IngridaB, man labai smalsu buvo pamatyti įrėmintą ir pakabintą šį paveikslą. Rėmai puikiai parinkti ir prie švelnaus apšvietimo išsisklaido ryškiai raudona kanvos spalva. Atvirai, nemaniau, kad taip gražiai apsipavidalins Šaunuolė
QUOTE(aukse7 @ 2008 03 19, 17:16)
Aciu,tikrai negalvojau,kad turesiu tiek daug graziu atsiliepimu
QUOTE(Sandrulia @ 2008 03 19, 17:38)
Toks paprastutis gal tiks
Aciu tiks bet koks, nes laiko nedaug beliko iki dovanojimo
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2008 03 19, 18:36)
Schemutė,kurią žadėjau.Jei neatsidarys rašykite,nes aš pati nemoku tų visų nuoradų dėti,teks mažiaus prašyti.
Kazin ar man cia tik vienai neatidaro, ar ir kitoms
Pasirodau aš su savo mažulyčiu darbuku, kurį tikriausiai kabinsiu koridoriuj (o gal ir nekabinsiu kas čia žino)
Sizike labai gražu ir miela. nuoraukos taip pat labai labai
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 19, 18:27)
Sizike labai gražu ir miela. nuoraukos taip pat labai labai
matai, kadangi aš mėgstu tik praktiškus siuvinėtus daiktus, tai čia apskritai bus pirmas siuvinėtas paveiksliukas ant buto sienų jei jau aš jį tikrai apsispręsiu kabinti
QUOTE(sizike @ 2008 03 19, 18:25)
Pasirodau aš su savo mažulyčiu darbuku, kurį tikriausiai kabinsiu koridoriuj (o gal ir nekabinsiu kas čia žino)
nagi labai gražu Tiek darbelis, tiek nuotraukos.
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 03 19, 18:10)
IngridaB, man labai smalsu buvo pamatyti įrėmintą ir pakabintą šį paveikslą. Rėmai puikiai parinkti ir prie švelnaus apšvietimo išsisklaido ryškiai raudona kanvos spalva. Atvirai, nemaniau, kad taip gražiai apsipavidalins Šaunuolė
Ačiū .Kadangi apipavidalintoja aš pati(nes kitiems neįsivaizduoju kiek būčiau sumokėjusi tokų išmatavimų)Tai labai pakutenote širdį.
QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 03 19, 19:09)
Bandysime ryoj kažką.Nes šiaip iš kito kompo ištraukti laiko reikia,o remontas apilnkui,tai to laiko trūkumas.
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 19, 14:59)
turiu prasyma,reikia vieno paveiksliuko.kazkada kazkas buvo idejes.mergaite toka einanti pajuriu.rudi atspalviai.gal kas turit ar uzmatet?
Nieks nematet?Ieskojau ieskojau forume,bet nerandu...net neaisku kurioj temoj yra...
QUOTE(sizike @ 2008 03 19, 18:25)
labai gražus darbukas o rėmelį apklijavai kuo, pirkai tokį ar dekupažinai?
QUOTE(mažiausia @ 2008 03 19, 19:40)
labai gražus darbukas o rėmelį apklijavai kuo, pirkai tokį ar dekupažinai?
rėmelį pirkau paprastą medinį, nudažiau ir dekupažinau
QUOTE(sizike @ 2008 03 19, 19:45)
rėmelį pirkau paprastą medinį, nudažiau ir dekupažinau
tikrai labai gražus darbelis, toks atrodo paprastas, bet labai šiltas