Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(dragon.fly @ 2008 03 22, 12:55)
nusipirkau audinio ir siulu  4u.gif pas mus(siauluose)irgi medziagos metras 17-18lt
reikes pradet darbuotis.o kai jus siuvinejant keliagubo siule uztenka?nes kaip zn tai siuvinejimui skirtas siulas susidaro is 6 siuliuku (tikuos gal kas suprasit nes as pati nelabai ka supratau  doh.gif )

na aš tai nesidžiaugčiau tokiu audiniu hihihi.gif prastas jis, ir vaizdas prastas, nebent visą užpildysi.

Įdomu kokio stambumo pirkai? paprastai iš gijos imami du siūlai, bet ant 14 aidos kai kas ir trimis siuvinėja, dviem man rodos per retoka smile.gif
Atsakyti
medziaga labai gera balta o kokia aida tiesa pasakius nenusimanau blush2.gif reikia paskaiciuoti....

Papildyta:
kazkas pan. i sita http://www.kasiulai....es/3706_100.jpg
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 03 22, 11:55)
nusipirkau audinio ir siulu  4u.gif pas mus(siauluose)irgi medziagos metras 17-18lt
reikes pradet darbuotis.o kai jus siuvinejant keliagubo siule uztenka?nes kaip zn tai siuvinejimui skirtas siulas susidaro is 6 siuliuku (tikuos gal kas suprasit nes as pati nelabai ka supratau  doh.gif )

Aš dviem siūlais siuvinėju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 03 21, 14:10)
Gal toks tiks
user posted image

aciu labai smile.gif 4u.gif manau, kad tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murielė @ 2008 03 22, 13:14)
Aš dviem siūlais siuvinėju  4u.gif

kai siuvineji manrodos kai storesnis tas siulas,na tarkim jei siuvineji 3 ar 4 tai tas kryziukas atrodo storesnis ir is tolo atrodo kaip pilnas langelis ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 03 22, 13:25)
kai siuvineji manrodos kai storesnis tas siulas,na tarkim jei siuvineji 3 ar 4 tai tas kryziukas atrodo storesnis ir is tolo atrodo kaip pilnas langelis ar ne? ax.gif

hmmm..man rodos 4 siūlai tikrai yra per daug. Bet siūlų skaičiaus pasirinkimas priklauso nuo audinio retumo. Kol tu nepasakysi, kokio retumo tavo audinys, tol tai niekas konkrečiai nepatars.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 22 kovo 2008 - 12:32
QUOTE(sizike @ 2008 03 21, 12:21)
Eik sau, paukščiuk, kaip sunkiai skaičiuoji  blink.gif taigi į 2.5 cm telpa pavyzdžiui 16 aidos langelių (t.y. 16 Aida) Schema pavyzdžiui 200x300 akių. 200/16 x 2,5 = 31,25 cm    300/16 x 2,5 = 46,88 cm  mirksiukas.gif

juk prisiminkit, kad aidos skaičius žymi, kiek aidos langelių telpa į 2,5 cm wink.gif 14 Aida = 14 langelių į 2,5 cm ir t.t.

jei skaiciuoti pagal sita formule tai pas mane 14 aida unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 03 22, 13:40)
jei skaiciuoti pagal sita formule tai pas mane 14 aida unsure.gif

tai maximum tris siūlus naudok g.gif
Atsakyti
Man ant 14 aidos ir su dviems siūlais niekas nepersišviečia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 03 22, 12:55)

nenoriu izeist, bet uz tokia kaina gali tik lietuviska nupirkt, geriau pataupyk ir nusipirk nedideli gabaliuka geresnes ,kur metras jau virs 40lt kainuoja, tai pati isitikinsi kad tas pigus audinys yra tik skuduras... nepyk nenoriu izeist... pati isbandzius ta pigiaja, tai metosi jau gal 6metai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 22 kovo 2008 - 12:49
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 22, 13:49)
nenoriu izeist, bet uz tokia kaina gali tik lietuviska nupirkt, geriau pataupyk ir nusipirk nedideli gabaliuka geresnes ,kur metras jau virs 40lt kainuoja, tai pati isitikinsi kad tas pigus audinys yra tik skuduras... nepyk nenoriu izeist... pati isbandzius ta pigiaja, tai metosi jau gal 6metai

gali but.kadangi dar nesu siuvinejimo ase manau siam kartui bus gerai smile.gif o kita karta reiks kitokios paieskot biggrin.gif aciu patarimus
Atsakyti
QUOTE(Murielė @ 2008 03 22, 13:46)
Man ant 14 aidos ir su dviems siūlais niekas nepersišviečia ax.gif

nu jo, bet žmogus keturiais nori siuvinėti smile.gif

iš tiesų, tai aš neįsivaizudoju, kaip ten atrodys ant tos skystos medžiagos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 22 kovo 2008 - 13:04