Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Sveikutes 4u.gif gal kas turite sio paveikslo gera schema g.gif as turiu viena bet nieko nesimato. :ax

Gal kas zino kaip ikelti foto cia? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomutia: 26 kovo 2008 - 15:31
QUOTE(Reska @ 2008 03 26, 16:14)
Adatinė:
http://own-two-hands...l.com/4186.html
Čia yra visos instrukcijos, kaip pasidaryti.
Man biscornas "netinka prie interjero"  lotuliukas.gif , todėl nedarau (ir artimiausiuose planuose nenumačiusi  mirksiukas.gif )

O tu velnias-dabar jau jauciasi,jog daug kurioms nesinores rodyti savo darbeliu-nes netinka prie interjero,blogai etrodo,pasene ir t.t. Tai apie ka mes cia diskutuosime? gal kas nori apibrezti ribas?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 03 26, 15:29)
O tu velnias-dabar jau jauciasi,jog daug kurioms nesinores rodyti savo darbeliu-nes netinka prie interjero,blogai etrodo,pasene ir t.t. Tai apie ka mes cia diskutuosime? gal kas nori apibrezti ribas?! g.gif

Na, čia kas kaip jaučia, nes iš to pasakymo nemanau, kad Reska neberodys savo darbų biggrin.gif Ir vistiek visos rodys, nes neišeina kitaip, kad ir ką kas besakytų tongue.gif
Atsakyti
Visų darbeliai labai gražūs. O svarbiausia kiek daug darbo įdėta. nereikia kreipti dėmesio į kažkieno piktas pastabas, tuebūt neturėjo kur blogos nuotaikos išlieti. Aš irgi norėčiau įdėti savo pirmus darbelius,kurių vienas kabo miegamajame ant sienos, bet negaliu, nes neturiu parašiusi tiek žinučių, o kitaip nemoku ax.gif . Būtinai rodykit savo darbelius, nes mano darbo diena prasideda nuo šio forumo peržiūros. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Tikrai nesugebejau perziureti visu temu ir perskaityti visu zinuciu, tai atsiprasau, jei kartais pasikartosiu blush2.gif
reikaliukas tame, kad arteja MB mamos gimtadienis, tai kazkaip nesugalvoju jokios dovaneles. juo labiau, kad sunku butu surasti toki daikta, kokio ji dar neturi doh.gif tai pamaniau, kad ranku darbo dovanele butu pats tas, tik nezinau ar ji bus ivertinta ir, ar patiks... ax.gif bet vistiek ketinu bandyt issiuvinet koki paveiksleli ir ji iremint. gal galetumet pasiulyt kokiu shemu ar nuorodu, kur galeciau jas rast? 4u.gif ax.gif tiktu geles ar dar kazkas tokio rimtesnio rolleyes.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
eMAr, o kas per velnias yra audinys Linda?smile.gif
pirkau dabar lino Burdoj, tai labai mielas pardavėjas buvo, aprodė visus audinius:)) siūlė labai man tą Lindą. supratau, kad ten kažkas apie eavenweave greičiausiai:)

paklausiau, kodėl tik balto belfasto turi, tai sakė, kad niekas juo nesidomi, nes per brangus atseit doh.gif doh.gif ir man siūlė pirkti aidą, nes atseit gerokai pigiau doh.gif

hehe..by the way, gerai, kad aš 'neturiu interjero', tai galiu siuvinėti, ką tik noriu hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 26 kovo 2008 - 16:34
Mano anksčiau siuvinėti darbeliai:

dėkliukas mobiliam telefonui
user posted image

skirtukas
user posted image

O dabar siuvinėju Vervaco Kiss'ą, kurį dovanosiu. biggrin.gif

eMAr, patiko Jūsų darbelis.
Acacia, simpatiški nuogaliai. Rodyk, kai baigsi mirksiukas.gif
Atsakyti
būtų įdomu tą dėkliuką geriau pamatyti, apdaila man labai įdomu, bo sunki dalis:)
padaryk kada geresnę fotkę?smile.gif

tai mažmožių dievą skaitai?smile.gif) nors gal ir painioju..
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 26, 16:33)
eMAr, o kas per velnias yra audinys Linda?smile.gif
pirkau dabar lino Burdoj, tai labai mielas pardavėjas buvo, aprodė visus audinius:)) siūlė labai man tą Lindą. supratau, kad ten kažkas apie eavenweave greičiausiai:)

paklausiau, kodėl tik balto belfasto turi, tai sakė, kad niekas juo nesidomi, nes per brangus atseit doh.gif  doh.gif ir man siūlė pirkti aidą, nes atseit gerokai pigiau  doh.gif
hehe..by the way, gerai, kad aš 'neturiu interjero', tai galiu siuvinėti, ką tik noriu hihihi.gif  hihihi.gif

http://www.zweigart....hp?family_id=70

27 ct, kiek supratau smile.gif Visa kita pasiskaitysi biggrin.gif Bet aisku, kalbama apie evenweave'a. O kiek jo metras kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 03 26, 17:47)
http://www.zweigart....hp?family_id=70

27 ct, kiek supratau smile.gif Visa kita pasiskaitysi biggrin.gif Bet aisku, kalbama apie evenweave'a. O kiek jo metras kainuoja?

nežinau kiek lotuliukas.gif
bet sakė gerokai pigiau nei linas g.gif
spalvų yra balta, ryškiai oranžinė, ryškiai žalia..gal dar kokia.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 26, 16:52)
nežinau kiek  lotuliukas.gif
bet sakė gerokai pigiau nei linas  g.gif
spalvų yra balta, ryškiai oranžinė, ryškiai žalia..gal dar kokia.

Man įdomu pasidarė g.gif biggrin.gif ypač ta ryškiai oranžinė lotuliukas.gif Reikės kada ten užsukti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 03 26, 17:54)
Man įdomu pasidarė  g.gif biggrin.gif ypač ta ryškiai oranžinė  lotuliukas.gif Reikės kada ten užsukti  bigsmile.gif

bet žinok man labai įtartinos tos spalvos...nu tokios ledinukinės. galvoju, kad geri dalykai tokių spalvų nebūna g.gif
Atsakyti