IngridaB,eik tu sau kaip gražu
IngridaB kaip gražu
gal kas turit pokemonų-digimonu shemučių
kažkada buvau radus picasoj, bet nenusikopinau, o dabar neberandu mano maziukė nori siuvinėti pikačių... ar koki kita iš tos serijos
gal kas turit pokemonų-digimonu shemučių
kažkada buvau radus picasoj, bet nenusikopinau, o dabar neberandu mano maziukė nori siuvinėti pikačių... ar koki kita iš tos serijos
na tikrai grazus ir ispudingas darbas! Ir as noreciau tokios schemutes . Beje-keliu giju siulu siuvinejai,kad isejo 60 matkeliu?!
IngridaB, o ant kokio stambumo aidos siuvinėjai, kad toks didelis gavosi?
QUOTE(juratere @ 2008 03 18, 22:10)
na tikrai grazus ir ispudingas darbas! Ir as noreciau tokios schemutes . Beje-keliu giju siulu siuvinejai,kad isejo 60 matkeliu?!
Suskaičiavau,6 gijų.
QUOTE(Reska @ 2008 03 18, 22:13)
IngridaB, o ant kokio stambumo aidos siuvinėjai, kad toks didelis gavosi?
ką reiškia aidos?Nepykite,na nežinau............
Schema belikusi kitame kompe,rytoj pasitengsiu įdėti.O panašių niekas neturite?
QUOTE(IngridaB @ 2008 03 18, 21:26)
ką reiškia aidos?Nepykite,na nežinau............
Ta medžiaga, ant kurios siuvinėjai.
Na jei sesiu-tai aisku.As ir siuvinejau viena toki paveiksla,tai ir panasiai siulu isejo,gal dar daugiau . Aisku,-paveikslas gavosi ir labai didelis,su laivu. O vat kazko panasaus-neturiu
Labai grazus darbeliai mergaites Smagu net ziureti i tokias grozybes , ziurint ir pavydas baltas kyla
QUOTE(sypsenelex @ 2008 03 18, 22:53)
Labai grazus darbeliai mergaites Smagu net ziureti i tokias grozybes , ziurint ir pavydas baltas kyla
tai jo,-ir nesvarbu,kad pati siuvineju. Savo darbo taip neivertini,nes akis'isbado' kol issiuvineji. Kiekvienas pamatytas naujas darbas visada atrodo graziai
QUOTE(IngridaB @ 2008 03 18, 16:31)
Laba diena,Kažkada jau rodžiausi savo paveisklą.Tik sekmadienį prisiruošiau įrėminti.Tai dabar einu į miegamąjį ir gėriuosi pati.
Gal kas turite panašių motyvų schemų?Bet,kad būtų panašaus išmatavymo 1m\70cm.Pakankamai didokas,nes turiu dar vieną tokį pat rėmą ir medžiagos lygiai tokį pat gabalą,tik šviesesnės spalvos.Jeigu,jeigu..kas turite?Nenoriu įkyrėti,bet jeigu.......... Iš anksto-ačiū.
Gal kas turite panašių motyvų schemų?Bet,kad būtų panašaus išmatavymo 1m\70cm.Pakankamai didokas,nes turiu dar vieną tokį pat rėmą ir medžiagos lygiai tokį pat gabalą,tik šviesesnės spalvos.Jeigu,jeigu..kas turite?Nenoriu įkyrėti,bet jeigu.......... Iš anksto-ačiū.
super super super.man tokio tipo paveikslai labai patinka,gal galima ir man schema?
QUOTE(juratere @ 2008 03 18, 22:59)
tai jo,-ir nesvarbu,kad pati siuvineju. Savo darbo taip neivertini,nes akis'isbado' kol issiuvineji. Kiekvienas pamatytas naujas darbas visada atrodo graziai
Jo kas tiesa tas tiesa, gaila kad as savuju nenufotkinau kai siuvinedavau, nei pazodyt galiui, nei pati beprisimenu Na bet dabartinius tai visus is eiles piskinsiu
QUOTE(sypsenelex @ 2008 03 18, 23:15)
Jo kas tiesa tas tiesa, gaila kad as savuju nenufotkinau kai siuvinedavau, nei pazodyt galiui, nei pati beprisimenu Na bet dabartinius tai visus is eiles piskinsiu
tai beabejo,kad reikia isiamzinti