Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

[quote=cacukas,2008 03 31, 19:04]
blush2.gif na aš vėl gi pasigirsiu. Atsivežiau šiandien įrėmintus lotosus ir perrėminau saulėgrąžas - tai saulėgrąžos vos ne per pusę sienos kaba... Ir labai gražiai atrodo, kai tvarkingai įrėminta... Atsidžiaugti negaliu...
thumbup.gif Labai grazus paveikslai! Super! mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui visoms... 4u.gif

Beje susidūriau su apkibrokštu (manau visos siuvinėtojos susidūrė) - visos schemos yra su spalvų raktais, bet jie tai DMC, tai ANCHOR, tai MADEIRA ir kai reikia konvertuoti į kitus siūlus, nukenčia spalvingumas. Jau ne kartą pastebėjau, kad išsiuvinėtas paveikslėlis skiriasi (gerokai) nuo orgiginalo ir neatrodo taip gražiai kaip turėtų. Aš jau buvau sumąsčiusi, kad viską konvertuosiu į Madeira, nes tik tokių siūlų galiu pati nusipirkti, o kitų firmų reikia siųstis paštu arba važiuoti į kitus miestus. Bet tiesiog kai taip baisiai skiriasi pradėjau galvoti, gal neverta siuvinėti tik Madeira, gal ir reikia originaliai siūlais siuvinėti? g.gif Bet jau nemažai spalvų madeiroje turiu nuo senų paveikslų, taigi gaila išmesti, nes ten koks 150 litų išleista tiems siūlams. doh.gif Taigi įdomu kaip jūs darote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 04 01, 07:55)
Dėkui visoms...  4u.gif

Beje susidūriau su apkibrokštu (manau visos siuvinėtojos susidūrė) - visos schemos yra su spalvų raktais, bet jie tai DMC, tai ANCHOR, tai MADEIRA ir kai reikia konvertuoti į kitus siūlus, nukenčia spalvingumas. Jau ne kartą pastebėjau, kad išsiuvinėtas paveikslėlis skiriasi (gerokai) nuo orgiginalo ir neatrodo taip gražiai kaip turėtų. Aš jau buvau sumąsčiusi, kad viską konvertuosiu į Madeira, nes tik tokių siūlų galiu pati nusipirkti, o kitų firmų reikia siųstis paštu arba važiuoti į kitus miestus. Bet tiesiog kai taip baisiai skiriasi pradėjau galvoti, gal neverta siuvinėti tik Madeira, gal ir reikia originaliai siūlais siuvinėti?  g.gif Bet jau nemažai spalvų madeiroje turiu nuo senų paveikslų, taigi gaila išmesti, nes ten koks 150 litų išleista tiems siūlams.  doh.gif Taigi įdomu kaip jūs darote?  blush2.gif

jau buvo ne kartą temoj šnekėta, kad geriausia siuvinėt originaliais siūlais ir nekonvertuoti, nes nuo konvertavimo nukenčia spalvų kokybė. Vieną kartą siuvinėjau konvertuotais siūlais, daugiau to nebedarysiu niekad.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 01, 09:07)
jau buvo ne kartą temoj šnekėta, kad geriausia siuvinėt originaliais siūlais ir nekonvertuoti, nes nuo konvertavimo nukenčia spalvų kokybė. Vieną kartą siuvinėjau konvertuotais siūlais, daugiau to nebedarysiu niekad.

Esmė, kad dažniausiai būna keli siūlų variantai pateikti, ir jau surašytos spalvos būna, bet dažniausiai Madera tik 3 eilėje. doh.gif Ech kažką reikės mąstyt.
Beje man ne visada skyrėsi spalvos. Vienur daugiau, vienur mažiau. Bet tą skirtumas jau pradėjo erzinti... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 04 01, 08:29)
Esmė, kad dažniausiai būna keli siūlų variantai pateikti, ir jau surašytos spalvos būna, bet dažniausiai Madera tik 3 eilėje.  doh.gif Ech kažką reikės mąstyt.
Beje man ne visada skyrėsi spalvos. Vienur daugiau, vienur mažiau. Bet tą skirtumas jau pradėjo erzinti...  mega_shok.gif

Pirmasis nurodytas siūlų variantas ir yra originalus. O visi kiti - konvertuoti.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 01, 09:07)

Aš irgi tik už tai, kad siuvinėti originaliais siūlais (galima konvertuoti tik baltą ir juodą lotuliukas.gif )
Casukas, ne kartą siūlėmės padėti toms, kurios gyvena toliau nuo DMC siuliukų. Mes dažnai kooperuojamės, jei kuri sukaupiam 20 proc. nuolaidą. Taip kad kreipkitės, su malonumu pagelbėsim mirksiukas.gif , nupirksim ir persiusim kur reikia thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 01 balandžio 2008 - 08:49
QUOTE(Reska @ 2008 04 01, 09:48)
Aš irgi tik už tai, kad siuvinėti originaliais siūlais (galima konvertuoti tik baltą ir juodą  lotuliukas.gif )
Casukas, ne kartą siūlėmės padėti toms, kurios gyvena toliau nuo DMC siuliukų. Mes dažnai kooperuojamės, jei kuri sukaupiam 20 proc. nuolaidą. Taip kad kreipkitės, su malonumu pagelbėsim  mirksiukas.gif  , nupirksim ir persiusim kur reikia  thumbup.gif .

o kur jus cia perkat kad 20% nuolaidos gaunat? as tai kiek esu pirkus tai niekur nesu girdejus blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 01, 10:00)
o kur jus cia perkat kad 20% nuolaidos gaunat? as tai kiek esu pirkus tai niekur nesu girdejus  blush2.gif  g.gif

'Gerose akyse'.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 01, 11:18)
'Gerose akyse'.

Tai cia jauciu tik didziuosiuose miestuose ar ne? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 01, 11:20)
Tai cia jauciu tik didziuosiuose miestuose ar ne? g.gif  verysad.gif

KIEK ZINAU BUVO TIK DVI VIETOS VILNIUJE-TAI UNIVERSALINEJE,PENKTAME AUKSTE,IR SENAMIESTYJE.TIK NEZINAU DABAR TIKSLIAI KOKIOJE GATVEJE. DAR YRA VIENA PERDUOTUVE KAUNE -KUR GALIMA NUSIPIRKTI DMC SIULUS.NA,GAL DABAR DAR ATSIRADO VIETOS,KUR GALIMA NUSIPIRKTI?GAL KAS ZINOT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 03 31, 15:06)
Aciu uz padrasinima-pagaliau ryzausi. Priekis atrodo geriau nei tikejausi, na o uzpakalis kaip tikras uzpakalis, juo labiau kad orandziniu siulu sutempiau.  unsure.gif Siandien maskuosiu as ji su popieriumi. Dar bandysiu pasporta papjaustyti, tikiuosi, kad liksiu su visais pirstais po to...

Nelabai isivaizduoju kaip tai daroma,gal galima nuotraukyte? ax.gif O pasporta is kur gauni? ax.gif

QUOTE(cacukas @ 2008 03 31, 16:04)
blush2.gif na aš vėl gi pasigirsiu. Atsivežiau šiandien įrėmintus lotosus ir perrėminau saulėgrąžas - tai saulėgrąžos vos ne per pusę sienos kaba... Ir labai gražiai atrodo, kai tvarkingai įrėminta...  Atsidžiaugti negaliu... wub.gif

Kiek graziu darbeliu bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 04 01, 11:41)
KIEK ZINAU BUVO TIK DVI VIETOS VILNIUJE-TAI UNIVERSALINEJE,PENKTAME AUKSTE,IR SENAMIESTYJE.TIK NEZINAU DABAR TIKSLIAI KOKIOJE GATVEJE. DAR YRA VIENA PERDUOTUVE KAUNE -KUR GALIMA NUSIPIRKTI DMC SIULUS.NA,GAL DABAR DAR ATSIRADO VIETOS,KUR GALIMA NUSIPIRKTI?GAL KAS ZINOT? g.gif

Gaila, nes man nei vln nei kaune netenka apsilankyt smile.gif Kad bent jau klp butu, tada butu saunu smile.gif, bet....
Atsakyti