Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

[quote=Acacia,2008 03 26, 10:01]
Sveikos 4u.gif Senokai pas jus bebuvau smile.gif

Pasirodau su savo paskutiniu darbeliu, pabaigtu per šį ilgąjį savaitgalį 4u.gif
Viena nuotrauka be blico, kita su blicu. Labai skiriasi spalvos, taip, kaip natūroj atrodo, neišeina nufotografuot schmoll.gif

4u.gif LABAI GRAZUS DARBAI,IR MAN PASKUTINIU METU TOKIO STILIAUS PRADEJO PATIKTI. JAU PRISISIUNCIAU SCHEMU-KAZKA SIUVINESIU g.gif

Papildyta:
QUOTE(eMAr @ 2008 03 25, 19:27)
rodausi ir aš - siuvinėta ant lino:
user posted image

4u.gif GRAZUS DARBELIS,VERTAS PAGYRIMO bigsmile.gif
Atsakyti
eMAr,nepaprastai gražu ax.gif
Atsakyti
Labai norėtųsi čia gerokai daugiau subtilesnių darbų matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 26, 11:47)
Labai norėtųsi čia gerokai daugiau subtilesnių darbų matyti smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nemeluosiu, man kartais keista, kad jei tik darbas subtilesnis, tai beveik visos tyli unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 26 kovo 2008 - 12:01
emar, dailus darbelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 03 26, 12:59)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif nemeluosiu, man kartais keista, kad jei tik darbas subtilesnis, tai beveik visos tyli  unsure.gif

na taip:) bet tokie skoniai, nieko nepadarysi:)
Atsakyti
o man tai visai nekeista biggrin.gif juolab, kad greičiausiai ne visos įžiūrėjo M raidę, o kai nematai, tai atrodo košė makalošė.
Ir šiaip, dėl tų paveikslų, kiekvienas kabina ir siuvinėja tai, kas miela širdžiai. Aš vaikų neturiu, manęs vaikiški netraukia, nes tikrai neturiu kur dėti.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 03 26, 14:09)
o man tai visai nekeista biggrin.gif juolab, kad greičiausiai ne visos įžiūrėjo M raidę, o kai nematai, tai atrodo košė makalošė.

Na, prisipazinsiu ir as, kad tikrai nepamaciau M raides doh.gif , bet kad pasirodytu kose makalose tai net i galva neatejo schmoll.gif . Man pirma mintis tik toptelejo kad labai jau kruopstus darbelis, kuris labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad kiekvienas pirma siuvineja kas jam grazu, bet taip pat dideles itakos turi ir kur po to ji deti smile.gif
Kai ejau i reminima man darbuotoja parode kitu moteru darbelius, labai graziu buvo turkiskais motyvais.
Issiuvineciau ir as toki, bet kur po to ji kisiu, nenoriu, kad darbelis voliotusi neiremintas, kur nors spintoje ax.gif

Jau susipirkau visas priemones kudikelio, kur ant ranku laiko (kelios yra is sio forumo ji issiuvinejusios) siuvinejimui smile.gif
Jis pagal viska kabes vaiku poliklinikos administracijoj ax.gif
Man pats darbas man labai grazus, o deti neturiu kur, tai va ir tenka namuciu is anksto ieskoti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rufi: 26 kovo 2008 - 12:32
Man pats procesas įdomu, tai aš negalvoju, ar turėsiu, kur dėti:) šiaip ar taip beveik nekabinu siuvinėtų darbų ant sienųsmile.gif

paskutiniu metu mane patraukė maži darbai ant gražių audinių smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, darbstuoleles 4u.gif
Labai noriu prisijungti i jusu buri ax.gif , as nelabai senai pradejau siuvineti, nuo vasaros ax.gif ,bet cia tikru tikriausia liga doh.gif Ir mano dukra siuvineja, kai pabaigsim, ikelsiu darbelius parodyti mirksiukas.gif

QUOTE(eMAr @ 2008 03 25, 18:27)

Labai kruopstus ir grazus darbas wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Acacia @ 2008 03 26, 09:01)
Pasirodau su savo paskutiniu darbeliu, pabaigtu per šį ilgąjį savaitgalį 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man tokie wub.gif

Visu darbeliai labai labai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelle: 26 kovo 2008 - 12:40
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 25, 15:26)
po truputeli pajudinu savo tulpiu triptika: padariau bakstica

wub.gif nuostabios tuplės, atrodo kaip gyvos

QUOTE(eMAr @ 2008 03 25, 18:27)

aš supratau kad raidė, bet nesupratau kokia blush2.gif Labai gerai žiūrisi, oant lino man visad darbeliai šiltesni thumbup.gif

QUOTE(egverb @ 2008 03 25, 19:55)
stai dar vienas mano nedidelis darbelis, kuri issiuvinejau praejusi ketvirtadieni-sestadieni, o per velykas padovanotas tetai gimtadienio proga.

wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Acacia @ 2008 03 26, 09:01)
Sveikos  4u.gif  Senokai pas jus bebuvau smile.gif

Iš pirmo pagalvojau kad nebaigtas, tik paskaičius supratau doh.gif blush2.gif

Nepaskausta akys ant juodos siuvinėt?
Atsakyti