Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(kasiopeja @ 2008 03 27, 09:50)
ax.gif
Iš vieno žurnalo... beveik 10 metų varvinau seilę, bet nenorėjau siuvinėt, kol nebuvo kur praktiškai pritaikyt  cool.gif  Bus dar trys tos pačios serijos mergaitės, dirbančios įvairius darbus...

o kur žadi pritaikyt?
Atsakyti
Kasiopeja, graži mergaitė thumbup.gif O ant kokio čia lino? Aš irgi turiu tą žurnalą su šitomis mergaitėmis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 27, 07:57)
o kur žadi pritaikyt?

mažosios kambary biggrin.gif Dabar abu bernai nuskriausti, kažkaip netyčia gaunasi, bet ir siuvinėjimas, ir mezginiai vis mergaitei tenka wub.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 27, 08:05)
Kasiopeja, graži mergaitė  thumbup.gif O ant kokio čia lino? Aš irgi turiu tą žurnalą su šitomis mergaitėmis  biggrin.gif

iš Burdos salono linas. Neblogas biggrin.gif
O mergaitės ten simpatiškos, tik dėl rėmo galvą suku. Gal reiks padekupažinti panašiai kaip žurnale g.gif

Kam smalsu, žiūrėkit čia http://s136.photobuc...m/Siuvinejimas/

Kai baigsiu, galėsiu popierines schemas perleisti, nes kopijavau ir didinau (žurnale labai blusinėti reikia, maži simboliai).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 27 kovo 2008 - 10:18
QUOTE(Reska @ 2008 03 27, 09:26)
Ko čia nesuprasti- daug kas be lankelio siuvinėja. Greičiau gaunasi, nes iškart per dvi skylutes kišama adata. Man irgi nepatogu su lankeliu...

Smagu, kad yra bendraminciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 03 27, 10:14)
Kai baigsiu, galėsiu popierines schemas perleisti, nes kopijavau ir didinau (žurnale labai blusinėti reikia, maži simboliai).

Man "siuvėja" labai patiko. Gal prie progos gali nuskenavusi persiusti schemutę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 27, 08:29)
Man "siuvėja" labai patiko. Gal prie progos gali nuskenavusi persiusti schemutę  mirksiukas.gif

Skaneris kažko užsiožiavo. Paprastas perkrovimas nepadeda. Kai tik vėl veiks, atsiųsiu. Bet tu man dar primink, jeigu ilgai nesulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka reiskia dekupažinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 26, 21:10)
Gėlės

http://www.streampho...otrelka/109246/ 

Siūlyčiau prisiregistruoti šiame forume, ten labai daug schemų sugrupuota
Čia

aciu labai 4u.gif jau nebesitikejau sulaukt atsakymo, nes maciau, kad cia visos siek tiek kitokiais reikalais nei siuvinejimas uzsiemusios... smile.gif
tame puslapyje jau uzsiregistravau, bet dar laukiu patvirtinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 03 27, 11:14)
mažosios kambary  biggrin.gif  Dabar abu bernai nuskriausti, kažkaip netyčia gaunasi, bet ir siuvinėjimas, ir mezginiai vis mergaitei tenka  wub.gif
iš Burdos salono linas. Neblogas  biggrin.gif
O mergaitės ten simpatiškos, tik dėl rėmo galvą suku. Gal reiks padekupažinti panašiai kaip žurnale  g.gif

Kam smalsu, žiūrėkit čia http://s136.photobuc...m/Siuvinejimas/

Kasiopėja, fantastiškai įrėmintos tos mergaitės, aš jau maniau, kad ten tavo ir įrėmintos dvi hihihi.gif

manau, kad rėmus galima ne tik dekupažinti, bet ir apklijuoti (ar kaip kitaip) kokiais nors audiniais, na tokiais, kaip perkelinis smile.gif

o tas linas ar tikrai pilkšvas ar tik fotkėj taip atrodo?
vakar burdoj buvo tik balto, o toks pilkšvas labai fainai būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 27 kovo 2008 - 11:13
Sveikutės biggrin.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2008 03 27, 11:14)

Labai gražūs tavo darbeliai, gal gali man atsiųsti įrėmintos vazos schemuntę blush2.gif kažkaip man nesigauna jos rasti....
skaischioji@yahoo.com
Atsakyti
Apklijuoti skiautelėmis irgi gražu, bet kaip dėl praktiškumo? Kažink kaip atrodys, jeigu medžiagą laku dengsi g.gif Nes jeigu be lako, tai pridulkės, išbluks greitai, nebebus vaizdo.

Ir dar yra kitas galvos skausmas. Labai norėčiau be stiklo rėminti, bet juk tingėsis skalbti kas kelis metus. Papasakokit iš patirties, ar dažnai skalbiat tuos darbelius, kurie be stiklo įrėminti?

Winia, linas ten baltas. Spalvos labai skaisčios, kažin ar realybėj gražu būtų pilkas g.gif Man pilkas labiau tiktų jeigu siūlai būtų natūralių gamtos spalvų
Papildyta:
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 27, 09:01)
Ka reiskia dekupažinti?  blush2.gif

pažiūrėk rankdarbiuose yra tema 'dekupažas' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 03 27, 12:39)
Apklijuoti skiautelėmis irgi gražu, bet kaip dėl praktiškumo? Kažink kaip atrodys, jeigu medžiagą laku dengsi  g.gif  Nes jeigu be lako, tai pridulkės, išbluks greitai, nebebus vaizdo.

Ir dar yra kitas galvos skausmas. Labai norėčiau be stiklo rėminti, bet juk tingėsis skalbti kas kelis metus. Papasakokit iš patirties, ar dažnai skalbiat tuos darbelius, kurie be stiklo įrėminti?

Winia, linas ten baltas. Spalvos labai skaisčios, kažin ar realybėj gražu būtų pilkas  g.gif  Man pilkas labiau tiktų jeigu siūlai būtų natūralių gamtos spalvų

Matai, aš technologijos nelabai žinau:) bet manau, kad šiais laikais tikrai turėtų būti kokio nors tekstilinio lako ar panašaus dalyko.

Dėl apdulkėjimo, tai kažin ar labai ten apdulkės, gal kiek nautūraliai senstels per duag metųsmile.gif betgi gražu:) mergaitė augs, paveikslėliai "sens", nežinau, man labai graži idėja:)
Loretoido visi darbai be stiklo rėminti, jau ir aš tuo užsikrėčiau, nors dar nieko neįrėminau. bet ketinu rėminti RP širdį, tai tikrai be stiklo.

dar pagalvojau dėl to dulkėjimo, tai gal galima kokį kartą per savaitę su ta dulkių surinkimo šluotele pašluostinėti. na ta, kur įsielektrina ir dulkes pritraukia:)

bet kaip gražu būtųbe stiklo ir su audiniuotais rėmukais wub.gif
Atsakyti