Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Acacia @ 2008 03 26, 14:53)
Čia komentaras į mano nuotraukas? g.gif
Siuvinėjau tai, kas man gražu. Dovanosiu žmonėms, kuriems tai taip pat gražu. Įdėjau daug darbo ir meilės į šiuos darbus.
Ir man mažiausiai rūpi tai, kad kažkas kitas tokių savo miegamajame nesikabintų. Ir rodau darbus ne tam, kad kažkas juos pagirtų.
Jei jums siuvinėjimas - gyvenimo būdas, turite išsiuvinėję šimtus darbų, tuomet kitaip į tai ir žiūrite.
O aš, pvz., labai mažai mačiau kryželiu siuvinėtų spalvotų paveiksliukų, kuriuos pas save kabinčiausi. Man tiesiog nelimpa, ir tiek.
Galite tai vadinti skonio nebuvimu, netobulėjimu ar dar kaip nors.
Darau tai, kas man patinka ir malonu - ir siuvinėsiu dar trečią tokią nuotrauką smile.gif Tik čia jau neberodysiu.

4u.gif DEL SKONIO NESIGINCIJAMA! KIEKVIENA SIUVINEJA KA MOKA,KA GALI,KO NORI .TAVO PAVEIKSLAI TIKRAI GRAZUS O KAM NEPATINKA MATYTI TOKIUS SAVO MIEGAMAJAME,-TEGUL KABINASI NATIURMORTUS,PEIZAZUS,KACIUKUS IR T.T.IDOMU,-AR ISSIUVINEJUS TOKI DARBA-NESINORETU JI PARODYTI KITIEMS IR PASIDIDZIUOTI rolleyes.gif .TIESIOG KAZKAM NERA NUOTAIKOS-ISLIEJA EMOCIJAS. MERGINOS-NESIPYKITE DEL NEAISKO KO g.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 26, 14:13)
bet prasidėjo tai nuo to,

Na matai, kiek košės privirei lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ištikrūjų, miargos, baikim pyktis, siuvinėkim kas kam patinka. Ir rodykim viską mirksiukas.gif
Winia, anuka, kur tas tavo biskornas? Rodom, rodom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 03 26, 15:15)
Nelabai supratau, koks čia padrąsinimas buvo smile.gif
Turbūt dabar visoms labai drąsu ir rodys rodys visos be galo be krašto biggrin.gif

aj, tingiu aiškinti irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 03 26, 01:09)
o man tai visai nekeista biggrin.gif juolab, kad greičiausiai ne visos įžiūrėjo M raidę, o kai nematai, tai atrodo košė makalošė.
Ir šiaip, dėl tų paveikslų, kiekvienas kabina ir siuvinėja tai, kas miela širdžiai. Aš vaikų neturiu, manęs vaikiški netraukia, nes tikrai neturiu kur dėti.

Emar, o aš pamačiau "O" raidę biggrin.gif ir iekaip nesupratau - prie ko čia biggrin.gif
p.s. sveika, šimtas metų 4u.gif
Atsakyti
Oho kokios bangos sukilę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 03 26, 14:19)
Emar, o aš pamačiau "O" raidę biggrin.gif ir iekaip nesupratau - prie ko čia biggrin.gif
p.s. sveika, šimtas metų  4u.gif

sveika biggrin.gif bandau po biškį reikštis biggrin.gif Tikiuosi, kad nelauks dabar manęs už kampo su kirviu kas nors unsure.gif tongue.gif
O dabar primink savo niką lotuliukas.gif Arba nuorodą į kokį savo albumą g.gif
Atsakyti
Niu ir kas čia pasidarė po švenčių forume? Pykčiai, pikti tonai, nepasitenkinimas... Jeigu kažkam čia atrodo pradinukų lygio, tai kam lankytis čia? Užsiveskit savo naują temą "Siuvinėtojos profės" ir kalbėkitės ten, džiaukitės savo profesionaliais darbais... Kam eiti čia ir išpeikti kitų siuvinėtojų darbelius, jei jums jie nepatiko... Juk kiekvieno žmogaus skonis skirtingas... Ir tikrai nesinorėtų, kad siuvinėtojos (ar tik pradedančios, ar jau pažengusios) nustotų rodyti, ką išsiuvinėjo... Nes išties įdomu, kas ką naujo padarė, kad ir mažyti darbelį 4u.gif Nesipykit, merginos 4u.gif Gyvenikim draugiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 26, 11:10)
o DMC siūlai ne savitarna?

aš vakar GA susirinkau dmc siūlus, tada pagal juos rinkausi šilkinius siūlus, o tada dmc sukabinau į vietąsmile.gif

kita išeitis, nusipirkti paletę - labai reikalingas daiktas šiaip ar taip. tada eini su savo palete ir susižiūri:)

bet kodėl tu nori tos ariadnos? dėl finansų?

Nea tenai ne savitarna schmoll.gif lb maza parduotuvele.O noriu Ariadnos del finansu,visai kitaip tada Mb ziuretu i mano siuvinejima kol nedirbu.
O kiek ta pelete kainuoja?kazin ar tures tokioj mazoj parduotuvelej... g.gif Tikrai lb reikalingas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 26, 14:13)
pirmą kartą gyvenime dariau biscornu, labai daug ko nežinojau, bet gavau labai gerų pamokymų...tik viskas privatuose, nes čia vyrauja pradinukų darbai:)

o labai gaila...labai norėtųsi mokytis, gauti įkvėpino, tobulėti smile.gif

O kodel viskas tik privatuose? g.gif ax.gif Jeigu sneketumet apie kazkoki nauja dalyka, naujas technikas, ar dalintumetes patarimais viesoje temoje - manau butu daug naudos naujokems. Kad ir del to paties biscornu - manau daugeliui nedristanciu pradeti si meno kurini butu praverte patarimai, praktine tavo pacios patirtis. 4u.gif Taip bendrom jegom ir vyktu tobulejimas. O jeigu tik kritikuoti, jog naujokes nieko vertos - sunku stumtis i prieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 26, 14:29)
O noriu Ariadnos del finansu

Siulų konvertavimas :
http://www.haftypols...hread_converter
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 26, 15:29)
Nea tenai ne savitarna schmoll.gif lb maza parduotuvele.O noriu Ariadnos del finansu,visai kitaip tada Mb ziuretu i mano siuvinejima  kol nedirbu.
O kiek ta pelete kainuoja?kazin ar tures tokioj mazoj parduotuvelej... g.gif Tikrai lb reikalingas dalykas.

Aš pirkau paletę už 10 litų prieš kokius metus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 26 kovo 2008 - 14:47

Turbūt dabar visoms labai drąsu ir rodys rodys visos be galo be krašto biggrin.gif
[/quote]

Na ir pikciurnos visos. unsure.gif Kur Jusu tolerancija?Skonis,tikrai ne tema kincytis schmoll.gif Ziuriu zmones visai nevengia izeidinet kitus...Nu negrazu gi smile.gif Reikia skoningesniu darbu?Tai ko nededat???
O savo "pirmoko lygio" darbu tikrai nebedesiu.(siuvineju tik 2men,negi meno sedevra galiu padaryt???)
Papildyta:
QUOTE(juratere @ 2008 03 26, 12:15)
4u.gif DEL SKONIO NESIGINCIJAMA! KIEKVIENA SIUVINEJA KA MOKA,KA GALI,KO NORI .TAVO PAVEIKSLAI TIKRAI GRAZUS O KAM NEPATINKA MATYTI TOKIUS SAVO MIEGAMAJAME,-TEGUL KABINASI NATIURMORTUS,PEIZAZUS,KACIUKUS IR T.T.IDOMU,-AR ISSIUVINEJUS TOKI DARBA-NESINORETU JI PARODYTI KITIEMS IR PASIDIDZIUOTI rolleyes.gif .TIESIOG KAZKAM NERA NUOTAIKOS-ISLIEJA EMOCIJAS. MERGINOS-NESIPYKITE DEL NEAISKO KO g.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti