Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

QUOTE(Guvilė @ 2008 04 01, 21:42)
Sveikos,

pradėjau ir aš dekupažinti. Bet pabandžius truputį nusivyliau. Gavosi kažkokia keista ta mano dėžutė. Toks jausmas, kad lipalo per daug... Nes matosi toks lyg ir gelsvumas. Gal lipalas blogas. Kokį geriausia naudoti? g.gif

pasirodyk kas gavosi... mirksiukas.gif paziuresim kas negerai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 04 01, 20:42)
Sveikos,

pradėjau ir aš dekupažinti. Bet pabandžius truputį nusivyliau. Gavosi kažkokia keista ta mano dėžutė. Toks jausmas, kad lipalo per daug... Nes matosi toks lyg ir gelsvumas. Gal lipalas blogas. Kokį geriausia naudoti? g.gif

Nemanau, kad taip galėtų būti nuo lipalo schmoll.gif Naudojam paprastus PVA (skiestus su vandeniu).
O tu ją lakavai? Vat nuo lako, kad pagelsta, tai taip būna.
Klausimas dar kokios spalvos tavo dėžutė, natūrali medinė? rolleyes.gif

Olajju, kurioj vietoj ta parduotuvė? Reiks nusiaubt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 01 balandžio 2008 - 19:54
Dacor niu pirmoji tai spalvytes siltos thumbup.gif , o cia tas is blogosios puses daryta ar vidinej, nelabai iziuriu, bet atrodo is blogos puses rolleyes.gif
joooo agente009 idomus cia varijantas, bet dar nepabandei, niu jei pabandysi ir tikrai veikia butinai panesk mirksiukas.gif siaip idomu butu pabandyti tongue.gif
Guvilė o tai gal tikrai dezute jau dazyta buvo, man toks varijantas buvo kai galvojau ai ant senu dazu nudazysiu, tai baltas akrilas pradejo lengvai geltonuoti doh.gif , o gal ir nuo lako cia tau taip, o nuo lipalo tai muset negaletu buti thumbup.gif , niu gal dar kas pasireiks kas cia dar tau galejo buti unsure.gif
Atsakyti
sveikutes,
norejau pasakyti, kad kam buvo idomus mano pasiulymas Neringoje sudalyvauti dekupazo kurybinese dirbtuvese biggrin.gif geguzes men., tai galite pasiskaityti skelbimu lentoje skyrelyje - Darbas .Aciu
Atsakyti
APRYLIUS clap_1.gif hah.gif hah.gif hah.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
aš tai taip ir primečiau, kad čia chemiškai ne viskas ok, bet maža ką, tos mūsų higienos prekės šiais laikais, tai oj oj oj - ale beveik ir išdūrei tongue.gif
Atsakyti
[quote=aurelija_ma,2008 04 01, 21:16]
Dacor niu pirmoji tai spalvytes siltos thumbup.gif , o cia tas is blogosios puses daryta ar vidinej, nelabai iziuriu, bet atrodo is blogos puses rolleyes.gif

Ačiū,man ir su tulpėmis labiau patinka..Daryta iš blogosios pusės.
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 04 01, 21:50)
APRYLIUS  clap_1.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif  sunglasses2.gif

ot mileagele, visai buvau pamirsus umn.gif juk kazkur buvo apie tuos kiausukus rasyta lotuliukas.gif smoke.gif ot negeriete lotuliukas.gif
Atsakyti
o jau buvau pasidziaugus...galvojau bus smagu gal ir isbandyti... doh.gif biggrin.gif nugi visko buna... biggrin.gif
Atsakyti

Olajju, kurioj vietoj ta parduotuvė? Reiks nusiaubt lotuliukas.gif
[/quote]

ta parduotuvė randasi tame apstate kur iki yra, tik ji yra 1 aukste, klausiau pardavėjos apie dėžutes ,sake akd daznai atveza
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 04 01, 22:17)
ot mileagele, visai buvau pamirsus umn.gif  juk kazkur buvo apie tuos kiausukus rasyta  lotuliukas.gif  smoke.gif  ot negeriete  lotuliukas.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 01, 22:31)
o jau buvau pasidziaugus...galvojau bus smagu gal ir isbandyti... doh.gif  biggrin.gif nugi visko buna... biggrin.gif

ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O jūs pabandykit, gal ir gausis kas g.gif hah.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti
agente009 na žinai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif , aš tai tik šiandien perskaičiau ir jau vos nesusiruošiau eiti pirkt ingridientus fool.gif fool.gif , bet netgi ir jei tai būt buve vakar ko gero taip pat susimaučiau blush2.gif . Eik tu sau, kaip čia tau pavyko hah.gif hah.gif
Atsakyti