[quote=juratere,2008 03 20, 14:11]
OI OI-NEPAMIRSKIT IR MANES,O AR MAN GALETUM ATSIUSTI TO FAINUOLIO PAVEIKSLO SCHEMUTE?
GAVAU!!!! dar karteli aciu!!!
QUOTE(vaidile @ 2008 03 20, 10:22)
na arba as nesuprantu arba matau tik foto, bet ne schema, gal kas turetumete ir schemute...seses su vyru jubiliejus geguzes menesi..labai noreciau issiuvineti..is anksto aciu
almakster@gmail.com
almakster@gmail.com
as ir matau tik foto
QUOTE(Reska @ 2008 03 20, 11:17)
Išsiunčiau (tik jei negausit, sakykit, ilgai krauna, gal išsius)
prasau ir man atsiusk,labi noriu,lauryna.80@mail.ru
Klausykit, o nebūtų galima prašyti schemutės parašant į až asmeniškai, o ne į temą? Nes dabar du paskutiniai puslapiai - tikrai nėr ką skaityt, tik 'prašau atsiųsti' ir 'ačiū'. Naudingos informacijos - nulis.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 20, 13:27)
Klausykit, o nebūtų galima prašyti schemutės parašant į až asmeniškai, o ne į temą? Nes dabar du paskutiniai puslapiai - tikrai nėr ką skaityt, tik 'prašau atsiųsti' ir 'ačiū'. Naudingos informacijos - nulis.
aha tikrai, nes jau gaunasi ne "Siuvinėjimo" tema, o "Prašymo" įsivaizduojat kiek reikės puslapių praversti kol norėsite susirasti ieškomą schemutę
Papildyta:
Delfija labai gražus darbelis
QUOTE(Reska @ 2008 03 20, 12:17)
na, jau karteli prasiau, bet gal ir as galeciau gauti ta schemute? wilmakawa@gmail.com aciu labai
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 20, 12:53)
na, jau karteli prasiau, bet gal ir as galeciau gauti ta schemute? wilmakawa@gmail.com aciu labai
o asmeniškai į až parašyt neišeina? Kam teršti temą?
Na va bandau is as ikelti savo paskutiniji darbeli, dar neiremintas, bet jau isnestas reminti
Tikiuosi viska gerai padariau kad isiskeltu
Papildyta:
Siaubas koks didelis, gal kas zinot kaip pamazint
Tikiuosi viska gerai padariau kad isiskeltu
Papildyta:
Siaubas koks didelis, gal kas zinot kaip pamazint
QUOTE(Reska @ 2008 03 20, 13:17)
Aciu, gavau
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 20, 14:21)
Aš irgi tą patį pagalvojau beviltiška...