Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

Kur yra info apie kursus Vilniuje?
Atsakyti
Latelle štai čia
Atsakyti
Info apie kursus Vilniuje yra www.senasnaujas.lt 4u.gif
Atsakyti
Kaip manot - turiu veidrodį be rėmų visiškai, vaikų kambary pakabintą. Kažin, ar gražu būtų apdekupažuot kraštelius , ką? tipo, kad atrodytų, kaip rėmelis? g.gif jau svarstau ilgiausiai ir nieko doro neišmąstau mastau.gif
Atsakyti
o nenori geriau to veidrodzio ireminti????tada isvis gerai atrodys...ir darant remus truputi su decupazu uzlipti ir ant veidrodzio...tokiu nuejimu...??? g.gif
Atsakyti
mat jis jau senukus, nelabai verta rėminti, tad ir galvoju, kaip pagražinti...
Atsakyti
tai kas kad nenaujas...tai tik kampai kokie apsidauze...kai idesi i rema bus kaip naujas...smile.gif
Atsakyti
oaze galima juk bandyti ka padaryti, remukus pati tiesiai ant veidrodzio padarysi ir juk kol nenulakavai tai betkada gali imti ir nuplauti mirksiukas.gif net jei nulakuota vistiek galima nugrandyti rolleyes.gif
Atsakyti
mėginsiu smile.gif . ir kol nepraiesiu jūsų teismo - nelakuosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2008 04 02, 12:56)
agente009 na žinai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif , aš tai tik šiandien perskaičiau ir jau vos nesusiruošiau eiti pirkt ingridientus fool.gif  fool.gif , bet netgi ir jei tai būt buve vakar ko gero taip pat susimaučiau  blush2.gif . Eik tu sau, kaip čia tau pavyko  hah.gif  hah.gif

lotuliukas.gif tease.gif nugi prisipažinsiu - mintis ne mano, tuose daržuose, kur ir tu pabraidžioji, "nuskyniau"... ax.gif blush2.gif sokiai.gif ale smagu "išdurti"... hah.gif tease.gif yahoo.gif
Atsakyti
aš įtariai paskaičiau ir morėjua po kurio laiko antrą kartą eiti paskaityti nes kažkas įtarimą sukėlė ,bet jau pamačiau,kad čia pokštininkę turime smile.gif

o čia noriu pasidžiaugti ,kad žunale deko galite rasti mano foto decupažo pamoką

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 02, 20:06)
aš įtariai paskaičiau ir morėjua po kurio laiko antrą kartą eiti paskaityti nes kažkas įtarimą sukėlė ,bet jau pamačiau,kad čia pokštininkę turime smile.gif

o čia noriu pasidžiaugti ,kad žunale deko galite rasti mano foto decupažo pamoką

user posted image

O kur cia toki zurnala galima nusipirkti? doh.gif 4u.gif
Atsakyti