Sveikos busimos nuotakos radau internete dar toki varianta ,visai neblogai atrodo,bet cia mano nuomone
www.baltabmw.webs.com
Jei reikia kam kontaktų, kreipkitės...
[/quote]
labai mane zavi tie vabaliukai, arba kokios volgos senovines
galiu paprasyti kontaktu? Ačiū!!
Sveiki gal ka domina bmw? musu vetuves veziojo sie ir seses paskutini skambuti. tel 867796981, jei neatsiliepia rashykite sms.
paskutinis skambutis
paskutinis skambutis
kokiame meiste tie bmw?
QUOTE(vaida0959 @ 2009 03 17, 12:18)
kokiame meiste tie bmw?
Pagal autores pateikta info kaireje speju Vilniuje
QUOTE(goosia112 @ 2009 01 19, 18:45)
sveikos o mes nenorejome limuzinu, tai pasirinkom autobusa va toki -geltonas autobusas
super autobusiukas, jau sapnuosiu dabar tokį kažint kur Šiauliuose tokį būtų galima rasti?
Aš irgi už autobusiukus.... o tai tame limuzine, susirietus landžioti reikia pirmyn atgal
QUOTE(kristutea @ 2009 03 17, 17:06)
super autobusiukas, jau sapnuosiu dabar tokį kažint kur Šiauliuose tokį būtų galima rasti?
Aš irgi už autobusiukus.... o tai tame limuzine, susirietus landžioti reikia pirmyn atgal
sveika kiek zinau tai turbut sis autobusas yra vienas LT , jis yra Vilniuje , gali pasidometi autobusu parke, ar vaziuotu jie i Siaulius
o mes tai situo vaziuosime- musu svajone http://www.limai.lt/excalibur4.html
QUOTE(laimita @ 2009 03 17, 20:51)
grazu, gaila tik tik kad vietos mazoka
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 03 17, 18:54)
grazu, gaila tik tik kad vietos mazoka
na, mes norejome tik dviese ir pirslius paimti, nes tas 15-20 zmoniu islipimas ir ylipimas is limuzinu, tai man kazkoks kosmaras banda y vidu, banda lauk