Klajokle, V+H (vaupel heilenbeck) tai siūlų firmos pavadinimas toks pat kaip pvz.: DMC ar Anchor. O Kreinik tai metalizuoti siūlai, deja Lietuvoje jų nėra pirkti.
Gal kuri turit schemuciu su karvytem?
Aciu uz ats,teks aiskintis schemoj kas ten kur turi but...antras stulpelis pagal mane irgi kazkokie kitokie siulai nei iprastiniai...
QUOTE(Yups @ 2008 03 17, 15:16)
Klajokle, V+H (vaupel heilenbeck) tai siūlų firmos pavadinimas toks pat kaip pvz.: DMC ar Anchor. O Kreinik tai metalizuoti siūlai, deja Lietuvoje jų nėra pirkti.
Metalizuotų siūlų tai nors vežimu vežk Gerose akyse tikrai pilna, tik spalvas atitaikyt reik o va tų vaupel heilenbeck nemačiau, bet galima gi pasiverst spalvas
uzsisakiau siulu is auksarankes,perejau prie DMC nuo Anchor
Gal iseis ka suderinti su tom schemom durnom...Bus trio
Gal iseis ka suderinti su tom schemom durnom...Bus trio
Sveikos mergaitės labai gražūs namučiai...norėčiau ir aš prie Jūsų prisijungti...ilgai tik skaitydavau Jūsų temutę ir stebėdavau Jūsų darbukus praaitoj temelėj kreipiausi pas Jus su prašymu schemučių o dabar noriu kreiptis su prašymu,kad ir mane priimtumėt į savo būrį
juratere ir figurike sveikos prisijungusios
Juratele tavo dareliai labai gražūs
Juratele tavo dareliai labai gražūs
Sveikutes,
prisiregistruoju naujoj temoj ir iskarto klausiu
Ar turite daug nepabaigtu ir paliktu geresniems laikams darbeliu?
Neseniai pradejau toki vienspalvi moteriskes silueta siuvineti, bet jis man nebepatinka, jau kaip ir ipusejau, bet dabar noretusi ji visai kitom spalvom siuvineti, net nebezinau ka ir daryti
Planu kruvos, jau ir sekanciam darbeliui siulus supirkau, dar sekanciam medziaga uzsakiau
Kitaip sakant visko noriu, o nieko nedarau
Uzejo kurybine krize turbut
O jums taip buna ar cia mane viena taip pavasaris veikia?
prisiregistruoju naujoj temoj ir iskarto klausiu
Neseniai pradejau toki vienspalvi moteriskes silueta siuvineti, bet jis man nebepatinka, jau kaip ir ipusejau, bet dabar noretusi ji visai kitom spalvom siuvineti, net nebezinau ka ir daryti
Planu kruvos, jau ir sekanciam darbeliui siulus supirkau, dar sekanciam medziaga uzsakiau
QUOTE(Rufi @ 2008 03 17, 21:12)
Stengiuosi kelių darbų nepradėti, bet šiuo metu turiu du pradėtus ir nebaigtus bei dar kokiai 12-ai darbų turiu schemas, medžiagą ir siūlus (jei gerai pagalvočiau gal dar kelis prisiminčiau ). O dar kiek nooorų turiu...
QUOTE(figurike @ 2008 03 17, 19:38)
Sveikos mergaitės labai gražūs namučiai...norėčiau ir aš prie Jūsų prisijungti...
prašom prašom
būna ir man, veikia tas pavasaris, nors jis ir visai nepavasariškas
juratere sveika prisijungus, daug darbelių prisiuvinėjus esi
Stengiuos pradėtą darbą pasibaigti ir tik tada kito imtis, bet nevisad taip gaunas
O dėl tavo darbelio, gal parodyk, patarsim