Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Pumpurėli, nenusimink, net jei vieną per metus išsiuvinėsi, po dešimt metų jau dešimt bus 4u.gif Aš irgi apie penkerius metus praktiškai visai nesiuvinėjau, o dabar vėl renesansas biggrin.gif Bet mūsų neužmiršk ir vis užsuk į svečius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 28, 23:44)
Pumpurėli, nenusimink, net jei vieną per metus išsiuvinėsi, po dešimt metų jau dešimt bus  4u.gif Aš irgi apie penkerius metus praktiškai visai nesiuvinėjau, o dabar vėl renesansas  biggrin.gif Bet mūsų neužmiršk ir vis užsuk į svečius  4u.gif

Būtinai, smagu čia pas jus 4u.gif O kažkada kai pabaigsiu, ką pradėjusi, bus ypač smagu pasirodyti baigtą darbelį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 03 28, 22:13)
Gal šita? g.gif
user posted image

va sita ieskau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 29 kovo 2008 - 00:01
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 28, 22:44)
Pumpurėli, nenusimink, net jei vieną per metus išsiuvinėsi, po dešimt metų jau dešimt bus  4u.gif Aš irgi apie penkerius metus praktiškai visai nesiuvinėjau, o dabar vėl renesansas  biggrin.gif Bet mūsų neužmiršk ir vis užsuk į svečius  4u.gif

Loretoidas, pas tave tiek daug nuostabių darbelių. bigsmile.gif O tu juos visus ant sienų kabini ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 29, 10:12)
Loretoidas, pas tave tiek daug nuostabių darbelių. bigsmile.gif O tu juos visus ant sienų kabini ar kaip?

Ne, tik keli kaba, keli mažiukai dar kur tarp knygų išmėtyti ax.gif Kiti padovanoti arba dėžėse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 29, 09:41)
Ne, tik keli kaba, keli mažiukai dar kur tarp knygų išmėtyti  ax.gif Kiti padovanoti arba dėžėse  rolleyes.gif

Mažiukus tai beveik visada galima rasti kur įkomponuoti. O negaila likusių dėžėse laikyti paslėpus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 29, 10:41)
Ne, tik keli kaba, keli mažiukai dar kur tarp knygų išmėtyti  ax.gif Kiti padovanoti arba dėžėse  rolleyes.gif

ax.gif o kodėl dėžėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2008 03 29, 14:07)
ax.gif  o kodėl dėžėse  g.gif

Todėl, kad man dabar jie jau baisūs doh.gif bigsmile.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 29, 15:09)
Todėl, kad man dabar jie jau baisūs  doh.gif  bigsmile.gif  ohmy.gif

netikiu, kad pas tave gali būti BAISIŲ darbų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 03 29, 16:22)
netikiu, kad pas tave gali būti BAISIŲ darbų  schmoll.gif

Yra ir dar kiek tongue.gif Tiesą pasakius, man dabar jau tik ant lino gražu, na dar evenweave biggrin.gif O ir pasirinkimo anksčiau tokio nebuvo - nei medžiagų, nei siūlų, o ypač schemų ax.gif O ir skonis juk su metais keičiasi, prieš dešimt metų atsimenu, sempleriai man labaaaai baisūs buvo, o dabar tai negaliu kaip patinka bigsmile.gif Bet, kaip ten bebūtų, rodau viską (tiesa, dar kai kas nenufotografuota) ką dariau, o namie kabinti ir žiūrėti į tuos senuosius tai jau nenoriu rolleyes.gif Tuo labiau, kad vietos net ir naujiems trūksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 29, 16:37)
Yra ir dar kiek  tongue.gif

taip, kas dėl skonio, tai tikrai... smile.gif su laiku viskas keičiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 29, 16:37)
Kritika man patinka labiau nei liaupsės - su malonumu visada išklausau ir noriu mokytis ir tobulėti.

Tu man dabar pasakyk- kur tu meluoji? (paskaičius SWAP'e, susidaro tokia nuomonė, kad esi žiauriai nenuoširdi).
Atsakyti