Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Tai kiek metu jau siuvinejat? tongue.gif

Tik zuikinauskiene pasisake mirksiukas.gif
Atsakyti
Mažas jūrų arkliukas
Atsakyti
Sveikos.Kur Klp galima gauti uzspaudamu maisiuku siulams laikyt(kazkada apie tai kalbejom,sake senukuose,bet NERA verysad.gif )?Ir kur galima gauti 16 aidos? ax.gif
As siuvineju 2men lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 03 22, 22:03)
Tai kiek metu jau siuvinejat?  tongue.gif

Tik zuikinauskiene pasisake  mirksiukas.gif

Na as tik ismokau ir susidomejau nestumo gale (drauge pamokino) Tai nuo to laiko ir siuvineju.O ko pati neparasai nuo kada pradejai? g.gif

Dar turiuy prasyma, gal kuri uzmatet schemute su dantukais? Stomatologiniam kabinetui tinkanti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 03 22, 20:03)

Kaip tik prieš 3metus Velykų proga mano dukra gavo dovanų mažiuką rinkinuką siuvinėjimui. Siuvinėt nemokėjo,kaip ir aš blush2.gif Ant to paties paveikslėlio pirmiausiai "išradau"kaip kryžiavot pati,po to ant to pačio merginą išmokinau,bet jau kaip "užkibau" doh.gif -trys metai jokio kito rankdarbio rankose neturėjau,nors iki to ir mezgiau,ir nėriau.. Na netraukia-be kryželių negaliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 03 22, 22:31)
Na as tik ismokau ir susidomejau nestumo gale (drauge pamokino) Tai nuo to laiko ir siuvineju.O ko pati neparasai nuo kada pradejai? g.gif

Na ka tik suskaiciavau smile.gif
Nuo pirmo didesnio darbo jau 11 metu wink.gif (siuvinejau mamai dovanu toki skrendanti angela 40x60 cm), o pries tai buvo visokiu dar maziuku siuvinuku 4u.gif

Aisku buvo pertrauku per tuos 11 metu - kokius 3 metus isvis nebuvau adatos i rankas paemus blush2.gif bet paskui vel uzsikreciau ax.gif
Atsakyti
siuvinet tai pradzioj siuvinejau "virvele", pirmieji kryziukai isbandyti laaaabai seniai, sunku pasakyt tiksliai kada-gal pries 15-18metu(pirmus darbus siuvinejau ant "vaflinio" ranksluoscio, kaip reikiant uzsikabliavau praeita vasara ax.gif cia per tave Rencyte
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 03 22, 20:03)

Pirmą darbelį siuvinėjau prieš kažkur 9-10 metų ax.gif bet buvo didelė pertrauka, keletą metų nebuvau paėmus adatos į rankas blush2.gif
Atsakyti
[quote=Benitta,2008 03 22, 21:03]
Tai kiek metu jau siuvinejat?
4u.gif As jau siuvineju penkis metus. Nuo vieno darbo-prie kito . Siuvineju kryzeliu tik paveikslus. Uzsikreciau tikraja zodzio prasme-vien tik siuvineju,nenoriu nei megzti,nei nerti. Tai tapo liga! doh.gif .Ir nezinau-ar pagydoma lotuliukas.gif
Atsakyti
Na stai ir pabaigtas mano triptikas smile.gif

http://s159.photobuc...nt=IMGP9908.jpg
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2008 03 23, 15:13)
Na stai ir pabaigtas mano triptikas smile.gif

Labai grazus darbelis thumbup.gif O visi kartu nuostabiai atrodo wub.gif Net ir as uzsimaniau schemuciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 03 23, 14:38)
Labai grazus darbelis thumbup.gif  O visi kartu nuostabiai atrodo wub.gif  Net ir as uzsimaniau schemuciu ax.gif

o kur siusti? smile.gif
Atsakyti