Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 26, 17:48)
winia cia tau vienai viskas blogai
jei tokia protinga tai ko amziais "bardeli" su savo priekabem uzverdi?

tikrai ne schmoll.gif man regis tamsta prastai paskaitė, kas temoj parašyta rolleyes.gif
Atsakyti
kazkas labai pyko, kad schemom dalinamė čia....

žinot, geriau skaityt "noriu šios schemos", "ačiū, jau gavau", negu tas nesamones unsure.gif
8 puslapia, bet nieko apie siuvinėjima, tik ikąsti viena kitai norit cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 26 kovo 2008 - 18:11
QUOTE(Džeinė @ 2008 03 26, 18:10)
kazkas labai pyko, kad schemom dalinamė čia....

žinot, geriau skaityt "noriu šios schemos", "ačiū, jau gavau", negu tas nesamones unsure.gif
8 puslapia, bet nieko apie siuvinėjima, tik ikąsti viena kitai norit  cool.gif

na kodėl nieko apie siuvinėjimą? g.gif taigi diskutuojame apie tai, kas ir koks yra siuvinėjimas mirksiukas.gif vat pavyzdžiui aš nesu kokia tai profė siuvinėtoja schmoll.gif ir tikriausiai net ne pažengusioji, nes savo darbelį ant liko tik dabar padariau, ir tai net ne ant profesionalaus lino, o ant paprasto lietuviško (pasisunkinau sau darbą gerokai doh.gif ) bet iš tiesų šioje temoje beveik nėra diskusijų - o tik savų darbų parodymas, schemų prašymas ir kitų darbų gyrimas. o juk norint tobulėti reikia klausti ir domėtis - ne vien pavyzdžiui siūlu kaina rolleyes.gif
man siuvinėjimas yra daugiau priemonė ir paįvairinimas ir smagus procesas, tad schemas planuojuosi labai atidžiai - ar tikrai norėčiau tokį paveikslą ant sienos pasikabinti, o gal galėsiu kur kitur panaudoti - pagaminti adatinę, atvirutę, skirtuką, patalynę?
Va pavyzdžiui niekuo nesigiriu, anaiptol, bet galiu parodyt, kur panaudojau savo pirmą darbelį ant lietuviško lino ir tuo pačiu pasakyt, kad niekad ant lietuviško lino nebenoriu siuvinėt doh.gif siaubingai sunku... Galit kritikuot iki nukritimo irnesakyk.gif svarbiausia, kad man jis brangus ir kelia teigiamų emocijų.
user posted image
Tikrai būtų įdomu pamatyti, kur dedate savo išsiuvinėtus darbelius, ant kokių sienų jie kabo - juk daug kas priklauso nuo aplinkos, bet kai darbas nufotografuojamas vienas, jis negali atsiskleisti. Tie patys nuogaliai gražiai įkomponuoti gali atrodyti visai kitaip nei įspausti tarp kitų paveikslų ar gėlėtų tapetų unsure.gif Taip pat labai sunku ką nors pasakyti apie darbelį, kai jis nufotografuotas pusiau tamsoje - manau, darbus reikia gerbti ir rodyti juos su pagarba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 26 kovo 2008 - 18:23
QUOTE(sizike @ 2008 03 26, 18:22)
Taip pat labai sunku ką nors pasakyti apie darbelį, kai jis nufotografuotas pusiau tamsoje - manau, darbus reikia gerbti ir rodyti juos su pagarba.

Sutinku su šia pastaba - tik gal ne tiek dėl pagarbos, kiek dėl geresnio ir tikresnio vaizdo smile.gif
O pagarbos kitiems darbams mes čia jau prisižiūrėjom lotuliukas.gif
Aš tamsoj fotografavau unsure.gif Bet kad pabaigiau vakar 23 val., šiandien iš pat ryto tiesiai į rėminimą, o iš rėminimo keliaus tiesiai naujiems šeimininkams į rankas smile.gif
Tad kitaip būčiau išvis jokios nuotraukos nebeturėjus schmoll.gif

Nei vieno darbo kol kas namie nepasikabinau. Visi atrado naujus namus ir jiems tinkančias vietas - tik tokiu tikslu ir buvo siuvinėjami smile.gif O šiuos nuogalius, kurie čia tiek diskusijų sukėlė, planavau pasilikti sau (ir kabinti vonios kambaryje, ne miegamajame), bet taip jau atsitiko, kad ir jų nebeturėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 26 kovo 2008 - 18:32
QUOTE(Acacia @ 2008 03 26, 18:29)
Sutinku su šia pastaba - tik gal ne tiek dėl pagarbos, kiek dėl geresnio ir tikresnio vaizdo smile.gif
O pagarbos kitiems darbams mes čia jau prisižiūrėjom  lotuliukas.gif
Aš tamsoj fotografavau  unsure.gif  Bet kad pabaigiau vakar 23 val., šiandien iš pat ryto tiesiai į rėminimą, o iš rėminimo keliaus tiesiai naujiems šeimininkams į rankas  smile.gif
Tad kitaip būčiau išvis jokios nuotraukos nebeturėjus  schmoll.gif

Na, juk galėtum pas naujuosius šeimininkus nufotografuoti - jau įrėmintas ir interjere pritaikytas būtų mirksiukas.gif
manau, kad ši diskusija būtent ir kilo iš pagarbos darbams ir tai nėra pikta diskusija, kaip kai kas ją supranta - diskusijose gimsta tiesa ir naujos idėjos.
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 03 26, 18:32)
Na, juk galėtum pas naujuosius šeimininkus nufotografuoti - jau įrėmintas ir interjere pritaikytas būtų  mirksiukas.gif
manau, kad ši diskusija būtent ir kilo iš pagarbos darbams ir tai nėra pikta diskusija, kaip kai kas ją supranta - diskusijose gimsta tiesa ir naujos idėjos.

Na, jei tik pavyks, tai nufotografuosiu, įdomu kaip tas rėmas derės, nesu tikra ar gerai pasirinkau g.gif
Dalis diskusijos nebuvo pikta, bet keletas postų buvo tiesiog nedraugiški ir netolerantiški. Bet tiek to, gal jau reiktų pamiršt, ir taip man rodos pakankamai daug pridiskutuota ir prisiginčyta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Reska @ 2008 03 26, 17:00)

Nuoga panienka čia bus, kabinsiu savo "neskoningame" miegamajamr ant sienos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

g.gif Paaiškinkit man, ką tie dygsniukai reiškia? Čia vietoj susibraižymo ant medžiagos su pieštuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 03 26, 16:41)
g.gif  Paaiškinkit man, ką tie dygsniukai reiškia? Čia vietoj susibraižymo ant medžiagos su pieštuku?  g.gif

Buten vietoj subraizymo,as irgi taip darau ant juodos kanvos siuvinejant. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 26, 18:55)
Buten vietoj subraizymo,as irgi taip darau ant juodos kanvos siuvinejant. smile.gif

Man kažkodėl atrodo, kad turėtų būti nepatogu kaskart prakišinėti po tuo sudaigstymu, kad to siūlo neužsiūtum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 03 26, 18:59)
Man kažkodėl atrodo, kad turėtų būti nepatogu kaskart prakišinėti po tuo sudaigstymu, kad to siūlo neužsiūtum  smile.gif

Man patogu mirksiukas.gif O gali ir užsiūti, po to nukarpysi ir ištrauksi. Man patogesnio būdo nėra, daug jau budų bandžiau juodai kanvai žymėti, šis labiausiaipatiko thumbup.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau,ka cia prisnekejot ir baisu pasidare... verysad.gif labai jau daug cia piktu zmoniu, nevertinanciu kitu kruopstaus ir nuosiradus darbo. Vadinasi, geriau visus darbelius apsilikti sau ir ramiai dziaugtis g.gif
Atsakyti
Na cia kaip pasidalinot mintimis, net juokas ima. Kiekviena turi nuomone tai liux, bet jei norit tarpusavy "pasirieti" eikit i kitas temas. Mano manimu kurios siuvineja, o tie darbeliai kartojasi, nieko blogo smile.gif juk kiekvienos darbas vistiek lieka skirtingas. Mergaites siuvinekime ir dziaugimes savo darbeliais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonkiukas: 26 kovo 2008 - 19:16
O as isvis jokiu liniju nei braizau nei ka smile.gif Siuvineju ant tuscios ir tiek smile.gif 4u.gif
Atsakyti