Na, ItaBita ir pakarpei šaunuolė. Gražus darbelis.
QUOTE(Rhealife @ 2008 03 30, 00:05)
Sveikos merginos!
Gal zinot kur internete butu galima rasti paveiksliuku su specialiais senoviskais uzrasais?
Gal zinot kur internete butu galima rasti paveiksliuku su specialiais senoviskais uzrasais?
Pažiūrėk čia http://lenagold.ru/fon/pred/bum.html gal ką išsirinksi..
o servetėlių yra tik tokių (su senoviniu raštu ir instrumentais)http://public.fotki.com/dekupazas/keiiams-ir-parduoda/parduodamoskeiiamos-1/marzde/page2.html
Papildyta:
ItaBita...labai grazu ...Mardze...negundyk cia ta servetele su zemuogem... o tai as kiap jos uzsimaniau....
čia su braškėm.. yra kitokia su žemuogėm, irgi tokia nieko
ItaBita, RAUKŠLĖS (jei nuotrauka nemeluoja)!!! Marš su šlifpopierium darbuotis
QUOTE(mijaka @ 2008 03 30, 08:29)
labai švelnu bet dar foto tikrai norisi iš arčiau, lauksim
čia apie mano tekilos dėžutę aš beveik viską imu iš www.allposters.com ir per google vaizdus, tik dabar galvoju apie kokį tu rašą šneki kur a la su plunksna parašyta, turbūt apie tokį tequila ?
Papildyta:
va tokį puslapį radau galima ir padidint iki dideliųųųų paveiksliukų, iškirpt po kiekvieną raidę ir užrašyt bet ką pasendint...su photoshopu ar pan.
čia apie mano tekilos dėžutę aš beveik viską imu iš www.allposters.com ir per google vaizdus, tik dabar galvoju apie kokį tu rašą šneki kur a la su plunksna parašyta, turbūt apie tokį tequila ?
Papildyta:
va tokį puslapį radau galima ir padidint iki dideliųųųų paveiksliukų, iškirpt po kiekvieną raidę ir užrašyt bet ką pasendint...su photoshopu ar pan.
aha, apie tavo dezute tekilos kalbejau, kur broliui, berods darei. labai man patiko, tai norejau kazka panasiai arbatos dezeutei padaryti... aciu uz nuorodas!!
Papildyta:
QUOTE(Marzde @ 2008 03 30, 11:35)
o sitas puslapis labai patiko. aciu!!
Jau tos Kėdės su angeliukais
negalėčiau ir atsisėst
Labas, mergaites, eikia man serveteles su varlytem gal kas turit?
QUOTE(daiva_z @ 2008 03 30, 20:46)
Labas, mergaites, eikia man serveteles su varlytem gal kas turit?
as turiu
varlyte su gelyte
Tokia turiu, man reikia su mazom varlytem
aurelija_ma, as visos plokstumos nenoriu dekupazinti savo skalbiankej, as noriu tokius rombiukus rombiukuose padaryti, biski jų pamėtyti didesnių, mažesnių. Čia iššūkis man didžiulis bus, nes reikės tikslumo ir turbūt reikės su popierinia lipnia klijuot aplinkui ir paskui ant viršaus.
Merginos o laką, tą vandeniu skiedžiamą ar skiedžiat kai lakuojat ir ar daug skiedžiat. Kiek maždaug sluoksnių būtina lakuoti?
Mums šiandien tokią spintą seną atidavė. Galvoju ką čia iš jos padaryti, kad tiktų prie mūsų interjero. Nieko sendinto neturim, bet jei paskui tame pačiame stiliuje padaryčiau ir pufų šonus, tai gal visai nieko būtų. Vyras sako tik nudažyti tą spintą ir viskas, o aš galvoju, kad reiktų pašveičiant pasendinti bent truputi arba net sklijinejimo , kad atsirastų kur nors. Bet ar toks stilius derės prie laminuotų plokščių baldų
Merginos o laką, tą vandeniu skiedžiamą ar skiedžiat kai lakuojat ir ar daug skiedžiat. Kiek maždaug sluoksnių būtina lakuoti?
Mums šiandien tokią spintą seną atidavė. Galvoju ką čia iš jos padaryti, kad tiktų prie mūsų interjero. Nieko sendinto neturim, bet jei paskui tame pačiame stiliuje padaryčiau ir pufų šonus, tai gal visai nieko būtų. Vyras sako tik nudažyti tą spintą ir viskas, o aš galvoju, kad reiktų pašveičiant pasendinti bent truputi arba net sklijinejimo , kad atsirastų kur nors. Bet ar toks stilius derės prie laminuotų plokščių baldų
idek baldu ir tos spintos foto...bus smagu ideju kokiu sukurti...pasvarstysim cia...