Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(paukščiukas @ 2008 04 02, 11:00)
Manau akim labai kenktų blink.gif

Kazkaip apie akytes visa nepagalvojau, bet tu teisi. blush2.gif Siaip galvojau apie ilgas tarpmiestines keliones pustusciuose autobusuose.
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 04 02, 10:47)
Kazkaip apie akytes visa nepagalvojau, bet tu teisi.  blush2.gif Siaip galvojau apie ilgas tarpmiestines keliones pustusciuose autobusuose.

aš tai net skaity ilgai autobuse negaliu, ką jau kalbėt apie siuvinėjimą ir pastovų schemos sekimą. Jau ir ramiai sėdint akys nuo to vargsta, o kur dar judančiame autobuse. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 04 02, 10:06)
Kitą savaitę sesija prasidės, tai pasiuvinėsiu nors (kai "langai" būna, einu į mašiną siuvinėti  lotuliukas.gif )

va cia tai geras! lotuliukas.gif
isivaizduoju vaizdeli: sedi mergina masinoj ir SIUVINEJA thumbup.gif
Atsakyti
tarpmiestiniuose autobusuose, jei kur patogiau sėdi ir gali pasidėt schemą, tai drąsiai siuvinėt galima irnesakyk.gif aš mašinoj keliaudama po Europą siuvinėjau daug mirksiukas.gif tiesa, jei bent truputį transporto priemonėj užsupa, tai siuvinėjant užsups dvigubai smarkiau hihihi.gif
Atsakyti
As tai esu visokias vietas siuvinejimui isbandzius ax.gif bandziau siuvineti automobilyje, tai greitai pvargau, geriau nebandykit, nesnieko gero doh.gif Daznai siuvinedavau papludimyje, ta zmones labai idomiai reaguodavo smile.gif taip pat siuvinedavau per paskaitas nuobodzias, tai visiems budavo pramoga i mane ziureti ir mano kryziukus skaiciuoti lotuliukas.gif siaip labai yra gerai jei sugalvojat kaip "uzmust" laika thumbup.gif galima daug geru dalyku nuveikt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sizike @ 2008 04 02, 14:19)
tarpmiestiniuose autobusuose, jei kur patogiau sėdi ir gali pasidėt schemą, tai drąsiai siuvinėt galima irnesakyk.gif aš mašinoj keliaudama po Europą siuvinėjau daug  mirksiukas.gif tiesa, jei bent truputį transporto priemonėj užsupa, tai siuvinėjant užsups dvigubai smarkiau hihihi.gif

del supimo tai pritariu, ziauriai galva uzsisuka i schemute ir i medziaga ziurint doh.gif
Atsakyti
Man tai kapiec butu, ir as apsidirbusi ir siuviniui sakes cry.gif
Atsakyti
Vaziuosim dabar su vyru i kelione, tai kiek galeciau darbo nuveik, bet bijau kad del supimo ne keliones malonumai man paskui rupes... verysad.gif
Atsakyti
Aš tai gamtoj dažnai siuvinėju. pas uošvę vyras žolę pjauną, o aš ant lauko stalo įsitaisius siuvinėju... 4u.gif Bet labai fainai būdavo, ir oru grynu pakvėpuoji, ir išsiuvinėji. Dabar gerai, kad orai atšilinėja, galėsiu vėl siuvikliuotis lauke... 4u.gif
Atsakyti
Kai baigsim šitą temą, nauja tema čia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri turit šios schemutės spalvų raktą
user posted image
Atsakyti
šiuo metu aš siuvinėju šia pili ax.gif pradėjau per velykas, dar viena ketvirtoji dalis nebaigta, gal iki rudens baigsiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 04 02, 17:27)
šiuo metu aš siuvinėju šia pili  ax.gif  pradėjau per velykas,

swoon.gif swoon.gif
Atsakyti