Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(eMAr @ 2008 03 26, 10:09)
o man tai visai nekeista biggrin.gif juolab, kad greičiausiai ne visos įžiūrėjo M raidę, o kai nematai, tai atrodo košė makalošė.
Ir šiaip, dėl tų paveikslų, kiekvienas kabina ir siuvinėja tai, kas miela širdžiai. Aš vaikų neturiu, manęs vaikiški netraukia, nes tikrai neturiu kur dėti.

O as pripazystu pagalvojau"kose makalose",nemaciau jokios m...Tik pagalvojau pagirtina,nes lb kruopstus darbas smile.gif

Va gal kuri zinot,kur galima konvertuot siulus i Ariadna?Viena zinau,bet Ariadnos ten ner... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 26, 13:48)
O as pripazystu pagalvojau"kose makalose",nemaciau jokios m...Tik pagalvojau pagirtina,nes lb kruopstus darbas smile.gif

Va gal kuri zinot,kur galima konvertuot siulus i Ariadna?Viena zinau,bet Ariadnos ten ner... g.gif

Ariadna turi tik nedidelę dalį DMC ar Anchor spalvų, tai vargu ar rasi, kur konvertuoti, nes tai sunkiai įmanoma. Jei nori Ardiana siūlais siuvinėti, tai iš akies taikyk spalvas.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 26, 10:51)
Ariadna turi tik nedidelę dalį DMC ar Anchor spalvų, tai vargu ar rasi, kur konvertuoti, nes tai sunkiai įmanoma. Jei nori Ardiana siūlais siuvinėti, tai iš akies taikyk spalvas.

aha maciau,kad nedaug tu spalvu ten...is akies lb sunku,kai neturi po nosim spalvu reikalingu verysad.gif Kad bent pasdavejos normalios butu,galetu pagal dmc siulus paziuret...
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 26, 14:08)
aha maciau,kad nedaug tu spalvu ten...is akies lb sunku,kai neturi po nosim spalvu reikalingu verysad.gif Kad bent pasdavejos normalios butu,galetu pagal dmc siulus paziuret...

o DMC siūlai ne savitarna?

aš vakar GA susirinkau dmc siūlus, tada pagal juos rinkausi šilkinius siūlus, o tada dmc sukabinau į vietąsmile.gif

kita išeitis, nusipirkti paletę - labai reikalingas daiktas šiaip ar taip. tada eini su savo palete ir susižiūri:)

bet kodėl tu nori tos ariadnos? dėl finansų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 26 kovo 2008 - 13:11
QUOTE(winia @ 2008 03 26, 12:47)
Labai norėtųsi čia gerokai daugiau subtilesnių darbų matyti smile.gif

Ne tau vienai norėtųsi drinks_cheers.gif Tai parodyk pavyzdį ir įdėk savo subtilųjį biscorniuką 4u.gif
Va, eMAr šaunuolė, parodė puikų siuvinėjimo pavyzdį ant lino smile.gif Manau, jai liaupsų ir nereikia, žino, kad yra visa galva aukščiau už kitas 4u.gif Tik tiek, kad kuo daugiau tokių darbų bus, tuo labiau skatins kitas ieškoti kažko naujo, įdomesnio, o ne siuvinėti šimtąjį bučinį, penkiasdešimtas pėdutes ar eilinį nuogalių doh.gif Reikia eiti pirmyn, tobulėti, lavinti savo skonį galų gale. O kai puolame girti kokį nieko vertą darbą, tai kažkam ir susidaro įspūdis, kad čia jau siuvinėjimo viršūnė bigsmile.gif Ir niekuo daugiau domėtis nereikia, ieškoti nereikia, tik kuo greičiau gauti schemutę, nusipirkti pigiausios kanvos - ir pirmyn...
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 03 26, 12:09)
o man tai visai nekeista biggrin.gif juolab, kad greičiausiai ne visos įžiūrėjo M raidę, o kai nematai, tai atrodo košė makalošė.
Ir šiaip, dėl tų paveikslų, kiekvienas kabina ir siuvinėja tai, kas miela širdžiai. Aš vaikų neturiu, manęs vaikiški netraukia, nes tikrai neturiu kur dėti.

Tikrai pradzioje nepamaciau raides blush2.gif , bet darbelis labai patiko, tikrai ne kose 4u.gif
Atsakyti
Šiaip tai nereikia teisintis, kas ką matė ar nematė. Kai pats žinai ką ir kodėl darai tos liaupsės nereikalingos:)

Tiesiog man norisi matyti tai, kas man gražu, kažkiek kitaip, kokybiškas medžiagas...norisi idėjų ir įkvėpimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 26, 13:17)
O kai puolame girti kokį nieko vertą darbą, tai kažkam ir susidaro įspūdis, kad čia jau siuvinėjimo viršūnė  bigsmile.gif Ir niekuo daugiau domėtis nereikia, ieškoti nereikia, tik kuo greičiau gauti schemutę, nusipirkti pigiausios kanvos - ir pirmyn...

Manau, kad jeigu darbelis atliktas tvarkingai, kruopsciai, graziai - jis vertas pagyrimo, bent jau uz tas idetas pastangas. Jeigu sios temos profesionales-siuvinetojos galetu ir kokiu patarimu konkreciam darbeliui duoti - manau, kiekviena apsidziaugtu. bigsmile.gif O erdves tobulejimui visada yra - nemanau, kad cia lankosi tokie riboti zmones, jog issiuvineje nediduka paprasta darbeli jau isivazduotu esantys siuvinejimo virsuneje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 03 26, 14:24)
Manau, kad jeigu darbelis atliktas tvarkingai, kruopsciai, graziai - jis vertas pagyrimo, bent jau uz tas idetas pastangas. Jeigu sios temos profesionales-siuvinetojos galetu ir kokiu patarimu konkreciam darbeliui duoti - manau, kiekviena apsidziaugtu.  bigsmile.gif  O erdves tobulejimui visada yra - nemanau, kad cia lankosi tokie riboti zmones, jog issiuvineje nediduka paprasta darbeli jau isivazduotu esantys siuvinejimo virsuneje  schmoll.gif

kartais nediduką darbelį gerokai sudėtingiau išsiuvinėti nei didelė paklodęsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 03 26, 13:24)
Manau, kad jeigu darbelis atliktas tvarkingai, kruopsciai, graziai - jis vertas pagyrimo, bent jau uz tas idetas pastangas. Jeigu sios temos profesionales-siuvinetojos galetu ir kokiu patarimu konkreciam darbeliui duoti - manau, kiekviena apsidziaugtu.  bigsmile.gif  O erdves tobulejimui visada yra - nemanau, kad cia lankosi tokie riboti zmones, jog issiuvineje nediduka paprasta darbeli jau isivazduotu esantys siuvinejimo virsuneje  schmoll.gif

O kas yra nekruopštus siuvinėjimas? Greičiausiai tai atspindi blogoji pusė, kurios niekas nerodo. Kartais kyla klausimas - ar tokį nupieštą paveikslą, koks yra siuvinėtas - kabintumėte? Bent jau nuotrauką? Bučinio, nuogos mergos, nuogos poros, arklio, ir t.t. ir pan? Nes jei ne, visos sienos būna užpildomos "pradinukų" paveikslais, o paskui gaila juos nukabinti, nes norisi gėrėtis kuo? Įdėtu darbu ar pačia mintimi, idėja, nuotaika, ta nuotaika, kuri buvo užplūdusi siuvinėjant? Aš jos nepamenu blush2.gif
O dėl liaupsių, tai dzin. Man tas darbas pačiai labai svarbus - išpuošta mano pirmoji vardo raidė. Tarsi aš pati būčiau viduje kažko paslaptingo ir labai svarbaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 26, 14:25)
kartais nediduką darbelį gerokai sudėtingiau išsiuvinėti nei didelė paklodęsmile.gif

drinks_cheers.gif Ir kuo daugiau siuvinėji, tuo tie mažesni ir paprastesni (tik ne prasti) darosi gražesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 03 26, 14:32)

O dėl liaupsių, tai dzin. Man tas darbas pačiai labai svarbus - išpuošta mano pirmoji vardo raidė. Tarsi aš pati būčiau viduje kažko paslaptingo ir labai svarbaus biggrin.gif

aga, labai stiprus simbolis smile.gif
Atsakyti