Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(goosia112 @ 2009 01 19, 20:45)
sveikos  smile.gif  o mes nenorejome limuzinu, tai pasirinkom autobusa va toki -geltonas autobusas smile.gif

Atsiprasau merginos ne ta nucitavau ko norejau doh.gif doh.gif As norejau paklaust del sio autobusiuko geltono kur uzsaket. kontaktus jei galima..... 4u.gif
Atsakyti
Mane ir domina tas geltonas autobusas. Parsykit man az ju kontaktus kas turit.. ax.gif
Atsakyti
Negi niekas neturi kontaktu? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2009 03 17, 21:39)
Man tas visu vaziavimas vienam limuzine irgi kazkoks kosmaras, todel per savo svente vaziavom tik dviese, savo Zime  wub.gif  O pulkui buvo uzsakytas autobusiukas  smile.gif

O man atvirkciai. Visose vestuvese kuriose dalyvavau jaunieji ir pulkas vaziavo atvskirai, tai man visada kazkokia tai nesamone buvo, visas linksmums buti kartu ir megautis ta diena. Per savo vestuves taip ir padarem, issinuomavom 24 vietu limuzina stai toki:

user posted image

ir susedom visi, musu buvo 12. Ir taip linksma buvo, zaidimai, sampanas, juokas - su manimi buvo visi zmones kuriuos issirinkau, kad butu salia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

gal ka sudomins 7klases bmw markes automobiliu nuoma ivairioms progoms Vilniuje ir kituose miestuose, kainos prieinamos tel 860644535 4u.gif

daugiau info: www.bmw-nuoma.tik.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazute:): 04 gegužės 2009 - 16:38
QUOTE(Gituliama @ 2009 04 25, 18:45)
Negi niekas neturi kontaktu? g.gif  verysad.gif

jeigu supratau gerai tai domina tas mokyklinis autobusas kur mes vaziavom biggrin.gif taigi prasom kreiptis i Vilniaus autobusu parka www.vap.lt - cia rasit kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes nuomojom excalibur is www.limai.lt doh.gif masinele grazi, jauniesiems viduj daug vietos, bet jau kokie jie sukciai tj apsalus buvau doh.gif
ysivaizduojat, sutarem, kad uz atvaziavima is kauno y plunge mes sumokam 1.5lt/km , o uz valanda nusiderejau iki 250lt/val. Manau pakankamai brangiai ir taip gavosi, kai kitos firmos hamerius siule po 180lt/val ir dar atvaziavimas is kauno nemokamai, juolab kad nuomavomes ne maziau 8h g.gif
tai va, diena pries vestuves paskambina tetis pasakyt, kada jau but Plungej, kad masina papuostu. Tai jie sako: " koks marsrutas bus?" ( o jis jau pries puse metu y sutarty buvo yrasytas ir sutartas). Kai tete pasake, tj atsove: " bet 250lt/val tj cia tik miesto ribose, kas uzmiesty, tj dar plius 1.5lt/km blink.gif nu tada, tj galvojau kad susaudysiu as juos ph34r.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_rifle.gif
ir beje, man is pat pradziu nepatiko zmogus, su kuriuo tariausi Aidas Puikis, nes jau toks nemalonus buvo blink.gif tik gaila, kad kitos tokios masinos nebuvo Lt, tikrai buciau y juos spjovus, juolab, kad tjp isdure schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(laimita @ 2009 05 05, 14:41)
o mes nuomojom excalibur is www.limai.lt  doh.gif  masinele grazi, jauniesiems viduj daug vietos, bet jau kokie jie sukciai tj apsalus buvau  doh.gif
ysivaizduojat, sutarem, kad uz atvaziavima is kauno y plunge mes sumokam 1.5lt/km , o uz valanda nusiderejau iki 250lt/val. Manau pakankamai brangiai ir taip gavosi, kai kitos firmos hamerius siule po 180lt/val ir dar atvaziavimas is kauno nemokamai, juolab kad nuomavomes ne maziau 8h  g.gif 
tai va, diena pries vestuves paskambina tetis pasakyt, kada jau but Plungej, kad masina papuostu. Tai jie sako: " koks marsrutas bus?" ( o jis jau pries puse metu y sutarty buvo yrasytas ir sutartas). Kai tete pasake, tj atsove: " bet 250lt/val tj cia tik miesto ribose, kas uzmiesty, tj dar plius 1.5lt/km blink.gif nu tada, tj galvojau kad susaudysiu as juos  ph34r.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_rifle.gif
ir beje, man is pat pradziu nepatiko zmogus, su kuriuo tariausi Aidas Puikis, nes jau toks nemalonus buvo  blink.gif  tik gaila, kad kitos tokios masinos nebuvo Lt, tikrai buciau y juos spjovus, juolab, kad tjp isdure schmoll.gif

doh.gif
reiks isidemet sita pavarde...
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 05 05, 16:57)
Manau pakankamai brangiai ir taip gavosi, kai kitos firmos hamerius siule po 180lt/val ir dar atvaziavimas is kauno nemokamai

o kokioj firmoj hamerius nuomoja? gal gali duoti kontaktus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ruteler @ 2009 04 26, 00:55)
O man atvirkciai. Visose vestuvese kuriose dalyvavau jaunieji ir pulkas vaziavo atvskirai, tai man visada kazkokia tai nesamone buvo, visas linksmums buti kartu ir megautis ta diena. Per savo vestuves taip ir padarem, issinuomavom 24 vietu limuzina stai toki:

user posted image

ir susedom visi, musu buvo 12. Ir taip linksma buvo, zaidimai, sampanas, juokas - su manimi buvo visi zmones kuriuos issirinkau, kad butu salia biggrin.gif

sveika 4u.gif

kur nuomojot sita limo? ir kiek mokejot uz val?
Atsakyti
[quote=Sonata_B,2009 05 08, 11:16]
Papildyta:

Hamerius nuomoja:
8-699-36316 firma Limusa

Atsakyti
[quote=Sonata_B,2009 05 08, 10:16]
Papildyta:

as tiksliai nepamenu jau, tik pasakysiu viena- nepatingek pasideret, nes visi jie yra smikiai, is taves ispes kuo galima daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 03 17, 19:51)
o mes tai situo vaziuosime- musu svajone  4u.gif http://www.limai.lt/excalibur4.html

wow thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti