Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

bet kokiame kioske smile.gif
Atsakyti
o as jau skaitau deko zurnala:)
Papildyta:
na cia gera bus bomba...:)cia info...lietuvos ryta iseis...dabar visa lietuva uzsimanys tokiu groziu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 02, 21:14)
bet kokiame kioske smile.gif

o kiek kainuoja?eisiu nusipirkti rytoi. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
5.99 Lt
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2008 04 02, 17:51)
mėginsiu  smile.gif . ir kol nepraiesiu jūsų teismo - nelakuosiu  schmoll.gif

O aš tau siūlyčiau nedekupažuoti veidrodį.. o trafaretų pagalba padailinti veidrodį. Labai gražiai atrodys smile.gif ne užklijavus servetėlę ir jos nenulakavus-nelabai gražiai atrodo.
Atsakyti
ka turi omeny??ta prasme su trafareto pagalba nupurksti ar nudazyti?? g.gif visai , gal neblogai...o kokiais dazais, kad paskui nenueitu...??
Atsakyti
Aišku žiūrint ko nori, bet man pvz. būtų gražu koks nors raštas pakraščiuose sidabro spalvos arba juodas. Juokio skirtumo ar dažysi, ar purkši. Tinkamiausias - akrilas smile.gif
Atsakyti
Lachese,

SUPER!! Užsinorėjau tokios pašto dėžutės blush2.gif Gal išduosi paslaptį, kur tokios formos pirkai?? g.gif

Nors mūsų paštininkė tokia faina, paplepam, kai man kokį siuntinuką atveža, o jei nieko man neturi, tai nors papypina pro šalį lėkdama.. Tai kaip čia būtų, jei aš tą dėžutę pasikabinčiau?? g.gif doh.gif

P.S. Dėžutė savaitgalį iškeliauja teisėtai šeimininkei rolleyes.gif Tik va ji kažkaip limpa - ne taip baisiai, bet paėmus į rankas jaučiasi g.gif Gal ją nulakuoti? Ką siūlytum?
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2008 04 02, 23:46)
P.S. Dėžutė savaitgalį iškeliauja teisėtai šeimininkei  rolleyes.gif Tik va ji kažkaip limpa - ne taip baisiai, bet paėmus į rankas jaučiasi  g.gif Gal ją nulakuoti? Ką siūlytum?

kokia cia dezute, greitai rodai mirksiukas.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 02 balandžio 2008 - 22:56
QUOTE(rainiaake @ 2008 04 02, 22:46)
Lachese,

SUPER!! Užsinorėjau tokios pašto dėžutės  blush2.gif Gal išduosi paslaptį, kur tokios formos pirkai??  g.gif

Nors mūsų paštininkė tokia faina, paplepam, kai man kokį siuntinuką atveža, o jei nieko man neturi, tai nors papypina pro šalį lėkdama.. Tai kaip čia būtų, jei aš tą dėžutę pasikabinčiau??  g.gif  doh.gif

P.S. Dėžutė savaitgalį iškeliauja teisėtai šeimininkei  rolleyes.gif Tik va ji kažkaip limpa - ne taip baisiai, bet paėmus į rankas jaučiasi  g.gif Gal ją nulakuoti? Ką siūlytum?

hm,keista kad limpa,bet tada gali nulakuoti šiuo laku čia arba dar yra matinis smile.gif

aš jau rodžiau tą dėžutę smile.gif matai pirko to žurnalo redaktorė paštadėžę,bet galvoju,kad thomas philipse smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Lachese, bandysiu dar ką nors sugalvoti mirksiukas.gif

aurelija_ma, Lachesė buvo įdėjus nuotraukytes anksčiau, manoji dėžutė su miegančia mergaite - na gal nepastebėjai, nes kartu buvo įdėtos ir kėdutės su angeliukais nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
([quote=rainiaake,2008 04 02, 23:46]

SUPER!! Užsinorėjau tokios pašto dėžutės blush2.gif Gal išduosi paslaptį, kur tokios formos pirkai?? g.gif )

"senukuose "yra tikrai, pati pirkau 50 lt. kainuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 03 balandžio 2008 - 08:36