Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Ir ar verta siuvinėti nuotrauką ir dar tokią prastą? Jei jau taip reikia tos nuotraukos, tai gal kabinti tikrą gerą fotografiją? O jei jau būtinai siuvinėtą, tai gal reiktų pasiieškoti kokios vertingesnės schemos? Kodėl tokius vulgarius nuogalius reikia kabinti miegamajame? Ar jums jie taip tinka interjere ir taip malonu kiekvieną kartą į juos žiūrėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 26, 13:42)
Ir ar verta siuvinėti nuotrauką ir dar tokią prastą?

Tikrai neketinu klausti kitų nuomonės ką man siuvinėti...
Jei čia žemas lygis ir nieko vertus darbus mes čia siuvinėjam, tai gal neverta čia lankytis g.gif
Atsakyti
Čia komentaras į mano nuotraukas? g.gif
Siuvinėjau tai, kas man gražu. Dovanosiu žmonėms, kuriems tai taip pat gražu. Įdėjau daug darbo ir meilės į šiuos darbus.
Ir man mažiausiai rūpi tai, kad kažkas kitas tokių savo miegamajame nesikabintų. Ir rodau darbus ne tam, kad kažkas juos pagirtų.
Jei jums siuvinėjimas - gyvenimo būdas, turite išsiuvinėję šimtus darbų, tuomet kitaip į tai ir žiūrite.
O aš, pvz., labai mažai mačiau kryželiu siuvinėtų spalvotų paveiksliukų, kuriuos pas save kabinčiausi. Man tiesiog nelimpa, ir tiek.
Galite tai vadinti skonio nebuvimu, netobulėjimu ar dar kaip nors.
Darau tai, kas man patinka ir malonu - ir siuvinėsiu dar trečią tokią nuotrauką smile.gif Tik čia jau neberodysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 26 kovo 2008 - 13:54
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 26, 14:42)
Ir ar verta siuvinėti nuotrauką ir dar tokią prastą? Jei jau taip reikia tos nuotraukos, tai gal kabinti tikrą gerą fotografiją? O jei jau būtinai siuvinėtą, tai gal reiktų pasiieškoti kokios vertingesnės schemos? Kodėl tokius vulgarius nuogalius reikia kabinti miegamajame? Ar jums jie taip tinka interjere ir taip malonu kiekvieną kartą į juos žiūrėti?  g.gif

sorry merginos, bet manau, kad truputi persistengiat ax.gif
juk del skonio nesigincijama...
jeigu zmogus tiek laiko dirba, deda pastangas, tai turbut ta nuotrauka jam patinka...

manau, kad sveika kritika yra labai geras dalykas (as pati esu naujoke, todel patarimu labai laukiu) bet ar verta paveikslus kritikuoti del to kokia juose nuotrauka g.gif
Atsakyti
Tai buvo nuomonė biggrin.gif Nes tas pačias nuotraukas jau dešimtys siuvinėja, tai asmeniškai kaip ir netaikoma niekam.
Iš kitos pusės, tas "nerodysiu" skamba tarsi grasinimas, ir reikėtų atsiprašinėti turbūt g.gif
Bet koks skirtumas, mes išsakome nuomones todėl, kad tikimės, kad jos ras atgarsį jūsų širdyse. Ne šiandien, galbūt rytoj, poryt. Nes žmonės keičiasi. Sutinku, kad paprasti paveiksliukai dažnai atrodo labai primityvūs ir nekabina. Tik tiek biggrin.gif aš savo darbus rodysiu, bet ne todėl, kad tikėčiausi kokių nors pagyrų smile.gif Tik tiek, kad parodyčiau kitiems/kitoms, kurioj vietoj dabar krutu siuvinėjimo srityje biggrin.gif
Juk tam čia susirinkome?
Atsakyti
savo negatyvu poziuri ir nuomone galetumet pasilaikyti sau mirksiukas.gif geriau, parodykit ka sugebat KRITIKUOTOJOS biggrin.gif 4u.gif man labai labai patiko Acacia darbeliai thumbup.gif auksciausia klase wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*vasara* @ 2008 03 26, 15:04)
savo negatyvu poziuri ir nuomone galetumet pasilaikyti sau  mirksiukas.gif geriau, parodykit ka sugebat KRITIKUOTOJOS  biggrin.gif  4u.gif man labai labai patiko Acacia darbeliai  thumbup.gif auksciausia klase  wub.gif

OK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 26, 13:42)
Ir ar verta siuvinėti nuotrauką ir dar tokią prastą? Jei jau taip reikia tos nuotraukos, tai gal kabinti tikrą gerą fotografiją? O jei jau būtinai siuvinėtą, tai gal reiktų pasiieškoti kokios vertingesnės schemos? Kodėl tokius vulgarius nuogalius reikia kabinti miegamajame? Ar jums jie taip tinka interjere ir taip malonu kiekvieną kartą į juos žiūrėti?  g.gif

Ar man tik atrodo, ar tikrai kazkaip piktai nuskambejo g.gif Bukim tolerantiskesni ir draugiskesni. Kas vienam negrazu ir zemas lygis - kitam meno kurinys.
Trakim, as pati niekada nesiuvineciau nuogaliu ir juo labiau nekabinciau tokiu paveikslu savo miegamajame. Bet kitiems jie grazus, meniski, galbut tinka tu zmoniu interjere - tad kodel ne?
O man pastaruoju metu kazkoks saldus rozinis laikotarpis uzejes, matyt susijes su pasikeitimais asmeniniame gyvenime, seimoje - tad ir siuvineju rozinius lotosus, fejas, paukscius. Kitam tokie paveikslai gal kicas baisinis atrodo, o man - grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 03 26, 14:03)
Tik tiek, kad parodyčiau kitiems/kitoms, kurioj vietoj dabar krutu siuvinėjimo srityje biggrin.gif
Juk tam čia susirinkome?

Suprantu, kad "kruti" jau ne pirmus metus, todėl tavo požiūris į siuvinėjamus darbus kitoks nei tų, kurios tik skaičiuoja pirmus darbelius. Ar reikia žmogų už tai menkinti, kad jis bando siuvinėti. Skonio reikalas ką ie kaip siuvinėjam. Ar ne tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad daugiau nerodysiu, tai nematau kam čia turėčiau grasinti - čia tiesiog savijauta po kai kurių pareiškimų.
Jei kritika būtų apie techniką, medžiagas, spalvas ir t.t. - ok, pirmyn, labai laukčiau.
Kai "kritika" yra vadinamas skonių nesutapimas, tuomet nesuprantu kam tas viešas forumas, kuriame baisu ką nors parodyt.
Tegul siuvinėja dešimtys ir šimtai, na koks man skirtumas, jei man gražu?? čia juk ne vienoda suknelė tame pačiame baliuje.
O dėl skonio buvimo / nebuvimo, tai čia jau netinkama tema diskutavimui.
Atsakyti
bet prasidėjo tai nuo to, kad buvo padrąsintos ir kitokius darbus siuvinėjančios merginos rodytis savo darbus, kad nebūtų vien tas pats per ta patį...pradinukų darbai:) na man tikrai norisi matyti ir kitokių darbųsmile.gif

o ir labai įdomu pabendrauti su tomis, kurios naudoja įdomesnes technikas ir medžiagas. aš iki šiol nežinau daugybės subtilumų, susijusių su audiniu. O yra merginų tikrai apie tai daug galinčių pasakyti:) pirmą kartą gyvenime dariau biscornu, labai daug ko nežinojau, bet gavau labai gerų pamokymų...tik viskas privatuose, nes čia vyrauja pradinukų darbai:)

o labai gaila...labai norėtųsi mokytis, gauti įkvėpino, tobulėti smile.gif
Atsakyti
Nelabai supratau, koks čia padrąsinimas buvo smile.gif
Turbūt dabar visoms labai drąsu ir rodys rodys visos be galo be krašto biggrin.gif

Atsakyti