Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(eMAr @ 2008 03 21, 19:47)
Hm, betgi nesiuvinėsi visą gyvenimą tik ant baltos aidos  g.gif

nu...o ypač ant tos prastos g.gif

aš tai išvis ant aidos nebenoriu siuvinėti...gerokai gražesnių audinių yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 21, 19:36)
Na,viena darbeli baigi ir vel reikia pirkti juk. smile.gif
Nea nebandziau,toli man...bet gal reiks ir apsilankyt,kaip tik reikes db medziagos. mirksiukas.gif
Mano darbelis "ant smugio".snd drauges gimtadienis,uzdovanosim biggrin.gif
user posted image

Grazus darbelis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 21, 19:08)
nu...o ypač ant tos prastos g.gif

aš tai išvis ant aidos nebenoriu siuvinėti...gerokai gražesnių audinių yra smile.gif

ant ko dabar siuvinėsi? Ant lino ar evenweave? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 03 20, 21:03)
Vat iš čia galima parsisiūsti
http://picasaweb.goo...o/PrimeiroBeijo
Labai gražu thumbup.gif

as sita darba siuvyneju,pirmas darbas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 21 kovo 2008 - 20:49
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 21, 21:18)
ant ko dabar siuvinėsi? Ant lino ar evenweave? rolleyes.gif

ant lino kol kas viską siuvinėju, to weave dar neišbandžiau:) bet išbandysiu, Loretoidas pasidalins sakėsmile.gif
Mačiau jos darbus ant ...weave tai labai gražu wub.gif

nors tas ...weave, kur mačiau GA, kažkaip poprastis man atrodo..nežinau, kad reikėtų geriau pasižiūrėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 21, 22:49)
ant lino kol kas viską siuvinėju, to weave dar neišbandžiau:) bet išbandysiu, Loretoidas pasidalins sakėsmile.gif
Mačiau jos darbus ant ...weave tai labai gražu  wub.gif

nors tas ...weave, kur mačiau GA, kažkaip poprastis man atrodo..nežinau, kad reikėtų geriau pasižiūrėti  g.gif

man nepatinka dmc weave, bet žinok, kad lugana irgi prie weave... taigi, jau turi biggrin.gif Ir dar jobelanas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 21 kovo 2008 - 22:56
QUOTE(eMAr @ 2008 03 21, 23:55)
man nepatinka dmc weave, bet žinok, kad lugana irgi prie weave... taigi, jau turi biggrin.gif Ir dar jobelanas g.gif

tai jo, bet lagūnos weave tai graži:))))

o kas per jobelanas? čia audinys ar keiksmažodis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 21, 23:01)
tai jo, bet lagūnos weave tai graži:))))

o kas per jobelanas? čia audinys ar keiksmažodis?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei linas pasižymi nedideliu netolygumu, jobelanas yra evenweave'o rūšis (Zweigart firmos, berods), kuris pasižymi ypatingu lygumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 21, 22:49)
Mačiau jos darbus ant ...weave tai labai gražu  wub.gif

nors tas ...weave, kur mačiau GA, kažkaip poprastis man atrodo..nežinau, kad reikėtų geriau pasižiūrėti  g.gif

aš irgi noriu išbandyti liną ir evenweave. rolleyes.gif
Atsakyti
Kas tas weave? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 22 kovo 2008 - 09:34
Tai toks šiek tiek į liną panašus audinys, bet skiriasi tai aš ir nežinau smile.gif
šiaip tai jis toks labai lygus, lygesnis už liną...na bet tik tiek galiu sakyti, kiek teko matyti, o teko nedaug smile.gif

šiaip tai aš manau reikia tobulėti, bandyti naujus audinius, siūlus, raštus, lipti iš tų pačių darbų smile.gif

evenweave vaizdai

Zuikiniauskiene, bet tu tai jau pasigėdytum nebandyti lino smile.gif seniai siuvinėji, UK tikrai gali rasti audinių kokių tik nori, o nebandai, begėdėsmile.gif) pabandysi, nebenorėsi prie aidų grįžti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 22 kovo 2008 - 11:48
nusipirkau audinio ir siulu 4u.gif pas mus(siauluose)irgi medziagos metras 17-18lt
reikes pradet darbuotis.o kai jus siuvinejant keliagubo siule uztenka?nes kaip zn tai siuvinejimui skirtas siulas susidaro is 6 siuliuku (tikuos gal kas suprasit nes as pati nelabai ka supratau doh.gif )
Atsakyti