IF nuostabus tavo blog'as
laimikas man vidus tai , o isore atrodo kaip nedazyta
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 04 03, 10:22)
laimikas man vidus tai , o isore atrodo kaip nedazyta
gal nuotraukoj taip atrodo. Dazyta rudais dazais ir sveista svitriniu popieriumi vietomis, dar keliose vietose melyno suskilinejimo yra.
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 03, 08:48)
sukramtyta nuo A iki Ž
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 03, 09:48)
QUOTE(mijaka @ 2008 04 03, 10:28)
Tai tik tiek ir begaliu Nėr įkvėpimo dabar naujie darbeliams
Laimikas, labai originali dėžutė
P.S. mes jau ką 50psl prirašėm
QUOTE(IF... @ 2008 04 03, 10:33)
Tai tik tiek ir begaliu Nėr įkvėpimo dabar naujie darbeliams
Dabar tik paziurejau tavo bloga super
Neuzsukau dienele ar dvi, o jus jau baigiat tema prikalbeti Na labai idomu del to naminio skilinejimo lako recepto. Jei kuri isbandysit, butinai pasidalinkit ispudziais. As dabar laiko neturiu, tai net nekelsiu tu baldeliu, apie kuriuos snekejau, nuotrauku. O tai bijau, kad tiek bendrom jegom minciu atsiras, o as paskui naktim nemiegosiu, ramybes neturesiu ir sapnuosiu, kaip baldelius dekupazinu. ?Va kai laiko turesiu tada butinai pasirodysiu. O tai dabar mokslai spaudzia, reikia susiimt.
Beje dar klausimeli turiu. Ar ant baldiniu laminuotu ploksciu gautusi dekupazinti ir sendinti. Turbut labai daug vargo, kol nusveisciau
Beje dar klausimeli turiu. Ar ant baldiniu laminuotu ploksciu gautusi dekupazinti ir sendinti. Turbut labai daug vargo, kol nusveisciau
QUOTE(Glamour @ 2008 04 03, 10:45)
Neuzsukau dienele ar dvi, o jus jau baigiat tema prikalbeti Na labai idomu del to naminio skilinejimo lako recepto. Jei kuri isbandysit, butinai pasidalinkit ispudziais.
taigi balandzio pirmosios pokstas cia aga siaubas jau pilna temele, ka as darysiu kai dvi savaites praleisiu, reikes skaityti kokias dar dvi temas
Padariau kelias pakabas, tai pasirodau:
Pakaba "Gėlėta"
Pakaba iš arčiau
Pakaba "Juoda-balta"
Daugiau nuotraukyciu mano albume
Pakaba "Gėlėta"
Pakaba iš arčiau
Pakaba "Juoda-balta"
Daugiau nuotraukyciu mano albume
spinduliuko labai daili juoda balta pakaba ,If iš viso turi talentą (aš vakar kankinau savo blogą,bet kadangi turiu kitų darbų,tai pilnos parengties jį išvysite tik kitą savaitę ir If bus mano lankomiausių sąraše )
Laimikas tikrai puikiai padrbėjo,ti toje nuotraukoje iš arti lyg raukšlės ar ten tokia dažų faktūra ?
Laimikas tikrai puikiai padrbėjo,ti toje nuotraukoje iš arti lyg raukšlės ar ten tokia dažų faktūra ?
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 03, 13:38)
spinduliuko labai daili juoda balta pakaba ,If iš viso turi talentą (aš vakar kankinau savo blogą,bet kadangi turiu kitų darbų,tai pilnos parengties jį išvysite tik kitą savaitę ir If bus mano lankomiausių sąraše )
Ten tokia dazu faktura (servieteles toje vietoje nera). Gal ant tos dezutes net ir perdaug visko sudeta, slifuota, skeldejimai (kurie foto nelabai matosi), bet as norejau padaryti tokia, kuo labiau aptrinta, nusidevejusia dezute, o viduje lyg nesvaru, kadaise toje dezuteje gal kokie surudyje varztai buvo. Norejau tokios dezutes, kuri atrodytu lyg jos savininkas buvo mazas berniukstis, kuris savo dezute tampe su savimi visa savo vaikyste.