Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

4u.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 17, 20:56)
juratere ir figurike sveikos prisijungusios 4u.gif

Juratele tavo dareliai labai gražūs thumbup.gif

ACIU.Nesitikejau tokiu graziu atsiliepimu... blush2.gif
Papildyta:

juratere sveika prisijungus, daug darbelių prisiuvinėjus esi smile.gif
[/quote] 4u.gif Na turiu siek tiek,tik gal buciau turejusi daugiau-vis padovanodavau artimiesiems,draugams. Dar be situ turiu,-ikelsiu kada nors. As baigiu viena siuvineti-imuosi kito. Ir taip istisai. O jei dar numatau koki grazu-tai tada ir darbas vyksta sklandziai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 03 17, 22:12)
Sveikutes,
prisiregistruoju naujoj temoj ir iskarto klausiu smile.gif

Ar turite daug nepabaigtu ir paliktu geresniems laikams darbeliu?
Neseniai pradejau toki vienspalvi moteriskes silueta siuvineti, bet jis man nebepatinka, jau kaip ir ipusejau, bet dabar noretusi ji visai kitom spalvom siuvineti, net nebezinau ka ir daryti sad.gif blush2.gif
Planu kruvos, jau ir sekanciam darbeliui siulus supirkau, dar sekanciam medziaga uzsakiau g.gif
Kitaip sakant visko noriu, o nieko nedarau sad.gif
Uzejo kurybine krize turbut  doh.gif  biggrin.gif

O jums taip buna ar cia mane viena taip pavasaris veikia?  blink.gif

Pabandyk susikeisti su kuo nors, gal yra daugiau pradejusiu ir nebaigusiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 03 17, 15:37)
4u.gif O tai jei galesi-paieskok. Aciukas. Kol kas siuvineju natiurmorta,kazko paskutiniu metu 'uzveze'natiurmortai rolleyes.gif . Gal Jus zinote kur galima rasti graziu? g.gif
Papildyta:
schmoll.gif Oi,KLAJOKLE-cia reikia matyti visa shema,ir tik tada bandyti atsirinkti-kas prie ko. unsure.gif  As dabar siuvineju pirkta rinkini,beje,-pirma karta- tai ten visai kinu kalba paaiskinta. Bandysiu-kaip bus graziau blush2.gif .Beje,-nebutinai siuvineti pagal shema-kiekvienas individualus darbelis yra grazus 4u.gif

pas mane tokiu individuliu darbeliu dauguma ax.gif pagal siulu numeriukus gal tik kokie 2 darbeliai yra smile.gif bet dabar jau sakiau siuvinesiu tik pagal numeriukus ir tik su gerais siulais. Nes va nesekme ivyko man. Norejau iremint sena darbeli, tai pagalvojau kad reikia isplaut butinai, ir uzsidaze keliose vietose doh.gif gal zinot koki buda kaip butu galima pataisyt situacija? smile.gif na, bet jei ir neikas nepavyks tai nieko tokio, nedidelis ten tas darbelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 17, 23:42)
pas mane tokiu individuliu darbeliu dauguma  ax.gif  pagal siulu numeriukus gal tik kokie 2 darbeliai yra  smile.gif  bet dabar jau sakiau siuvinesiu tik pagal numeriukus ir tik su gerais siulais. Nes va nesekme ivyko man. Norejau iremint sena darbeli, tai pagalvojau kad reikia isplaut butinai, ir uzsidaze keliose vietose  doh.gif gal zinot koki buda kaip butu galima pataisyt situacija? smile.gif na, bet jei ir neikas nepavyks tai nieko tokio, nedidelis ten tas darbelis  smile.gif
bandyk dar karta gerai isskalbti-turetu atsiskalbti. As dabar siuvineju tik su DMC siulais. Anksciau taipogi eksperimentuodavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 03 17, 23:53)
bandyk dar karta gerai isskalbti-turetu atsiskalbti. As dabar siuvineju tik su DMC siulais. Anksciau taipogi eksperimentuodavau ax.gif

na reikes gal pabandyt, jei daugiau tik neuzdazys g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 17, 23:20)
na reikes gal pabandyt, jei daugiau tik neuzdazys  g.gif

Aš taip su kaspinėliu buvau darbą nudažiusi, daug visko mėginau, bet padėjo miltelinis Wanišas( kaip visad), 10min pamirkiau, perskalavau ir negrežus ištiesiau ant ranksluosčio. 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Gal kuri galite išversti, kas čia angliškai parašyta? 4u.gif Nesuprantu, kodel kai kurie simboliai su dviem spalvomis... g.gif schmoll.gif Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 18 kovo 2008 - 08:17
Aš angliškai ir nelabai, bet manau, čia dvi spalvas reik sujungti, vienas siūlas vienos, antras kitos
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 18, 09:39)
Aš angliškai ir nelabai, bet manau, čia dvi spalvas reik sujungti, vienas siūlas vienos, antras kitos

Taip, būtent taip ir parašyta - kur dvigubi numeriukai, naudoti vieną giją vienos spalvos ir kitą kitos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 03 18, 10:03)
Taip, būtent taip ir parašyta - kur dvigubi numeriukai, naudoti vieną giją vienos spalvos ir kitą kitos  mirksiukas.gif

Bet aš visada tik su 3 gijom siuvinėju, nes persišviečia. Ką dabar reikės daryt? g.gif Nežinau, kurių siūlų imti dvi gijas, o kurių vieną... ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 03 18, 10:49)
Bet aš visada tik su 3 gijom siuvinėju, nes persišviečia. Ką dabar reikės daryt?  g.gif Nežinau, kurių siūlų imti dvi gijas, o kurių vieną... ?  g.gif

'' The Silver Lining'' dizainą siūlyčiau siuvinėti ant tankios medžiagos, pvz. 18 aidos {o įdealus variantas ant lino}. Tuomet ir trijų gijų nereikės. Siūlų blendingo problema savaime išsisprendžia.

Atsakyti
Cacukas perziurejau tavo darbelius siuvinetus, tai labai grazus thumbup.gif as ta sventa seima irgi bandau siuvinet, bet vis laiko pristinga, tai guli nepabaigta ax.gif o arkliukams irgi siek tiek truksta, nes neberandu dabar tokiu siulu, tai teks kzka derint blush2.gif

labai tie lotuso ziedai man patiko wub.gif
Atsakyti