Sveikos,
Kovo 25d. pradėjau siuvinėti Dimple designs paukštuką "HAIKU" ant 40 zweigart lino. Siuvinėju dviem siūliukais.
Pabaigtas atrodys taip
Dar siuvinėsiu ir kitą paukštuką iš tos serijos.
Kai tik pabaigsiu, siuvinėsiu ir darysiu biscornu miniatiūrinį kaip adatinę ir needlebook ( knygelę adatoms laikyt)
Dzeine,temapai tai tikrai .
Little angel, paukstukas labaaabai grazus.
Little angel, paukstukas labaaabai grazus.
QUOTE(toli @ 2008 04 02, 10:55)
O ar imanoma siuvineti vaziuojanciame autobuse? Kiek laiko butu galima uzmusti...
as tai siuvinejau masinoj kai lekem autostrada i Palanga
dėkui,
Džeine, čia mano pirmas darbas ant lino. Nieko sunkaus, tik pabandžiau ir įsimylėjau liną o ir siūliukus ne taip sunku skaičiuoti
Džeine, čia mano pirmas darbas ant lino. Nieko sunkaus, tik pabandžiau ir įsimylėjau liną o ir siūliukus ne taip sunku skaičiuoti
Džeine, galutinis rezultatas turėtų būt stulbinamas
Little angel
Little angel
QUOTE(Little angel @ 2008 04 02, 17:09)
Kovo 25d. pradėjau siuvinėti Dimple designs paukštuką "HAIKU" ant 40 zweigart lino. Siuvinėju dviem siūliukais.
O taip tiesiai siuvinys nureztas, nes siuvineji pagal puslapius, ne pagal spalvas? Is pradziu pagalvojau, kad tiesiog siuvineji eilutemis, bet antroje nuotraukoje matyti, kad spalvomis .. Nejaugi taip patogiau, nei ta pacia spalva issiuvineti ir is kito puslapio, jei ji uzpildo ta pati plota?
Dar kazkas (nepamenu, kad siuvinejo Melynaja rapsodija) irgi taip pat - puslapiais - siuvinejo.
QUOTE(Little angel @ 2008 04 02, 17:43)
dėkui,
reiks kada prisiruošt pamėginti
o kur jus lina perkat?? GA jo lyg ir nemačiau, tiesa net nepaklausiau gal ir turi...
QUOTE(paukščiukas @ 2008 04 02, 17:45)
Džeine, galutinis rezultatas turėtų būt stulbinamas
tikiuos, nes vyrui tai labai patiko, vis pasiteirauja, kaip sekas siuvinėt jo paveiksla
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 04 02, 18:59)
O taip tiesiai siuvinys nureztas, nes siuvineji pagal puslapius, ne pagal spalvas? Is pradziu pagalvojau, kad tiesiog siuvineji eilutemis, bet antroje nuotraukoje matyti, kad spalvomis .. Nejaugi taip patogiau, nei ta pacia spalva issiuvineti ir is kito puslapio, jei ji uzpildo ta pati plota?
Dar kazkas (nepamenu, kad siuvinejo Melynaja rapsodija) irgi taip pat - puslapiais - siuvinejo.
Siuvinėju pagal puslapius. Labai patogu ir labai patinka
Norėjau kažką parašyti, bet mano žinutė bus paskutinė šioje temoje, todėl parašysiu naujoje
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.