Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Klajokle, V+H (vaupel heilenbeck) tai siūlų firmos pavadinimas toks pat kaip pvz.: DMC ar Anchor. O Kreinik tai metalizuoti siūlai, deja Lietuvoje jų nėra pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Murielė @ 2008 03 17, 13:39)
juratere, labai mieli darbai thumbup.gif

4u.gif Aciu labai
Atsakyti
Gal kuri turit schemuciu su karvytem? smile.gif
Atsakyti
Aciu uz ats,teks aiskintis schemoj kas ten kur turi but...antras stulpelis pagal mane irgi kazkokie kitokie siulai nei iprastiniai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yups @ 2008 03 17, 15:16)
Klajokle, V+H (vaupel heilenbeck) tai siūlų firmos  pavadinimas toks pat kaip pvz.: DMC ar Anchor. O Kreinik tai metalizuoti siūlai, deja Lietuvoje jų nėra pirkti.

Metalizuotų siūlų tai nors vežimu vežk mirksiukas.gif Gerose akyse tikrai pilna, tik spalvas atitaikyt reik mirksiukas.gif o va tų vaupel heilenbeck nemačiau, bet galima gi pasiverst spalvas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 17 kovo 2008 - 16:57
uzsisakiau siulu is auksarankes,perejau prie DMC nuo Anchor biggrin.gif
Gal iseis ka suderinti su tom schemom durnom...Bus trio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 17 kovo 2008 - 17:35
Sveikos mergaitės 4u.gif labai gražūs namučiai...norėčiau ir aš prie Jūsų prisijungti...ilgai tik skaitydavau Jūsų temutę ir stebėdavau Jūsų darbukus 4u.gif praaitoj temelėj kreipiausi pas Jus su prašymu schemučių o dabar noriu kreiptis su prašymu,kad ir mane priimtumėt į savo būrį ax.gif
Atsakyti
juratere ir figurike sveikos prisijungusios 4u.gif

Juratele tavo dareliai labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
prisiregistruoju naujoj temoj ir iskarto klausiu smile.gif

Ar turite daug nepabaigtu ir paliktu geresniems laikams darbeliu?
Neseniai pradejau toki vienspalvi moteriskes silueta siuvineti, bet jis man nebepatinka, jau kaip ir ipusejau, bet dabar noretusi ji visai kitom spalvom siuvineti, net nebezinau ka ir daryti sad.gif blush2.gif
Planu kruvos, jau ir sekanciam darbeliui siulus supirkau, dar sekanciam medziaga uzsakiau g.gif
Kitaip sakant visko noriu, o nieko nedarau sad.gif
Uzejo kurybine krize turbut doh.gif biggrin.gif

O jums taip buna ar cia mane viena taip pavasaris veikia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 03 17, 21:12)
Neseniai pradejau toki vienspalvi moteriskes silueta siuvineti, bet jis man nebepatinka, jau kaip ir ipusejau, bet dabar noretusi ji visai kitom spalvom siuvineti, net nebezinau ka ir daryti sad.gif blush2.gif
Planu kruvos, jau ir sekanciam darbeliui siulus supirkau, dar sekanciam medziaga uzsakiau g.gif
Kitaip sakant visko noriu, o nieko nedarau sad.gif
Uzejo kurybine krize turbut  doh.gif  biggrin.gif

O jums taip buna ar cia mane viena taip pavasaris veikia?  blink.gif

Stengiuosi kelių darbų nepradėti, bet šiuo metu turiu du pradėtus ir nebaigtus bei dar kokiai 12-ai darbų turiu schemas, medžiagą ir siūlus (jei gerai pagalvočiau gal dar kelis prisiminčiau blush-anim-cl.gif ). O dar kiek nooorų turiu...
Atsakyti
QUOTE(figurike @ 2008 03 17, 19:38)
Sveikos mergaitės 4u.gif  labai gražūs namučiai...norėčiau ir aš prie Jūsų prisijungti...

prašom prašom smile.gif

O jums taip buna ar cia mane viena taip pavasaris veikia?  blink.gif

būna ir man, veikia tas pavasaris, nors jis ir visai nepavasariškas tongue.gif

juratere sveika prisijungus, daug darbelių prisiuvinėjus esi smile.gif
Atsakyti

Stengiuos pradėtą darbą pasibaigti ir tik tada kito imtis, bet nevisad taip gaunas doh.gif

O dėl tavo darbelio, gal parodyk, patarsim 4u.gif blush2.gif
Atsakyti