Sveikos.Kur Klp galima gauti uzspaudamu maisiuku siulams laikyt(kazkada apie tai kalbejom,sake senukuose,bet NERA )? Ar buna prie vaiku pasaulio 16 aidos? Kaip vaziuoju taip nedirba,nesekas...Kas perkates ten,gal zinot.
stai dar vienas mano nedidelis darbelis, kuri issiuvinejau praejusi ketvirtadieni-sestadieni, o per velykas padovanotas tetai gimtadienio proga. VERVACO Lady Bird , paveiksliuko dydis 16x16 cm, remelio dydis 22x22 cm
stai dar vienas mano nedidelis darbelis, kuri issiuvinejau praejusi ketvirtadieni-sestadieni, o per velykas padovanotas tetai gimtadienio proga. VERVACO Lady Bird , paveiksliuko dydis 16x16 cm, remelio dydis 22x22 cm
Pasirodau su savo paskutiniu darbeliu, pabaigtu per šį ilgąjį savaitgalį Viena nuotrauka be blico, kita su blicu. Labai skiriasi spalvos, taip, kaip natūroj atrodo, neišeina nufotografuot
(Ččia prie to senojo paveikslo - šį jau esu rodžiusi):
Žmogaus protas turi tris raktus, galinčius atrakinti viską: skaičių, raidę, natą. Žinoti, mąstyti, svajoti. Viskas čia. (V.Hugo)
Sveikos.Kur Klp galima gauti uzspaudamu maisiuku siulams laikyt(kazkada apie tai kalbejom,sake senukuose,bet NERA )?
Ar buna prie vaiku pasaulio 16 aidos? Kaip vaziuoju taip nedirba,nesekas...Kas perkates ten,gal zinot.
Sveikos labai grazus visu darbeliai man labai boruzele patiko7 Toks spalvingas paveiksliuaks labai
na, kaip maciau buvo diskusija apie tai kas kiek laiko jau siuvineja. As siais rankdarbiais susizavejau pries 6 metus. Tai taip ir darbuojuos, kartais su pertraukelem, bet niekada negaliu pamirst tu kryzeliu