Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(juratere @ 2008 03 19, 09:04)
as ir pabandysiu,kazkaip vis irgi negalejau ikelti g.gif

o man šiandien irgi neatidaro nei buketo, nei picasos, nei fotki. Kas čia daros įdomu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2008 03 18, 18:31)
Laba diena,Kažkada jau rodžiausi savo paveisklą.Tik sekmadienį prisiruošiau įrėminti.user posted imageTai dabar einu į miegamąjį ir gėriuosi pati. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Gal kas turite panašių motyvų schemų?Bet,kad būtų panašaus išmatavymo 1m\70cm.Pakankamai didokas,nes turiu dar vieną tokį pat rėmą ir medžiagos lygiai tokį pat gabalą,tik šviesesnės spalvos.Jeigu,jeigu..kas turite?Nenoriu įkyrėti,bet jeigu.......... ax.gif Iš anksto-ačiū.

O jau grozis thumbup.gif Tiesiog zalaias pavydas. O gal ir as galeciau gaut schemute ax.gif
Atsakyti
Kam reikalinga Pikasa programa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 19, 11:21)

Nuotraukoms patalpinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 03 19, 10:19)
o man šiandien irgi neatidaro nei buketo, nei picasos, nei fotki. Kas čia daros įdomu?  g.gif

pagaliau atsibudo smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turi schemuciu su juros arkliukais? Prisizadejau draugei issiuvinet bet niekur nerandu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 19, 11:21)

žiūrint, kam tau jos reikia. Aš, pvz., su ja koreguoju nuotraukas. Turint picasą, iš picasaweb saito gaili parsisiųsti ne po vieną schemutę, o po visą albumą iškart (pati to dar nebandžiau).
Atsakyti
Aciu uz ats 4u.gif parsisiunciau,gal bus naudos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 03 19, 13:47)
Merginos, gal kuri turi schemuciu su juros arkliukais? Prisizadejau draugei issiuvinet bet niekur nerandu doh.gif  verysad.gif

Toks paprastutis gal tiks ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 03 17, 13:37)
4u.gif sveikutes siuvinetojeles! Na pas Jus cia taip miela, malonu apsilankyti .Visada uzejus jauciasi -kaip graziai jus bendraujate. Nutariau ir as prie Jusu prisijungti. As siuvineju kryzeliu paveikslus. Siuvineju jau gan senai,gal kokie penki metai. Daug darbu jau esu padariusi,daug isdovanojusi. Kadangi pries penkis metus nebuvo toks populiarus siuvinejimas,tai ne visi suprato -ka as cia darau schmoll.gif . Noreciau pradziai parodyti kelis darbus,tik cia jie nereminti -  gal ne visai isvaizdus ax.gif .Pradzioje siuvinejau ant namuose austos drobes. blush2.gif Na,tikiuosi-susibendrausim-esu tik naujoke pas Jus 4u.gif  rolleyes.gif  Mano darbai http://s156.photobuc...uratele_photos/

Juratere,
Nuostabu thumbup.gif Net nesitiki, kad čia siuvinėta, atrodo, kad piešta 4u.gif
Atsakyti
Schemutė,kurią žadėjau.Jei neatsidarys rašykite,nes aš pati nemoku tų visų nuoradų dėti,teks mažiaus prašyti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 kovo 2008 - 16:37
turiu prasyma,reikia vieno paveiksliuko.kazkada kazkas buvo idejes.mergaite toka einanti pajuriu.rudi atspalviai.gal kas turit ar uzmatet? ax.gif
Atsakyti