Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Yell @ 2008 03 27, 16:13)
Mergaitės, gal kuri turit Mona Lizos siuvinėjimo kryžiuku schemą. Mano anyta jau senokai jos ieškos, jai būtų labai didelė staigmena  4u.gif
Jei galit atsiųskit į gita_opulskis@yahoo.com

žinok mano mama kaip tik siuvinėja, bet iš žurnalo doh.gif mielai duočiau, bet mama Klaipėdoj, o aš Vilniuj doh.gif tiesa, kažkur tikrai buvau užmačius tą schemą internete, tad jei vėl pamatysiu, būtinai atsiųsiu nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau jūsų užvirusius ginčus dėl siuvinėjimo, tai išsakysiu savo nuomonę ir aš.

Pati darbus renkuosi, ne pagal tai kuris fainas ar ne fainas, bet pagal tai ar turėsiu kur jį pritaikyt namuose. Jei kam nusprendžiu dovanoti paveikslą, tai parodau keletą paveiksliukų ir kurį tas žmogus išsirenka, tą ir siuvinėju. Nes adresatas geriau žino, ko jis nori, ax.gif

Asmeniškai man nepatinka siluetiniai, fotkės nuogalių ir šiaip darbai kur mažai spalvų. Kadangi vaikų neturiu tai taip pat renkuosi tokius rimtesnius darbelius.

Kaip ir emar, svajoju apie needlebook, bet nerandu nete kokybiškos instrukcijos blush2.gif schmoll.gif

Taip pat pritariu, kad jei jau siuvinėt tai tik ant kokybiškos medžiagos ir kokybiškais siūlais. Dabar siuvinėju ant Zweigart 40lino tai pasaka kaip smagiai siuvinėjasi. Nė karto nesiuvinėjau ant lino, bet dabar nežinau net ar siuvinėsiu ant aidos. Nes skirtumas kardinalus, o ir nėra taip sunku tuos siūliukus skaičiuot thumbup.gif

Taip pat pritariu kažkieno išsakytai nuomonei, kad yra labai gražių darbų, bet nesiuvinėju jų todėl, kad neturėčiau kur jų vėliau dėt. Stalčiuj gi nelaikysi tiek darbo įdėjus
Atsakyti
Sveikos, esu naujokė siuvinėjime, tai išsisaugojau schemutę savo pirmam darbeliui, bet ji per maža ir nelabai galiu įžiūrėti g.gif tai kaip jūs tas schemutes pasididinat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyturėlis @ 2008 03 27, 17:53)
Sveikos, esu naujokė siuvinėjime, tai išsisaugojau schemutę savo pirmam darbeliui, bet ji per maža ir nelabai galiu įžiūrėti g.gif tai kaip jūs tas schemutes pasididinat rolleyes.gif

Iš kur ėmei? Gal blogai išsisaugojai?
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 27, 12:48)
Matai, aš technologijos nelabai žinau:) bet manau, kad šiais laikais tikrai turėtų būti kokio nors tekstilinio lako ar panašaus dalyko.

Dėl apdulkėjimo, tai kažin ar labai ten apdulkės, gal kiek nautūraliai senstels per duag metųsmile.gif betgi gražu:) mergaitė augs, paveikslėliai "sens", nežinau, man labai graži idėja:)
Loretoido visi darbai be stiklo rėminti, jau ir aš tuo užsikrėčiau, nors dar nieko neįrėminau. bet ketinu rėminti RP širdį, tai tikrai be stiklo.

dar pagalvojau dėl to dulkėjimo, tai gal galima kokį kartą per savaitę su ta dulkių surinkimo šluotele pašluostinėti. na ta, kur įsielektrina ir dulkes pritraukia:)

bet kaip gražu būtųbe stiklo ir su audiniuotais rėmukais  wub.gif

As anksciau remindavau be stiklo, bet dabar jau darbeliu gaila verysad.gif po 6 metu jie atrodo labai jau ne kaip, reikia viska is naujo perremint po stiklu... doh.gif na, bet cia skonio reikalas. jei nesitingi kasmet skalbti ir perremint tai gal galima ir be stiklo remint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 03 27, 16:52)
Labia  grazus darbelis, kai maniskis gims ir as kazka panasaus padarysiu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Gal siuvinėk dabar, vistiek turi daugiau laiko, tik pasilik vietos vardeliui ir gimimo skaičiukam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 03 27, 17:29)
žinok mano mama kaip tik siuvinėja, bet iš žurnalo  doh.gif mielai duočiau, bet mama Klaipėdoj, o aš Vilniuj  doh.gif  tiesa, kažkur tikrai buvau užmačius tą schemą internete, tad jei vėl pamatysiu, būtinai atsiųsiu nuorodą  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 03 27, 20:34)
Gal siuvinėk dabar, vistiek turi daugiau laiko, tik pasilik vietos vardeliui ir gimimo skaičiukam mirksiukas.gif

Tai kad dabar kitais darbeliais uzsiemus, siuvineju kita paveiksla, o kai baigsiu tada jau ir pradesiu si smile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=mažiausia,2008 03 27, 15:52]
labutės
paskutinis mano darbelis
4u.gif grazus darbelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 27, 17:12)
As anksciau remindavau be stiklo, bet dabar jau darbeliu gaila  verysad.gif  po 6 metu jie atrodo labai jau ne kaip, reikia viska is naujo perremint po stiklu... doh.gif  na, bet cia skonio reikalas. jei nesitingi kasmet skalbti ir perremint tai gal galima ir be stiklo remint  smile.gif

Turiu darbelį and lino siuvinėtą ir rėmintą be stiklo. Jam jau mažiausiai 15 metų, bet visai vaizdas nenukentėjo. Tiesa, ten linas natūralios spalvos, ne baltas. Būtų natūralus linas, neabejodama palikčiau be stiklo rolleyes.gif
Atsakyti
Dėl siūlų prisiuvimo daigstant. Aš labiau mėgstu tą pridaigstytą siūlo galiuką nukirpti, kai jau beveik baigiu užpildyti langelį. Likę siūlgaliai neiškrenta ir "kelią" teberodo. Ir daug mažiau vargo ištraukinėti.
Atsakyti
aš tai daigstau darbo kontūrus, kitaip sakant išorinius darbo rėmus, po to jau nuo apacios pati atsiskaičiuoju kiek reikia ir siuvinėju, pačio darbo nedygsniuoju, bet įtariu, kad ant juodos medžiagos dygsniuoti būtina blush2.gif
Papildyta:
Ką domino mano irisų schema, dedu nuorodą į savo albumą smile.gif
http://picasaweb.goo...to/BlueRhapsody
Atsakyti