[quote=Glamour,2008 03 30, 22:47]
Merginos o laką, tą vandeniu skiedžiamą ar skiedžiat kai lakuojat ir ar daug skiedžiat. Kiek maždaug sluoksnių būtina lakuoti?[/quote]
Lako vandeniu skiest nereikia. Taip rašydami (vandeniu skiedžiamas) turi omenyje, jog įrankiai plaunami vandeniu, nereik specialių tirpiklių ir, reiškia, kad lakas pagamintas vandens pagrindu (akrilinis).
Mums šiandien tokią spintą seną atidavė. Galvoju ką čia iš jos padaryti, kad tiktų prie mūsų interjero.
[/quote]
Visokio to sendinimo būna ir pukiai galima suderint su kitais naujais baldais. Jei nuotrauką įdėtum būtų kur kas aiškiau ir lengviau patarinėt..
Glamour tai as ir net negalvoju kad tu visa skalbianke dekupazinsi ar servetelem uzklijuosi tik papasakojau kaip as dariau, ir kad skalbiankes bent jau as nesirysciau su teptuku dazyti-lakuoti, tik pasiulynau kaip daryciau jei paveikslelius uzlakuoti imciausi ant tooooooookio mazo daikto nes dar ir per kelis sykius nulakavus ir su svelniu tetuku, man prie saulutes vistiek matosi tokie dryziukai, niu nelabai, bet...
o as tai bent jau akrilinio lako tai neskiedziu
ir aga dek foto, kai prikursim mes cia ka pridaryti
o as tai bent jau akrilinio lako tai neskiedziu
ir aga dek foto, kai prikursim mes cia ka pridaryti
QUOTE(Glamour @ 2008 03 28, 23:43)
Ziogelis2, bet uztat tavo laiptai su istorija, tiek sirdies ideta bedarant
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 28, 23:57)
apie laiptus ,tai man visą išbyrėjusi vaizdą padėtų surinkti šiek tiek tonalinių perėjimų,šėšėlių ir tada neatrodytų kaip lipdukai ,gal kur su teptuku kotelius pratęstum . Prašom neįsižesti už mūsų nuomonę.
o rėmukui geriau reikėtų uždėti juodą užrašą ir nedaryti tokių šabloniškų kampų dvigubų,galima pašėšėliuoti tamsiau ,bet mergaitės ovalas pjaunasi su ta aštria forma,tad geriau pašešėliuotum su kempinėle tą ovalą aplinkui ir privestum prie rėmelio stačiakampiškumo švelniai pilka spalva,kaip pats fonas,o auksas čia viską nupigina .....
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 29, 22:50)
ai dar pasireiksiu,
ziogelis2 nu ir grandioziniai darbai tik su taip metaliukais vistiek deti visai nieko man kaip kad buvo tik spalvyte kita ir viskas
Papildyta:
Gabii__ koks cia sadolin antiq skirtingi, kazko nesupratau
ziogelis2 nu ir grandioziniai darbai tik su taip metaliukais vistiek deti visai nieko man kaip kad buvo tik spalvyte kita ir viskas
Papildyta:
Gabii__ koks cia sadolin antiq skirtingi, kazko nesupratau
labos ak tie laiptai man smagu, kad jie zymiai smagesni, nei buvo
lachese, visiskai nemoku seseliuoti, vertinu tavo patarimus, bet atidedu seseliavima neribotam "kadanors" esu absoliuti megeja, viskas, ka padekoruoju, turi daugybe broku, ir faktas, kad galima butu geriau ir graziau dziugu tik tiek, kad kas kart isbandau kazka nauja, atsiranda igudziai, o svarbiausia - malonumas procese man tiesiog labai patinkaprocesas, o rezultatastik kaip kazkaip nesiekiu tobulumo gal
del remelio - vel tas pats seseliavimo problemas darau, kaip sugebu juodai nenorejau rasyti, nes manau, butu per juoda viskas... o auksas man visai pusetinai cia tiko nu, zodziu, tetukas i tamoteriske tik ziurejo, jam visi uzrasai dzin
del metaliuku ant laiptu - nelabai ju noriu, nes ir jie slidus guma ar kokia vilna butu geriau
ItaBita koks fainas rėmelis toks gaiviai vasariškas. Man pirmas nuotraukos varijantas net gražesnis . IF o man rodos ant rėmelio raukšlių nėra čia nuotraukoje toks grublėtumo efektas nuo lako
QUOTE(cikcak @ 2008 03 31, 10:59)
ItaBita koks fainas rėmelis toks gaiviai vasariškas. Man pirmas nuotraukos varijantas net gražesnis . IF o man rodos ant rėmelio raukšlių nėra čia nuotraukoje toks grublėtumo efektas nuo lako
Nesiginčysiu, gal ten nuo crackl'o toks įspūdis ???
P.S. pasikabinėt norėjau
aurelija_ma...kaip graziai atrodo... pats pavirsius labai grazus...
white tea grazus darbeliai...bet labiausiai tai man ta andriaus pakaba patiko...tokia kazkokia gyva,idomi...vyriska..
white tea grazus darbeliai...bet labiausiai tai man ta andriaus pakaba patiko...tokia kazkokia gyva,idomi...vyriska..
Nesiginčysiu, gal ten nuo crackl'o toks įspūdis ??? rolleyes.gif
P.S. pasikabinėt norėjau tongue.gif
P.S. pasikabinėt norėjau tongue.gif
ot priekabiautoja
siaip net sunervinausi, nubegau ziureti idemiai, nu nera ten rauksliu beveik
bet kazkaip lakuoti pavyko nelabai kazkaip kaubureliai gavosi tokie nedidukai o kodel nezinau
p.s.
Aurelija labai gaina, o kaip tu ten tokia pakaba padarai?
kaip cia sendinimas toks ar kaip ten niekaip nesuprantu
Wite tee liuks pasidarbavai ir dar taip gausiai
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 31, 17:56)
Golfas - ganėtinai vyriškas žaidimas. O p. Audrius žaidžia golfą
Papildyta:
QUOTE(ItaBita @ 2008 03 31, 18:40)
Wite tee liuks pasidarbavai ir dar taip gausiai
tai kad darbeliai maži ir nesudėtingi, tik dekupažas...
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 31, 18:56)
aciukas
QUOTE(ItaBita @ 2008 03 31, 19:40)
p.s.
niu as tai nemaciau tu rauksliu ir ejau ziureti per naujo kur ten tos rauksles pas tave, man sendinimas patinka to krako
aciukas o pakaba tai su dazais nudazai ir paskiau su svitriniu pasidarbuoji ir cia dazu likuciai tera
tokia jau buvo pakaba, bet daba kita dariau patarimus panaudojus, jeigu juos taip supratau, tai uztai laukiu vertinimo
Papildyta:
white tea man ta pakaba irgi kur audriaus kazkaip graziausia
White tea, man visi darbeliai tavo lb grazus patys skilinejimai (pati dvikomponenciu nedirbu, uztai zaviuosi kitu darbeliais) ir idejos