Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

tam tikrą medžiagą, pavyzdžiui visokias drobeles be iškilimų galima lakuoti mirksiukas.gif emm... man žmonės pasakojo, kad tokiu būdu grindis pasidarę buvo raštuotas medžiagines g.gif nors pripažinsiu, kai išgirdau, tai tikra naujiena pasirodė toks būdas g.gif bet gali pabandyti ant nedidelės skiautelės prieš tai ir pažiūrėsi, ar gražiai lakas geriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 03 27, 09:24)
Labai gražūs tavo darbeliai, gal gali man atsiųsti įrėmintos vazos schemuntę blush2.gif  kažkaip man nesigauna jos rasti....

Pažiūrėk čia
http://photofile.ru/...avlnka/2294076/
http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=90648

jeigu nepavyks išsisaugoti, atsiųsiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(winia @ 2008 03 27, 09:48)
dar pagalvojau dėl to dulkėjimo, tai gal galima kokį kartą per savaitę su ta dulkių surinkimo šluotele pašluostinėti. na ta, kur įsielektrina ir dulkes pritraukia:)

prajuokinai... lotuliukas.gif smagu bendrauti su optimistais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 03 27, 12:54)
Pažiūrėk čia
jeigu nepavyks išsisaugoti, atsiųsiu  4u.gif

ačiū labai, pavyko išsisaugot mirksiukas.gif
Atsakyti
Kasiopeja, tai ant puikaus lino siuvinėji, jei iš Burdos, nes ten tik tas vienintelis ir yra - baltas Belfast 4u.gif
Aha, aš viską daug metų rėminu be stiklo, ir normaliai viskas atrodo biggrin.gif Šiemet kai ką perrėminau, kas buvo prieš dešimtmetį rėminta, tai tuo pačiu ir išskalbiau. Ne dulkių reikia bijoti, o klijų ir lipnios plėvės, ant kurios dirbtuvėse užklijuoja siuvinius (dabar dar ir laminuoti įsigudrino doh.gif ) Va tada tai medžiagą sugadina nepataisomai - per kažkurį laiko tarpą ji pagelsta ir niekaip atskalbti neįmanoma schmoll.gif
Atsakyti
Supratau, reiškia galiu rizikuoti thumbup.gif
Atsakyti
labutės
paskutinis mano darbelis rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 03 27, 14:52)
labutės
paskutinis mano darbelis  rolleyes.gif

grazus darbelis, ir ireminta labai graziai wub.gif
Atsakyti
labutės

user posted image

labaaaai grazu thumbup.gif as kaiptik baigiau siuvineti metrika,tik raidziu dar ner...is kur gauti grazias raides ir skaicius g.gif man tavo lb patiko thumbup.gif
Atsakyti
labutės

Tikrai labai mielas ir siltas darbelis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelle: 27 kovo 2008 - 16:01
QUOTE(mažiausia @ 2008 03 27, 12:52)
labutės

Grazu,ir ireminta lb graziai.kur gaut tokiu paprastu remu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 27 kovo 2008 - 16:09
Mergaitės, gal kuri turit Mona Lizos siuvinėjimo kryžiuku schemą. Mano anyta jau senokai jos ieškos, jai būtų labai didelė staigmena 4u.gif
Jei galit atsiųskit į gita_opulskis@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 03 27, 15:52)
labutės

Labia grazus darbelis, kai maniskis gims ir as kazka panasaus padarysiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti