Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

manau reikes pamokeliu kaip apskaiciuoti blush2.gif nes nivelnio nesusigaudau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 03 20, 23:03)
manau reikes pamokeliu kaip apskaiciuoti  blush2.gif nes nivelnio nesusigaudau  doh.gif

angliškai nemoki? g.gif
Atsakyti
[quote=Insomnia,2008 03 21, 00:17]
kodel as nerandu kaip is cia parsisiust verysad.gif
[/quote]

Jei Picasos neturi, tada atsidarai po vieną paveikslėlį ir dešinėj pusėj yra "Download Photo". Ir taip po vieną visus išsisaugoji mirksiukas.gif
[/quote]

labai aciukas INSOMNIA....pagaliau normaliai atsisiunciau ir atsispausdinau...tik dabar su numeriukais vargstu, nes nera...bet kaip nors...
dar karteli aciukas 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
prašau pagalbos...
turiu šito angelo schemą, bet jos spalvų raktas labai keistas "DOME" siūlai. gal kas ž-inot, kaip būtų galima konvertuioti į normalius, pažįstamus siūlus? o gal jau siuvinėjote šį grožį ir turite "išsivertę" siūlų spalvas?
būčiau labai dėkinga
Atsakyti
DOME - DMC - Anchor http://www.catty.ru/left-35.html
http://photofile.ru/.../#mainImageLink
http://photofile.ru/.../#mainImageLink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 21 kovo 2008 - 08:12
QUOTE(dragon.fly @ 2008 03 20, 23:03)
manau reikes pamokeliu kaip apskaiciuoti  blush2.gif nes nivelnio nesusigaudau  doh.gif

Man padeda šis paaiškinimas ir dar iš kraštų palieku mažiausiai 5cm

Apačioj išilgai yra 7 kadratukai, į viršų 10 kvadratukų. Tai:
Jei aida 14 dydžio, tai tą kvadratukų skaičių dauginat iš 1,8
Jei aida 16 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,6
Jei aida 18 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,4

Šiuo atveju, jei aida būtų 14, tai 7x1,8= 12.6 cm ir 10x1.8= 18 cm tiek medžiagos reikia paveiksliukui. Na ir pridedat po kelis cm iš kraštų.

Tie skaičiai 1,8; 1,6; 1,4 tai yra 10 kryžiukų 14-oj aidoj užima 1,8 cm ir t.t.
Gali pasiskaičiuoti:
Antras stulpelis nurodo skylučių kiekį - 10 cm
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2008 03 20, 21:07)

dėkoju 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 21, 07:13)
Man padeda šis paaiškinimas ir dar iš kraštų palieku mažiausiai 5cm

[i]Apačioj išilgai yra 7 kadratukai, į viršų 10 kvadratukų. Tai:
Jei aida 14 dydžio, tai tą kvadratukų skaičių dauginat iš 1,8
Jei aida 16 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,6
Jei aida 18 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,4

Šiuo atveju, jei aida būtų 14, tai 7x1,8= 12.6 cm ir 10x1.8= 18 cm tiek medžiagos reikia paveiksliukui. Na ir pridedat po kelis cm iš kraštų.

gera info thumbup.gif as tai skaiciuodavau visalaik po 10 langeliu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif noreciau ir as prie jusu prisijungti ax.gif bandysiu siuvineti pirma karta kryziuku...tad nepykit jei kas ne taip 4u.gif
jeigu man i 10cm telpa 27 kryziukai,tai mano AIDa yra 5.5 taip?gal turit kokia schemute tokiai aidai nesudetinga,matmenys 45*35cm
aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi vis žiūrinėjau čia pas jus, seilę varvinau. Senai nesiuvinėjau, nors puikiai tai mokų, tik laiko nebėra. Kai turiu valandėlę siunčiuosi schemutes patikusias sau į kompą, nu gal kada atsiras laiko maloniam siuviniui. thumbup.gif
Noriu pasiūlyti, gal kuri susistemintumėte nuorodas į siuvinėjimo schemas, kad temos pradžioje būtų galima pažiūrėti ir būtų mažiau klausimų kas kur ir kaip.
Atsakyti
4u.gif sveikutes-norejau paklausti,gal zinote geru nuorodu su saulegrazomis? Bet kad paveikslas butu didelis,saulegrazos aiskios ir ryskios? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dye @ 2008 03 21, 10:06)
Aš irgi vis žiūrinėjau čia pas jus, seilę varvinau. Senai nesiuvinėjau, nors puikiai tai mokų, tik laiko nebėra. Kai turiu valandėlę siunčiuosi schemutes patikusias sau į kompą, nu gal kada atsiras laiko maloniam siuviniui.  thumbup.gif
Noriu pasiūlyti, gal kuri susistemintumėte nuorodas į siuvinėjimo schemas, kad temos pradžioje būtų galima pažiūrėti ir būtų mažiau klausimų kas kur ir kaip.

Čia labai daug schemų sugrupuotų, reikia tik prisijungti
http://siuvinejimas....53e20e6be9f0290
Atsakyti