Kur yra info apie kursus Vilniuje?
Info apie kursus Vilniuje yra www.senasnaujas.lt
Kaip manot - turiu veidrodį be rėmų visiškai, vaikų kambary pakabintą. Kažin, ar gražu būtų apdekupažuot kraštelius , ką? tipo, kad atrodytų, kaip rėmelis? jau svarstau ilgiausiai ir nieko doro neišmąstau
o nenori geriau to veidrodzio ireminti????tada isvis gerai atrodys...ir darant remus truputi su decupazu uzlipti ir ant veidrodzio...tokiu nuejimu...???
mat jis jau senukus, nelabai verta rėminti, tad ir galvoju, kaip pagražinti...
tai kas kad nenaujas...tai tik kampai kokie apsidauze...kai idesi i rema bus kaip naujas...
oaze galima juk bandyti ka padaryti, remukus pati tiesiai ant veidrodzio padarysi ir juk kol nenulakavai tai betkada gali imti ir nuplauti net jei nulakuota vistiek galima nugrandyti
mėginsiu . ir kol nepraiesiu jūsų teismo - nelakuosiu
QUOTE(cikcak @ 2008 04 02, 12:56)
agente009 na žinai , aš tai tik šiandien perskaičiau ir jau vos nesusiruošiau eiti pirkt ingridientus , bet netgi ir jei tai būt buve vakar ko gero taip pat susimaučiau . Eik tu sau, kaip čia tau pavyko
nugi prisipažinsiu - mintis ne mano, tuose daržuose, kur ir tu pabraidžioji, "nuskyniau"... ale smagu "išdurti"...
aš įtariai paskaičiau ir morėjua po kurio laiko antrą kartą eiti paskaityti nes kažkas įtarimą sukėlė ,bet jau pamačiau,kad čia pokštininkę turime
o čia noriu pasidžiaugti ,kad žunale deko galite rasti mano foto decupažo pamoką
o čia noriu pasidžiaugti ,kad žunale deko galite rasti mano foto decupažo pamoką
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 02, 20:06)
aš įtariai paskaičiau ir morėjua po kurio laiko antrą kartą eiti paskaityti nes kažkas įtarimą sukėlė ,bet jau pamačiau,kad čia pokštininkę turime
O kur cia toki zurnala galima nusipirkti?