bet kokiame kioske
o as jau skaitau deko zurnala:)
Papildyta:
na cia gera bus bomba...:)cia info...lietuvos ryta iseis...dabar visa lietuva uzsimanys tokiu groziu...
Papildyta:
na cia gera bus bomba...:)cia info...lietuvos ryta iseis...dabar visa lietuva uzsimanys tokiu groziu...
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 02, 21:14)
bet kokiame kioske
o kiek kainuoja?eisiu nusipirkti rytoi.
5.99 Lt
QUOTE(oaze @ 2008 04 02, 17:51)
mėginsiu . ir kol nepraiesiu jūsų teismo - nelakuosiu
O aš tau siūlyčiau nedekupažuoti veidrodį.. o trafaretų pagalba padailinti veidrodį. Labai gražiai atrodys ne užklijavus servetėlę ir jos nenulakavus-nelabai gražiai atrodo.
ka turi omeny??ta prasme su trafareto pagalba nupurksti ar nudazyti?? visai , gal neblogai...o kokiais dazais, kad paskui nenueitu...??
Aišku žiūrint ko nori, bet man pvz. būtų gražu koks nors raštas pakraščiuose sidabro spalvos arba juodas. Juokio skirtumo ar dažysi, ar purkši. Tinkamiausias - akrilas
Lachese,
SUPER!! Užsinorėjau tokios pašto dėžutės Gal išduosi paslaptį, kur tokios formos pirkai??
Nors mūsų paštininkė tokia faina, paplepam, kai man kokį siuntinuką atveža, o jei nieko man neturi, tai nors papypina pro šalį lėkdama.. Tai kaip čia būtų, jei aš tą dėžutę pasikabinčiau??
P.S. Dėžutė savaitgalį iškeliauja teisėtai šeimininkei Tik va ji kažkaip limpa - ne taip baisiai, bet paėmus į rankas jaučiasi Gal ją nulakuoti? Ką siūlytum?
SUPER!! Užsinorėjau tokios pašto dėžutės Gal išduosi paslaptį, kur tokios formos pirkai??
Nors mūsų paštininkė tokia faina, paplepam, kai man kokį siuntinuką atveža, o jei nieko man neturi, tai nors papypina pro šalį lėkdama.. Tai kaip čia būtų, jei aš tą dėžutę pasikabinčiau??
P.S. Dėžutė savaitgalį iškeliauja teisėtai šeimininkei Tik va ji kažkaip limpa - ne taip baisiai, bet paėmus į rankas jaučiasi Gal ją nulakuoti? Ką siūlytum?
QUOTE(rainiaake @ 2008 04 02, 23:46)
kokia cia dezute, greitai rodai
QUOTE(rainiaake @ 2008 04 02, 22:46)
Lachese,
hm,keista kad limpa,bet tada gali nulakuoti šiuo laku čia arba dar yra matinis
aš jau rodžiau tą dėžutę matai pirko to žurnalo redaktorė paštadėžę,bet galvoju,kad thomas philipse
Ačiū, Lachese, bandysiu dar ką nors sugalvoti
aurelija_ma, Lachesė buvo įdėjus nuotraukytes anksčiau, manoji dėžutė su miegančia mergaite - na gal nepastebėjai, nes kartu buvo įdėtos ir kėdutės su angeliukais nuotraukos
aurelija_ma, Lachesė buvo įdėjus nuotraukytes anksčiau, manoji dėžutė su miegančia mergaite - na gal nepastebėjai, nes kartu buvo įdėtos ir kėdutės su angeliukais nuotraukos
([quote=rainiaake,2008 04 02, 23:46]
SUPER!! Užsinorėjau tokios pašto dėžutės Gal išduosi paslaptį, kur tokios formos pirkai?? )
"senukuose "yra tikrai, pati pirkau 50 lt. kainuoja
SUPER!! Užsinorėjau tokios pašto dėžutės Gal išduosi paslaptį, kur tokios formos pirkai?? )
"senukuose "yra tikrai, pati pirkau 50 lt. kainuoja