Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(juratere @ 2008 03 17, 13:37)
4u.gif sveikutes siuvinetojeles! Na pas Jus cia taip miela, malonu apsilankyti .Visada uzejus jauciasi -kaip graziai jus bendraujate. Nutariau ir as prie Jusu prisijungti. As siuvineju kryzeliu paveikslus. Siuvineju jau gan senai,gal kokie penki metai. Daug darbu jau esu padariusi,daug isdovanojusi. Kadangi pries penkis metus nebuvo toks populiarus siuvinejimas,tai ne visi suprato -ka as cia darau schmoll.gif . Noreciau pradziai parodyti kelis darbus,tik cia jie nereminti -  gal ne visai isvaizdus ax.gif .Pradzioje siuvinejau ant namuose austos drobes. blush2.gif Na,tikiuosi-susibendrausim-esu tik naujoke pas Jus 4u.gif  rolleyes.gif  Mano darbai http://s156.photobuc...uratele_photos/

Labai gražūs tavo darbeliai... 4u.gif bigsmile.gif Turim vieną tokį patį darbą - arklius. Buvau kažkada ta medelį pailgą pradėjusi, bet nervai neatlaikė tai ir nepabaigiau... blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu,kad priimate mane i savo buri blush2.gif .tikiuosi,kad dar daug darbu parodysiu. Turiu dar be situ nemazai,bet vis neprisiruosiu ikelti. ax.gif .ireminau tik kelis,kelis idejau i poremius,nes labai jau brangus malonumas g.gif
Papildyta:
bigsmile.gif O-beje-kas del to paveikslo su arklias. Kaip skiriasi,ane? Turejau ne kokia shema,teko paciai pakoreguoti ax.gif . o ta,kur su saulegrazomis-nenusipirkau zurnalo,tai taip ir liko-labai norejau issisiuvineti ax.gif
Atsakyti
JURATERE sveika prisijungus 4u.gif
Kas man gali isversti sita rakta? g.gif pirma stulpeli suprantu,o kiti du ka reiskia? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 17 kovo 2008 - 13:35
QUOTE(juratere @ 2008 03 17, 13:37)
4u.gif sveikutes siuvinetojeles! Na pas Jus cia taip miela, malonu apsilankyti .Visada uzejus jauciasi -kaip graziai jus bendraujate. Nutariau ir as prie Jusu prisijungti. As siuvineju kryzeliu paveikslus. Siuvineju jau gan senai,gal kokie penki metai. Daug darbu jau esu padariusi,daug isdovanojusi. Kadangi pries penkis metus nebuvo toks populiarus siuvinejimas,tai ne visi suprato -ka as cia darau schmoll.gif . Noreciau pradziai parodyti kelis darbus,tik cia jie nereminti -  gal ne visai isvaizdus ax.gif .Pradzioje siuvinejau ant namuose austos drobes. blush2.gif Na,tikiuosi-susibendrausim-esu tik naujoke pas Jus 4u.gif  rolleyes.gif  Mano darbai http://s156.photobuc...uratele_photos/

labai grazus tavo darbeliai visi 4u.gif thumbup.gif as kazkada norejau su tom zasim siuvinet, bet nelabai supratau brezini, jis ten toks keistai per du lapus isdalintas buvo smile.gif tai taip ir liko neigyvendintas ax.gif
Atsakyti
Juratere labai gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
tai taip-ten tokia bloga shema buvo schmoll.gif . Odar norejau siuvineti ta paveiksla,kur kazkokie sventieji laiko kudikeli,taciau,kadangi nieks negalejo man paaiskinti-kas ten tokie,-tai ir nesiuvinejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 03 17, 14:22)
4u.gif Aciu,kad priimate mane i savo buri blush2.gif .tikiuosi,kad dar daug darbu parodysiu. Turiu dar be situ nemazai,bet vis neprisiruosiu ikelti.  ax.gif .ireminau tik kelis,kelis idejau i poremius,nes labai jau brangus malonumas g.gif
Papildyta:
bigsmile.gif O-beje-kas del to paveikslo su arklias. Kaip skiriasi,ane? Turejau ne kokia shema,teko paciai pakoreguoti ax.gif . o ta,kur su saulegrazomis-nenusipirkau zurnalo,tai taip ir liko-labai norejau issisiuvineti ax.gif

Maniškė arklių schema, tai irgi nepasakyčiau, kad labai vykusi, nes nebuvo spalvų rakto, teko visas spalvas iš akies rinkti. O dėl saulėgražų, kažkur namie dar turiu, reikia paieškot, galėčiau nuskanuot ir atsiųst... ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
a man niekas negali padet? unsure.gif
Atsakyti
4u.gif O tai jei galesi-paieskok. Aciukas. Kol kas siuvineju natiurmorta,kazko paskutiniu metu 'uzveze'natiurmortai rolleyes.gif . Gal Jus zinote kur galima rasti graziu? g.gif
Papildyta:
schmoll.gif Oi,KLAJOKLE-cia reikia matyti visa shema,ir tik tada bandyti atsirinkti-kas prie ko. unsure.gif As dabar siuvineju pirkta rinkini,beje,-pirma karta- tai ten visai kinu kalba paaiskinta. Bandysiu-kaip bus graziau blush2.gif .Beje,-nebutinai siuvineti pagal shema-kiekvienas individualus darbelis yra grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 17, 14:19)

kas tas V+H nežinau, bet trečiasis stulpelis yra metalizuoti siūlai mirksiukas.gif
siūlau pakoreguoti schemą pagal save mirksiukas.gif aišku, jei darbelis nereikalauja daug atspalvių ir persiliejimų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 17 kovo 2008 - 14:54
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 17, 15:19)

Ziurejau ta schemute, gaila negaliu niekuom padeti sad.gif Manau ten kitos firmos siuliukai, nes ziurint konvertavimo lenteles DMC firmoj su tokiais nr siulu nera sad.gif Gausi pagal savo nuojauta derint spalvytes, arba siulu parduotuvej klausk, gal jos jau susidurusios su tokia situacija ir gal gales tau padet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doncewa @ 2008 03 17, 14:50)
Juratere labai gražūs darbeliai  thumbup.gif

4u.gif ACIU
Atsakyti