Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

Sveikos busimos nuotakos 4u.gif radau internete dar toki varianta ,visai neblogai atrodo,bet cia mano nuomone smile.gif
www.baltabmw.webs.com
Atsakyti
Labas. Turiu klausimą. Man reiktų transporto žmonėms jau po šventės (naktį) pargabenti namo, Vilniuje, taip pat už miesto ribų. Žmonių būtų apie 18. Gal ką galėtumėt rekomenduoti? Patogaus ir nebrangaus. smile.gif Kokios šiaip kainos?
Atsakyti

Jei reikia kam kontaktų, kreipkitės...
[/quote]

labai mane zavi tie vabaliukai, arba kokios volgos senovines smile.gif

galiu paprasyti kontaktu? Ačiū!!
Atsakyti
Sveiki gal ka domina bmw? musu vetuves veziojo sie ir seses paskutini skambuti. tel 867796981, jei neatsiliepia rashykite sms.

user posted image
paskutinis skambutis
user posted image
Atsakyti
kokiame meiste tie bmw? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida0959 @ 2009 03 17, 12:18)
kokiame meiste tie bmw? ax.gif

Pagal autores pateikta info kaireje speju Vilniuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2009 01 19, 18:45)
sveikos  smile.gif  o mes nenorejome limuzinu, tai pasirinkom autobusa va toki -geltonas autobusas smile.gif

super autobusiukas, jau sapnuosiu dabar tokį thumbup.gif kažint kur Šiauliuose tokį būtų galima rasti? ax.gif
Aš irgi už autobusiukus.... o tai tame limuzine, susirietus landžioti reikia pirmyn atgal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutea: 17 kovo 2009 - 16:12
Gal kas nuomavotes UAB "Cegmira" 22 vietu auto? smile.gif Kur su odinemis sedinemis ir staliukais...
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2009 03 17, 17:06)
super autobusiukas, jau sapnuosiu dabar tokį  thumbup.gif  kažint kur Šiauliuose tokį būtų galima rasti?  ax.gif
Aš irgi už autobusiukus.... o tai tame limuzine, susirietus landžioti reikia pirmyn atgal  g.gif

sveika mirksiukas.gif kiek zinau tai turbut sis autobusas yra vienas LT , jis yra Vilniuje , gali pasidometi autobusu parke, ar vaziuotu jie i Siaulius 4u.gif
Atsakyti
o mes tai situo vaziuosime- musu svajone 4u.gif http://www.limai.lt/excalibur4.html
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 03 17, 20:51)
o mes tai situo vaziuosime- musu svajone  4u.gif http://www.limai.lt/excalibur4.html

grazu, gaila tik tik kad vietos mazoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 03 17, 18:54)
grazu, gaila tik tik kad vietos mazoka  verysad.gif

na, mes norejome tik dviese ir pirslius paimti, nes tas 15-20 zmoniu islipimas ir ylipimas is limuzinu, tai man kazkoks kosmaras doh.gif banda y vidu, banda lauk biggrin.gif
Atsakyti