstu komforta ir prabangą, ypač to noresis per vestuves. o fotografuotis prie automobilio visai jokio poreikio nera, tiesiog maloniai, lengvai ,erdviai vaziuoti
Bet man grazu labai grazu paziureti i kitu vestuves su senoviniais auto, tik kad pati sau nenoreciau
per savo vesuves planuojame patys vaziuoti su baltu S klases mercedesu, o tevai su tokiais paciais tik juodais, nes vargu ar rasime kur isnuomoti tokius baltus palydai, nuomuosime daugiavieti autobusiuka, kad linksmiau jiems butu
Bet man grazu labai grazu paziureti i kitu vestuves su senoviniais auto, tik kad pati sau nenoreciau
per savo vesuves planuojame patys vaziuoti su baltu S klases mercedesu, o tevai su tokiais paciais tik juodais, nes vargu ar rasime kur isnuomoti tokius baltus palydai, nuomuosime daugiavieti autobusiuka, kad linksmiau jiems butu