Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 21, 12:40)
noriu savo bendrakursem keliom padovanot simbolines universiteto baigimo dovaneles. Gal kuri esat macius brezinuku tu tokiu juodu kepuryciu kur per filmus amerikietiskus rodo  smile.gif  nezinau kaip vadinasi  blush2.gif  buciau labai dekinga  4u.gif

Gal toks tiks
user posted image
Atsakyti
tai neturite pasiulymu mazuciui darbeliui? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2008 03 21, 13:21)
tai neturite pasiulymu mazuciui darbeliui? verysad.gif

O pati nebandei pasieškot? Šitoj temoj tiek įvairiausių nuorodų yra, jau nekalbant apie senesnes temas, kurių nuorodos yra šios temos pirmoje žinutėje. Nepatingėk pati pasiieškoti. Tikrai rasi, ko reikia.
Atsakyti
oi kaip siandien susinervavau aggressive.gif susipirkau siulus paveiksliukui jau praita savaite o medziagos sake neturi zadejo siom dienom atvezt. siandien nuejau i parduotuve radau tik gelsva medziaga (o man reikia baltos) ir tai pabrangusia. dabar po 17lt.uz metra... doh.gif tai kur man dabar anyksciuos medziagos gaut?! cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Kad pas mus taip papigei medziaga butu blink.gif blink.gif.pas mus apie 45 uz metra...bent jau ten kur as perku,burdoj.yra ir gabaliukais po 5lt,bet baltos ner niekad doh.gif
Atsakyti
pas mus buvo po 10lt. tai gerai kad nors nusipirkau bet gaila kad geltona blush2.gif kai siandien atejau tai pardaveja net sake kad ziauriai pabrango medziaga biggrin.gif pas jus ten tai isvis kaip auksas... blink.gif
Atsakyti
Man tai keista ko jūs stebitės blush2.gif Aš kažkada papirkau tos pigios medžiagos, bet paskui žiauriai gailėjaus, nes baigtas darbas atrodė tragiškai, lyginant su ankstesniais. Be to, niekam nereikia to metro. Jau ir 50 x 50 cm yra be proto didelis darbas kokiems keliems metams.
Aišku, vienas dalykas, kai užsiuvinėjamas visas plotas, kitas - kai dalis. Tada ir norisi ir kad medžiaga nepersišviestų ir kad gražiai atrodytų baigtas darbas.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 03 21, 16:01)
Man tai keista ko jūs stebitės  blush2.gif Aš kažkada papirkau tos pigios medžiagos, bet paskui žiauriai gailėjaus, nes baigtas darbas atrodė tragiškai, lyginant su ankstesniais. Be to, niekam nereikia to metro. Jau ir 50 x 50 cm yra be proto didelis darbas kokiems keliems metams.
Aišku, vienas dalykas, kai užsiuvinėjamas visas plotas, kitas - kai dalis. Tada ir norisi ir kad medžiaga nepersišviestų ir kad gražiai atrodytų baigtas darbas.

visiškai pritariu. drinks_cheers.gif Metro man dar niekad neteko pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 21, 15:15)
Kad pas mus taip papigei medziaga butu blink.gif  blink.gif.pas mus apie 45 uz metra...bent jau ten kur as perku,burdoj.yra ir gabaliukais po 5lt,bet baltos ner niekad doh.gif

O nebandei debreceno g. eit, ten gal pigeu yra smile.gif as visada ten pirkdavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 21, 17:27)

AS TAI-METRAIS .PASKUTINI KARTA PIRKAU DU-TAI JAU SIS TAS DAR TARIU KELIEMS DARBAMS blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 21, 14:27)

Na,viena darbeli baigi ir vel reikia pirkti juk. smile.gif

QUOTE(sypsenelex @ 2008 03 21, 14:52)
O nebandei debreceno g. eit, ten gal pigeu yra smile.gif as visada ten pirkdavau  ax.gif

Nea nebandziau,toli man...bet gal reiks ir apsilankyt,kaip tik reikes db medziagos. mirksiukas.gif
Mano darbelis "ant smugio".snd drauges gimtadienis,uzdovanosim biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Hm, betgi nesiuvinėsi visą gyvenimą tik ant baltos aidos g.gif
Atsakyti