Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

Na, ItaBita ir pakarpei thumbup.gif šaunuolė. Gražus darbelis.
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 03 30, 00:05)
Sveikos merginos!

Gal zinot kur internete butu galima rasti paveiksliuku su specialiais senoviskais uzrasais?

Pažiūrėk čia http://lenagold.ru/fon/pred/bum.html gal ką išsirinksi..

o servetėlių yra tik tokių (su senoviniu raštu ir instrumentais)http://public.fotki.com/dekupazas/keiiams-ir-parduoda/parduodamoskeiiamos-1/marzde/page2.html

Papildyta:
rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 30 kovo 2008 - 12:36
ItaBita...labai grazu thumbup.gif ...Mardze...negundyk cia ta servetele su zemuogem... lotuliukas.gif o tai as kiap jos uzsimaniau.... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif čia su braškėm.. yra kitokia su žemuogėm, irgi tokia nieko laugh.gif
Atsakyti
ItaBita, RAUKŠLĖS lens.gif (jei nuotrauka nemeluoja)!!! nono.gif nono.gif nono.gif Marš su šlifpopierium darbuotis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 30 kovo 2008 - 13:35
QUOTE(mijaka @ 2008 03 30, 08:29)
thumbup.gif labai švelnu  wub.gif  bet dar foto tikrai norisi iš arčiau, lauksim  ax.gif

čia apie mano tekilos dėžutę g.gif aš beveik viską imu iš www.allposters.com ir per google vaizdus,  tik dabar galvoju apie kokį tu rašą šneki mastau.gif kur a la su plunksna parašyta, turbūt apie tokį tequila ?
Papildyta:
va tokį puslapį radau galima ir padidint iki dideliųųųų paveiksliukų, iškirpt po kiekvieną raidę ir užrašyt bet ką  bigsmile.gif  pasendint...su photoshopu ar pan.

aha, apie tavo dezute tekilos kalbejau, kur broliui, berods darei. labai man patiko, wub.gif tai norejau kazka panasiai arbatos dezeutei padaryti... aciu uz nuorodas!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marzde @ 2008 03 30, 11:35)
Pažiūrėk čia http://lenagold.ru/fon/pred/bum.html  gal ką išsirinksi..

o sitas puslapis labai patiko. aciu!!
Atsakyti

Jau tos Kėdės su angeliukais wub.gif wub.gif

negalėčiau ir atsisėst ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, mergaites, eikia man serveteles su varlytem blush2.gif gal kas turit?
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2008 03 30, 20:46)
Labas, mergaites, eikia man serveteles su varlytem  blush2.gif gal kas turit?

as turiu wink.gif
varlyte su gelyte smile.gif
Atsakyti
Tokia turiu, man reikia su mazom varlytem verysad.gif
Atsakyti
aurelija_ma, as visos plokstumos nenoriu dekupazinti savo skalbiankej, as noriu tokius rombiukus rombiukuose padaryti, biski jų pamėtyti didesnių, mažesnių. Čia iššūkis man didžiulis bus, nes reikės tikslumo ir turbūt reikės su popierinia lipnia klijuot aplinkui ir paskui ant viršaus.
Merginos o laką, tą vandeniu skiedžiamą ar skiedžiat kai lakuojat ir ar daug skiedžiat. Kiek maždaug sluoksnių būtina lakuoti?

Mums šiandien tokią spintą seną atidavė. Galvoju ką čia iš jos padaryti, kad tiktų prie mūsų interjero. Nieko sendinto neturim, bet jei paskui tame pačiame stiliuje padaryčiau ir pufų šonus, tai gal visai nieko būtų. Vyras sako tik nudažyti tą spintą ir viskas, o aš galvoju, kad reiktų pašveičiant pasendinti bent truputi arba net sklijinejimo , kad atsirastų kur nors. Bet ar toks stilius derės prie laminuotų plokščių baldų unsure.gif
Atsakyti
idek baldu ir tos spintos foto...bus smagu ideju kokiu sukurti...pasvarstysim cia... biggrin.gif
Atsakyti