Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2008 03 26, 17:43)
būtų įdomu tą dėkliuką geriau pamatyti, apdaila man labai įdomu, bo sunki dalis:)
padaryk kada geresnę fotkę?smile.gif

tai mažmožių dievą skaitai?smile.gif) nors gal ir painioju..

Taip, taip, "Mažmožių Dievą". Paskutiniu metu ir M.Kundera traukia.

Kokia apdaila domina? Tiesiog "maišiukas" pasiūtas, o ten, kur skylutė, bus juostelė.

Dar tyliai, tyliai parodysu savo Rožytes. Vis nepavyksta baigti, nes sugalvoju siuvinėti kitus darbelius, kuriuos dovanoju

user posted image

Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 03 26, 17:56)
Taip, taip, "Mažmožių Dievą". Paskutiniu metu ir M.Kundera traukia.

Kokia apdaila domina? Tiesiog "maišiukas" pasiūtas, o ten, kur skylutė, bus juostelė.

o kas ten to maišelio apačioj tokio juodo ar tamsaus?? apsiūta?
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 03 26, 15:29)
kurioms nesinores rodyti savo darbeliu-nes netinka prie interjero,blogai etrodo,pasene ir t.t.

Rodysiu viską, bile pasiuvinėsiu mirksiukas.gif Tik pasakiau, kad man nereikia ir tiek. O jei sugalvosiu kam padovanot ir padarysiu, būtinai p[asirodysiu.

QUOTE(eMAr @ 2008 03 26, 15:30)
nes iš to pasakymo nemanau, kad Reska neberodys savo darbų biggrin.gif Ir vistiek visos rodys, nes neišeina kitaip, kad ir ką kas besakytų tongue.gif

Žinoma, tikra tiesa. Aš rodysiuos mirksiukas.gif thumbup.gif Ir dabar galiu parodyti, kas stalčiuje guli lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir juda 2 kryželiai per savaitę greičiu lotuliukas.gif thumbup.gif :
Nuoga panienka čia bus, kabinsiu savo "neskoningame" miegamajamr ant sienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 26, 18:00)
o kas ten to maišelio apačioj tokio juodo ar tamsaus?? apsiūta?

Ten šešėlis hihihi.gif
Aguonų lapukai baigiasi tik viduryje kitos pusės.
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 26, 17:00)
Rodysiu viską, bile pasiuvinėsiu  mirksiukas.gif Tik pasakiau, kad man nereikia ir tiek. O jei sugalvosiu kam padovanot ir padarysiu, būtinai p[asirodysiu.
Žinoma, tikra tiesa. Aš rodysiuos  mirksiukas.gif  thumbup.gif  Ir dabar galiu parodyti, kas stalčiuje guli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir juda 2 kryželiai per savaitę greičiu  lotuliukas.gif  thumbup.gif :
Nuoga panienka čia bus, kabinsiu savo "neskoningame" miegamajamr ant sienos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reska, reikia sakyti "kičiniame" miegamajame biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 26 kovo 2008 - 17:11
QUOTE(Reska @ 2008 03 26, 15:00)
Nuoga panienka čia bus, kabinsiu savo "neskoningame" miegamajamr ant sienos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gerai tu cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 03 26, 17:10)
Reska, reikia sakyti "kičiniame" miegamajame biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu va, ir to nemoku parašyti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kokia aš negabi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ai, baikim... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 26, 15:48)
bliamba kokia beviltiška ta siuvinėtojų tema  hihihi.gif

ale ko toj beviltiskoj temoj draskaisi? doh.gif g.gif
sedit savo svapo temoj ir sedekit atsirado proto bokstu akademija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 26 kovo 2008 - 17:30
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 26, 17:29)
ale ko toj beviltiskoj temoj draskaisi? doh.gif  g.gif

a ko šnipinėji ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 26, 18:29)
ale ko toj beviltiskoj temoj draskaisi? doh.gif  g.gif

netrauk sakinių iš konteksto!
ar bent žinai kuriuo metu tą sakinį parašiau? ir ar bent žinai, ką turėjau minty ir kodėl tą sakinį parašiau?

nežinai? tai tylėk smile.gif

o jei visgi kabina, tai pasiklausk, atsakysiu. būtų gerokai išmintingiau nei per temas lakstyti ir kopijuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 26 kovo 2008 - 17:43
winia cia tau vienai viskas blogai
jei tokia protinga tai ko amziais "bardeli" su savo priekabem uzverdi?

Papildyta:
QUOTE(kitty*** @ 2008 03 26, 18:41)
a ko šnipinėji ax.gif  rolleyes.gif

kartais nereik snipinet, tiesiog domies kaikuriais dalykais ir pamatai ko galbut nenoretai matyt
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 26, 18:48)
winia cia tau vienai viskas blogai
jei tokia protinga tai ko amziais "bardeli" su savo priekabem uzverdi?

Papildyta:

kartais nereik snipinet, tiesiog domies kaikuriais dalykais ir pamatai ko galbut nenoretai matyt

galiu atsakyti vieninteliu būdu: hahaha lotuliukas.gif ir pagailėti tavęs smile.gif

va dabar tai tikrai teršiu eterį be reikalo;)
Atsakyti