Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(juratere @ 2008 03 26, 22:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Butinai rodytis ir tik rodytis! mirksiukas.gif

ir būtinai nuotraukų nebekartoti.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 26, 23:40)
ir būtinai nuotraukų nebekartoti.

blush2.gif oi oi-atsiprasau doh.gif neleido pakeisti,praleidau doh.gif Pasitaisysiu kita kart rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal kuri patarsit kur ieškot paskaityt apie peltakiavimą. Na visų temų žinoma neperžiūrėjau blush2.gif Reiks sunui lininius bridžus papeltakiuot, o nelabai prisimenu, kaip tai daroma g.gif
Atsakyti
[quote=Acacia,2008 03 26, 20:34]
Aš irgi bandžiau, tą porą pusiau išsiuvinėjau be jokių susibraižymų, kai galų gale sugalvojau, kad galima gi pasilengvinti lotuliukas.gif
ax.gif As pirma darba pradejau siuvineti ant lino-be lankelio,nesibraiziusi ne ka. Gavosi nuostabus paveikslas. Turbut taip pripratau ir dabar visada siuvineju be lankelio ir nesizymedama. Arba man taip atrodo,arba gaunasi be lankelio greiciau siuvineti g.gif .
Atsakyti
[quote=juratere,2008 03 27, 00:12]
[quote=Acacia,2008 03 26, 20:34]
Aš irgi bandžiau, tą porą pusiau išsiuvinėjau be jokių susibraižymų, kai galų gale sugalvojau, kad galima gi pasilengvinti lotuliukas.gif
ax.gif As pirma darba pradejau siuvineti ant lino-be lankelio,nesibraiziusi ne ka. Gavosi nuostabus paveikslas. Turbut taip pripratau ir dabar visada siuvineju be lankelio ir nesizymedama. Arba man taip atrodo,arba gaunasi be lankelio greiciau siuvineti g.gif .
[/quote]

man tai be lankelio zymiai greiciau darbs einasi... kai pasisakiau, kazkada, kad be lankelio siuvineju tai likau nesuprasta... pabandziau su lankeliu ir pagailo savo laiko. labai jau viskas letai vyksta, nes ipratus tai as be jokiu subraizymu ir lankeliu ax.gif ir niekas dar darbeliais nesiskundzia rolleyes.gif
Atsakyti
Tokio daikto, kaip lankelis, aš irgi neturiu smile.gif
Bet siuvinėju visad ant tos kietesnės kanvos, ji ir taip gerai formą išlaiko smile.gif
O braižausi išplaunamu pieštuku. Tas išnykstantis per greitai man išnyksta, ypač didesnį darbą siuvinėjant - kelis kartus tenka persibraižyt iš naujo doh.gif Arba netikusį pieštuką gal nusipirkau, na bet nepatiko jis man baisiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 27, 00:39)
... kai pasisakiau, kazkada, kad be lankelio siuvineju tai likau nesuprasta...

Ko čia nesuprasti- daug kas be lankelio siuvinėja. Greičiau gaunasi, nes iškart per dvi skylutes kišama adata. Man irgi nepatogu su lankeliu...
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 27, 08:26)
Ko čia nesuprasti- daug kas be lankelio siuvinėja. Greičiau gaunasi, nes iškart per dvi skylutes kišama adata. Man irgi nepatogu su lankeliu...

Aš dabar siuvinėju magnoliją su R&R siuvinėjimo rėmeliu. Pirmą kartą taip siuvinėju, daug lėčiau man siuvinėjasi, bet kažkaip šiek tiek ir patinka, nes siuvinėjamos medžiagos plotas gerai ištemptas, patogu už kraštų laikyti. Nepatinka tik tai, kad negaliu adatos kišti per dvi skyles ir dėl to siuvinėjasi lėčiau nei visad.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 27 kovo 2008 - 09:12
o man kaip tik nepatogu be lankelio. Kol medžiaga standi, tol nieko, bet paskui pradeda tarp pirštų veltis, siūlas painiotis... nervina... doh.gif

beje, visos giriatės, aš irgi noriu pasirodyti blush2.gif jau matosi pabaiga biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 27 kovo 2008 - 09:20
QUOTE(sizike @ 2008 03 26, 19:22)
Va pavyzdžiui niekuo nesigiriu, anaiptol, bet galiu parodyt, kur panaudojau savo pirmą darbelį ant lietuviško lino ir tuo pačiu pasakyt, kad niekad ant lietuviško lino nebenoriu siuvinėt  doh.gif siaubingai sunku... Galit kritikuot iki nukritimo irnesakyk.gif svarbiausia, kad man jis brangus ir kelia teigiamų emocijų.

Dievulėliau koks grožis bigsmile.gif
gal galima išsamesnę info kaip taip gražiai aprengti knygą?
Papildyta:
QUOTE(willmara @ 2008 03 26, 17:12)
Visų darbeliai labai gražūs. O svarbiausia kiek daug darbo įdėta. nereikia kreipti dėmesio į kažkieno piktas pastabas, tuebūt neturėjo kur blogos nuotaikos išlieti. Aš irgi norėčiau įdėti savo pirmus darbelius,kurių vienas kabo miegamajame ant sienos, bet negaliu, nes neturiu parašiusi tiek žinučių, o kitaip nemoku  ax.gif . Būtinai rodykit savo darbelius, nes mano darbo diena prasideda nuo šio forumo peržiūros. 4u.gif

Visai nebūtina turėti daug žinučių, kaip įkelti foto parašyta štai cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 27 kovo 2008 - 09:44
QUOTE(kasiopeja @ 2008 03 27, 09:19)
beje, visos giriatės, aš irgi noriu pasirodyti  blush2.gif jau matosi pabaiga  biggrin.gif

Labai dailus, spalvingas ir nematytas. Gražu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 27, 07:43)
Labai dailus, spalvingas ir nematytas. Gražu  thumbup.gif  thumbup.gif

ax.gif
Iš vieno žurnalo... beveik 10 metų varvinau seilę, bet nenorėjau siuvinėt, kol nebuvo kur praktiškai pritaikyt cool.gif Bus dar trys tos pačios serijos mergaitės, dirbančios įvairius darbus...
Atsakyti