Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sypsenelex @ 2008 03 26, 19:33)
O as isvis jokiu liniju nei braizau nei ka smile.gif Siuvineju ant tuscios ir tiek smile.gif 4u.gif

Aš irgi bandžiau, tą porą pusiau išsiuvinėjau be jokių susibraižymų, kai galų gale sugalvojau, kad galima gi pasilengvinti lotuliukas.gif
Siuvinėjant ant juodos kanvos ir labai panašių atspalvių siūlais tikrai padeda susigaudyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 03 26, 20:34)
Aš irgi bandžiau, tą porą pusiau išsiuvinėjau be jokių susibraižymų, kai galų gale sugalvojau, kad galima gi pasilengvinti  lotuliukas.gif 
Siuvinėjant ant juodos kanvos ir labai panašių atspalvių siūlais tikrai padeda susigaudyt  mirksiukas.gif

O su kuo tu susibraizai, su tuo isplaunamu piestuku? smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 03 26, 20:33)
O as isvis jokiu liniju nei braizau nei ka smile.gif Siuvineju ant tuscios ir tiek smile.gif 4u.gif

as irgi nieko nepaisau ant medziagos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2008 03 26, 16:30)
gal galetumet pasiulyt kokiu shemu ar nuorodu, kur galeciau jas rast?  4u.gif  ax.gif tiktu geles ar dar kazkas tokio rimtesnio  rolleyes.gif
aciu  4u.gif

Gėlės

http://www.streampho...otrelka/109246/

Siūlyčiau prisiregistruoti šiame forume, ten labai daug schemų sugrupuota
Čia
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 26, 17:09)
Pasiskaiciau,ka cia prisnekejot ir baisu pasidare...  verysad.gif  labai jau daug cia piktu zmoniu, nevertinanciu kitu kruopstaus ir nuosiradus darbo. Vadinasi, geriau visus darbelius apsilikti sau ir ramiai dziaugtis  g.gif

Ir as taip galvot pradejau verysad.gif

QUOTE(Sonkiukas @ 2008 03 26, 17:15)
Na cia kaip pasidalinot mintimis, net juokas ima. Kiekviena turi nuomone tai liux, bet jei norit tarpusavy "pasirieti" eikit i kitas temas. Mano manimu kurios siuvineja, o tie darbeliai kartojasi, nieko blogo  smile.gif  juk kiekvienos darbas vistiek lieka skirtingas. Mergaites siuvinekime ir dziaugimes savo darbeliais  4u.gif

thumbup.gif

QUOTE(sypsenelex @ 2008 03 26, 17:33)

As irgi taip darau,kolkas tik viena daigsciau,nes dovana reikejo tobulai padaryt smile.gif . drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi taip darau,kolkas tik viena daigsciau,nes dovana reikejo tobulai padaryt smile.gif . drinks_cheers.gif
[/quote]

O as maniau kad cia viena tokia kuri nesibraizo biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 26, 12:37)
Man pats procesas įdomu, tai aš negalvoju, ar turėsiu, kur dėti:) šiaip ar taip beveik nekabinu siuvinėtų darbų ant sienųsmile.gif

o kur tu juos dedi tada? laikai išsiuvinėjus kokioj dėžutėj? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=sypsenelex,2008 03 26, 19:28]
[/quote]

O as maniau kad cia viena tokia kuri nesibraizo biggrin.gif rolleyes.gif
[/quote]
didelius darbelius gal ir braizyciaus,manyciau,kad daug lengvaiu siuvinet ir juolab klaidu isvengt biggrin.gif
Atsakyti
Va dideli as ir manau kad reiks susibraizyt smile.gif O kazi su kuo gereu braizytis ar su tuo kuris isnyksta ar kur isplaunamas? gal kas galit patart 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 03 26, 09:01)
Sveikos  4u.gif  Senokai pas jus bebuvau smile.gif

Pasirodau su savo paskutiniu darbeliu, pabaigtu per šį ilgąjį savaitgalį  4u.gif
Viena nuotrauka be blico, kita su blicu. Labai skiriasi spalvos, taip, kaip natūroj atrodo, neišeina nufotografuot  schmoll.gif

user posted image

user posted image

(Ččia prie to senojo paveikslo - šį jau esu rodžiusi):
user posted image

super super thumbup.gif man patys graziausi tokie darbai,kur mazai spalvu,romantiski tokie,to trecio paveikslo schema jau parsisiunciau ir noriu issisiuvynet,ziauriai man grazus tokie darbeliai,nepatinka kur daug spalvu,bet yra ir zinoma graziu,bet prie sirdies daugiau tokio tipo paveikslai
Atsakyti
pandute, ar būtina visas nuotraukas cituoti ir apkrauti forumą? Negi sunku cituojant ištrinti nuotraukų nuorodas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 26, 18:00)
Rodysiu viską, bile pasiuvinėsiu  mirksiukas.gif Tik pasakiau, kad man nereikia ir tiek. O jei sugalvosiu kam padovanot ir padarysiu, būtinai p[asirodysiu.
Žinoma, tikra tiesa. Aš rodysiuos  mirksiukas.gif  thumbup.gif  Ir dabar galiu parodyti, kas stalčiuje guli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir juda 2 kryželiai per savaitę greičiu  lotuliukas.gif  thumbup.gif :
Nuoga panienka čia bus, kabinsiu savo "neskoningame" miegamajamr ant sienos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Butinai rodytis ir tik rodytis! mirksiukas.gif
Atsakyti