Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

IF nuostabus tavo blog'as thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
auto
O cia dariau vienam draugui dovana, jam labai patinka senoviniai auto.
Prase manes padaryti dezute, tai ta tema ir padariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikas: 03 balandžio 2008 - 09:20
laimikas man vidus tai thumbup.gif , o isore atrodo kaip nedazyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 04 03, 10:22)
laimikas  man vidus tai  thumbup.gif , o isore atrodo kaip nedazyta  rolleyes.gif

gal nuotraukoj taip atrodo. Dazyta rudais dazais ir sveista svitriniu popieriumi vietomis, dar keliose vietose melyno suskilinejimo yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikas: 03 balandžio 2008 - 09:27
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 03, 08:48)
IF nuostabus tavo blog'as thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
sukramtyta nuo A iki Ž bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 03, 09:48)
IF nuostabus tavo blog'as thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(mijaka @ 2008 04 03, 10:28)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
sukramtyta nuo A iki Ž  bigsmile.gif

Tai tik tiek ir begaliu blush2.gif Nėr įkvėpimo dabar naujie darbeliams blink.gif

Laimikas, labai originali dėžutė thumbup.gif

P.S. mes jau ką 50psl prirašėm blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 03 balandžio 2008 - 09:36
QUOTE(IF... @ 2008 04 03, 10:33)
Tai tik tiek ir begaliu  blush2.gif Nėr įkvėpimo dabar naujie darbeliams  blink.gif

Laimikas, labai originali dėžutė  thumbup.gif

P.S. mes jau ką 50psl prirašėm  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Dabar tik paziurejau tavo bloga super thumbup.gif
Atsakyti
Neuzsukau dienele ar dvi, o jus jau baigiat tema prikalbeti blink.gif Na labai idomu del to naminio skilinejimo lako recepto. Jei kuri isbandysit, butinai pasidalinkit ispudziais. As dabar laiko neturiu, tai net nekelsiu tu baldeliu, apie kuriuos snekejau, nuotrauku. O tai bijau, kad tiek bendrom jegom minciu atsiras, o as paskui naktim nemiegosiu, ramybes neturesiu ir sapnuosiu, kaip baldelius dekupazinu. ?Va kai laiko turesiu tada butinai pasirodysiu. O tai dabar mokslai spaudzia, reikia susiimt.
Beje dar klausimeli turiu. Ar ant baldiniu laminuotu ploksciu gautusi dekupazinti ir sendinti. Turbut labai daug vargo, kol nusveisciau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 04 03, 10:45)
Neuzsukau dienele ar dvi, o jus jau baigiat tema prikalbeti  blink.gif Na labai idomu del to naminio skilinejimo lako recepto. Jei kuri isbandysit, butinai pasidalinkit ispudziais.

taigi balandzio pirmosios pokstas cia lotuliukas.gif aga siaubas jau pilna temele, ka as darysiu kai dvi savaites praleisiu, reikes skaityti kokias dar dvi temas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Padariau kelias pakabas, tai pasirodau:

Pakaba "Gėlėta"
Pakaba iš arčiau
Pakaba "Juoda-balta"

Daugiau nuotraukyciu mano albume ax.gif
Atsakyti
spinduliuko labai daili juoda balta pakaba wub.gif ,If iš viso turi talentą wub.gif (aš vakar kankinau savo blogą,bet kadangi turiu kitų darbų,tai pilnos parengties jį išvysite tik kitą savaitę ir If bus mano lankomiausių sąraše )

Laimikas tikrai puikiai padrbėjo,ti toje nuotraukoje iš arti lyg raukšlės ar ten tokia dažų faktūra ?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 03, 13:38)
spinduliuko labai daili juoda balta pakaba  wub.gif  ,If  iš viso turi talentą  wub.gif (aš vakar  kankinau savo blogą,bet kadangi turiu kitų darbų,tai pilnos parengties jį išvysite tik kitą savaitę ir  If bus mano lankomiausių sąraše )
Laimikas tikrai puikiai padrbėjo,ti toje nuotraukoje iš arti lyg raukšlės ar ten tokia dažų faktūra ?

Ten tokia dazu faktura (servieteles toje vietoje nera). Gal ant tos dezutes net ir perdaug visko sudeta, slifuota, skeldejimai (kurie foto nelabai matosi), bet as norejau padaryti tokia, kuo labiau aptrinta, nusidevejusia dezute, o viduje lyg nesvaru, kadaise toje dezuteje gal kokie surudyje varztai buvo. lotuliukas.gif Norejau tokios dezutes, kuri atrodytu lyg jos savininkas buvo mazas berniukstis, kuris savo dezute tampe su savimi visa savo vaikyste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikas: 03 balandžio 2008 - 13:05