Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Reska @ 2008 03 18, 22:34)
Ta medžiaga, ant kurios siuvinėjai.

Mano durnai galvai,dar paaiškinkite,o kaip tą aidos išmatuoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2008 03 18, 23:40)
Mano durnai galvai,dar paaiškinkite,o kaip tą aidos išmatuoti? blush2.gif

Medžiaga vadinasi Aida smile.gif Skaičius šalia reiškia langučių skaičių viename colyje (jei gerai pamenu). Kuo didesnis skaičius, tuo smulkesni langučiai. Paprastai pradedam nuo Aida 14, toliau yra Aida 16, 18 ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 03 18, 23:51)
Medžiaga vadinasi Aida smile.gif Skaičius šalia reiškia langučių skaičių viename colyje (jei gerai pamenu). Kuo didesnis skaičius, tuo smulkesni langučiai. Paprastai pradedam nuo Aida 14, toliau yra Aida 16, 18 ir t.t.

Oi šito,tai tikrai nežinojau. blush2.gif Man ji senoviškai kanva ir tiek.O kadangi pirkau ,neptikėsite padėvėtų prekių parduotuvėje,du nemažus naujus gabalus medžiagos,tai tikrai jokių skaičiukų nežinosiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2008 03 18, 17:31)
Laba diena,Kažkada jau rodžiausi savo paveisklą.Tik sekmadienį prisiruošiau įrėminti.user posted imageTai dabar einu į miegamąjį ir gėriuosi pati. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Gal kas turite panašių motyvų schemų?Bet,kad būtų panašaus išmatavymo 1m\70cm.Pakankamai didokas,nes turiu dar vieną tokį pat rėmą ir medžiagos lygiai tokį pat gabalą,tik šviesesnės spalvos.Jeigu,jeigu..kas turite?Nenoriu įkyrėti,bet jeigu.......... ax.gif Iš anksto-ačiū.

as irgi labai schemutes noreciau smile.gif labai grazus darbas wub.gif mes su vyru pakalebjm kad irgi tokio norim i miegamaji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2008 03 18, 17:01)
Niu rodau:
user posted image
user posted image

Nuostabus zodiakai thumbup.gif . O pas mane tik svajos del zodiako is sios serijos verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės 4u.gif norėjau ir aš parodyti savo darbelius,bet kažkodėl šitoj temoj neleidžia man įkelti foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2008 03 18, 17:01)
Niu rodau:

Oho Kudliuk jau ko prisiuvinejus esi bigsmile.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(figurike @ 2008 03 19, 00:32)
Labas vakaras mergaitės 4u.gif  norėjau ir aš parodyti savo darbelius,bet kažkodėl šitoj temoj neleidžia man įkelti foto unsure.gif

man irgi nerodi ir nzn ka daryt kad rodytu... g.gif gal kas galit paaiskint ka daryt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilialiliok @ 2008 03 18, 23:24)
Nuostabus zodiakai thumbup.gif . O pas mane tik svajos del zodiako is sios serijos verysad.gif

o kodel?

QUOTE(Benitta @ 2008 03 19, 00:11)
Oho Kudliuk jau ko prisiuvinejus esi  bigsmile.gif
thumbup.gif

blush2.gif

QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 19, 00:28)
man irgi nerodi ir nzn ka daryt kad rodytu...  g.gif  gal kas galit paaiskint ka daryt  ax.gif  4u.gif

as tai ikeliu kitur internete, o cia tada spaudziu ant IMG ir idedu paveiksliuko nuoroda, tada foruimas ji atvaizduoja
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 03 18, 18:46)

picasaweb
Papildyta:
Noriu parodyti savo pirmą didelį dar vis siuvinėjamą piešinį. Spausti nuorodą. Jei kas norėtumėt galiu įdėt ir schemą. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif koks grožis, aš norėčiau schemos į ausragai@yahoo.com

Kudliuk thumbup.gif

IngridaB atrodo įspūdingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2008 03 19, 02:18)
o kodel?
blush2.gif
as tai ikeliu kitur internete, o cia tada spaudziu ant IMG ir idedu paveiksliuko nuoroda, tada foruimas ji atvaizduoja

na as irgi taip bandziau padaryt, bet nerodo vis tiek g.gif
Atsakyti
as ir pabandysiu,kazkaip vis irgi negalejau ikelti g.gif
Atsakyti